Page 1 of 1
Filtru Benzina filtru benzina
Posted 26 January 2012 - 08:05 PM
salutare. filtru de benzina unde este amplasat si cum se ajunge la el. fiat brava 1,6 16v 103 cai
din cate stiu din auzite s-ar afla sub aripe dr fata. dar cum se ajunge la el??? multumesc
din cate stiu din auzite s-ar afla sub aripe dr fata. dar cum se ajunge la el??? multumesc
Posted 26 January 2012 - 08:54 PM
In nici un caz nui sub aripa dreapta fata.
Filtrul este sub masina in partea dreapta (parca) sub o protectie din plastic (aceea neagra care iese sub masina chiar in fata rotii din spate, ca o prelungire la prag)
Acum este posibil sa nu ai. Eu unu cel putin nu am filtru de benzina, sunt masini cu filtrul incorporat in pompa.
Filtrul este sub masina in partea dreapta (parca) sub o protectie din plastic (aceea neagra care iese sub masina chiar in fata rotii din spate, ca o prelungire la prag)
Acum este posibil sa nu ai. Eu unu cel putin nu am filtru de benzina, sunt masini cu filtrul incorporat in pompa.
Posted 26 January 2012 - 09:12 PM
k dar ce se afla sun aripa fata dr?? sunt clar conducte de benzina acolo. clar se afla ceva acolo
Posted 27 January 2012 - 05:53 PM
Salut.
Daca nu afli pana atunci Duminica vin cu trusa de scule la mine ... si daca esti dispus si bineinteles nu e prea ger cautam sub aripa sa deslusim "misterul".
Toate cele bune.
Daca nu afli pana atunci Duminica vin cu trusa de scule la mine ... si daca esti dispus si bineinteles nu e prea ger cautam sub aripa sa deslusim "misterul".
Toate cele bune.
Posted 27 January 2012 - 06:18 PM
Claudinho, on 27 January 2012 - 06:08 PM, said:
are dreptate domnul 
salutare din cate stiu eu in fata e regulatorul de presiune iar filtru se afla sub prag dreapta spate te poti lua dupa conductele de benzina si te duce la el,este acoperit cu o protectie de plastic ca si la filtru de aer si e prins in 3 suruburi
Posted 28 January 2012 - 03:20 PM
filtrul carbon şi valva solenoid?? ce rol au cele doua componente???
Posted 21 February 2012 - 10:13 PM
unele fiaturi au filtru de benzina altele nu. Cele care au se gaseste sub plasticul din fata rotii dreapta spate. Bafta
dezmembrez fiat brava
Share this topic:
Page 1 of 1

Help