Page 1 of 1
Starea Drumurilor
Posted 26 January 2012 - 08:11 PM
Salutare lume!am un drum de facut de la bucuresti la focsani vrancea maine.este cineva care a facut drumul?ms
Posted 26 January 2012 - 08:18 PM
din cate vad eu, este INCHIS la iesirea din Afumati spre Sindrilita, spre E85.,,, doar tren
Posted 27 January 2012 - 02:08 PM
Drumul spre Bucuresti dinspre Buzau este inchis. Nu se intra si nu se iese din Bucuresti pe acolo.
Momentan singurele drumuri practicabile cat de cat sunt Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Pitesti (drumul vechi).
Momentan singurele drumuri practicabile cat de cat sunt Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Pitesti (drumul vechi).
Posted 13 February 2012 - 03:02 PM
Luna aceasta sigur nu mai ajung la Bucuresti - sper pana in martie sa se dea drumul la circulatie.
Posted 13 February 2012 - 04:49 PM
OFFTOPIC: cred ca acest topic este inutil, la fel ca toate consiliile judetene, cnadnr si tot Ministerul transporturilor. trebuia fratica modificat Codul rutier si gata: pe perioda 1 oct-31 martie transportul este interzis in tara, din cauza zapezii. si gata. ce cauciucuri de iarna, solutie de parbriz si incalzire auxiliara?
@cdmitica-eu zic ca lunile astea nu mai ajungi prin Bucuresti. eu zic aprilie-mai, sa nu zica cineva ca sunt ironic, n-am mai scos masina de zile intregi DE FRICA!!!
@cdmitica-eu zic ca lunile astea nu mai ajungi prin Bucuresti. eu zic aprilie-mai, sa nu zica cineva ca sunt ironic, n-am mai scos masina de zile intregi DE FRICA!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!
ma refer si la tine
ma refer si la tine
Posted 13 February 2012 - 06:14 PM
Intr-adevar, e foarte util faptul ca masinile care stau in parcare pentru ca n-au pe unde sa mearga sunt totusi dotate cu cauciucuri de iarna.
Eu in schimb am iesit astazi cu masina prin Bucuresti. Am facut o ora din centru pana in Drumul Taberei, unde trebuia sa intru pe o straduta in spatele unui bloc. In mijlocul aleii respective stateau doua masini care nu au mai putut sa inainteze de nameti si probabil soferii au renuntat si le-au lasat acolo. M-am invartit inca vreo 30 de minute pana am gasit un loc in care sa pot parca in mod civilizat, fara sa incurc circulatia. Dupa care inca o ora pana acasa si inca o ora de invarteala in jurul blocului in cautarea unui loc de parcare. Mi-am creat un loc de parcare cu lopata din dotare si uite asa s-a terminat ziua de lucru, si nu am reusit sa realizez nici un sfert din ce mi-am propus sa fac astazi, desi cred ca am consumat vreo 10 litri de benzina. Cam asa se circula prin Bucuresti, o adevarata placere.
Eu in schimb am iesit astazi cu masina prin Bucuresti. Am facut o ora din centru pana in Drumul Taberei, unde trebuia sa intru pe o straduta in spatele unui bloc. In mijlocul aleii respective stateau doua masini care nu au mai putut sa inainteze de nameti si probabil soferii au renuntat si le-au lasat acolo. M-am invartit inca vreo 30 de minute pana am gasit un loc in care sa pot parca in mod civilizat, fara sa incurc circulatia. Dupa care inca o ora pana acasa si inca o ora de invarteala in jurul blocului in cautarea unui loc de parcare. Mi-am creat un loc de parcare cu lopata din dotare si uite asa s-a terminat ziua de lucru, si nu am reusit sa realizez nici un sfert din ce mi-am propus sa fac astazi, desi cred ca am consumat vreo 10 litri de benzina. Cam asa se circula prin Bucuresti, o adevarata placere.
This post has been edited by alex87_stilo: 13 February 2012 - 06:25 PM
Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002
Fiat Seicento 1.1 S 2002
Fiat Seicento 1.1 S 2002
Posted 13 February 2012 - 06:59 PM
Fratilor eu acuma v-o zic pe aia adevarata - degeaba va plangeti de starea drumurilor, ca doar a nins in luna IULIE si i-a luat pe nepregatite.
Posted 13 February 2012 - 09:50 PM
cdmitica, on 13 February 2012 - 06:59 PM, said:
degeaba va plangeti de starea drumurilor, ca doar a nins in luna IULIE si i-a luat pe nepregatite.
Plus ca nu i-au anuntat nenorocitii de la agentia de meteorologie decat cu 4 zile inainte si n-au avut timp sa intervina saracii.
Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002
Fiat Seicento 1.1 S 2002
Fiat Seicento 1.1 S 2002
Share this topic:
Page 1 of 1

Help