Salut ! Am observat zilele astea cand am dat o cheie la masina si vroiam sa urce temperatura la apa mai repede urmatorul aspect,am accelerat-o de cateva ori si am observat ca de fiecare data cand o acceleram si ridicam brusc piciorul dupa acceleratie masina incepea sa trepideze putina si parca intrerupea ceva,nu stiu cum sa descriu mai bine...parca ceva o gatuia la revenire.Mentionez ca motorul era cat de cat rece,apoi,la accelerare parca accelera cu putina intarziere si apoi se intampla faza cu decelerarea si trepidatul masinii ce dura putin apoi isi revenea...ce sa fie?
....Mentionez ca am fiat brava 1.6 , 16 V din 1997 ,103CP ,benzina,multumesc celor ce pot da o mana de ajutor,cu bine.
Page 1 of 1
Trepidatie...intrerupere,cand Reduc Acceleratia
Posted 28 January 2012 - 07:24 PM
in principiu sunt simptome de clapeta de acceleratie , dar merita sa verifici si bujiile
I drive way too fast to worry about cholesterol
Posted 02 February 2012 - 10:23 PM
Vin cu o sugestie.... Oameni buni..... daca masina voastra sta 3/4....x zile nemiscata din parcare pe gerurile astea... la varsta ei, e perfect normal sa inceapa sa faca figuri, sa vi se para ca are un nou sunet, ca trepideaza putin, ca....etc.
Daca nu vreti sa va lase anumite piese al carui dusman este mizeria si frigul, mergeti si voi zilnic cu ele, si atunci garantat nu va lasa. Eu fac naveta cu ea zilnic, in ianuarie am facut 2000 km, fara exagerare, si in medie fac cam 1600 km pe luna. Masina e din 96' si are peste 216.000 km, de cand am luat-o, am schimbat distributia si consumabile + benzina.... destula ca e setoasa....
Daca nu vreti sa va lase anumite piese al carui dusman este mizeria si frigul, mergeti si voi zilnic cu ele, si atunci garantat nu va lasa. Eu fac naveta cu ea zilnic, in ianuarie am facut 2000 km, fara exagerare, si in medie fac cam 1600 km pe luna. Masina e din 96' si are peste 216.000 km, de cand am luat-o, am schimbat distributia si consumabile + benzina.... destula ca e setoasa....
Posted 19 February 2012 - 09:20 PM
Sunt de acord cu janetu si mai adaug ca nicodata sa nu mai acelerezi motorul rece.
Asteapta sa vina caldura si daga persista problema, gandeste-te sa cureti clapela, sa schimbi buji, cabluri de bujii si bobina.
Asteapta sa vina caldura si daga persista problema, gandeste-te sa cureti clapela, sa schimbi buji, cabluri de bujii si bobina.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help