== CLUB FIAT ROMANIA==: Inchizatoare Rupta - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Inchizatoare Rupta

#1 User is offline   dani3l_2007 

• Group: Members
  • Marca: fiat
  • Model: stilo
  • An: 2002

Posted 29 January 2012 - 10:36 PM

salutare !
cu ajutorul frigului de -15 grade s-a blocat usa deapta fata , era inghetata si am fortat-o putin si cred ca s-a rupt ceva pt ca nu se mai deschide nici din interior nici din exterior ! tamburusul se ridica si se coboara cand apas pe telecomanda dar nu se mai deschide, se simte ca merge in gol ! are cineva o solutie ?? ce as putea sa fac ?

multumesc !
0

#2 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo Coupe 1,6 16 v

Posted 30 January 2012 - 06:15 AM

Sunt posibile doua variante..Ori "ascunzi" masina intr-una din parcarile subterane(mall,real...etc) si o tii acolo pana se dezgheata complet-asta este pentru varianta sistemului inghetat,sau..vii la una din intalnirile noastre ce au loc sambata incepand cu ora 16(tot intr-o parcare subterana..pana trece gerul) si vom incerca sa rezolvam problema.Dar..eu cred ca este doar inghetat sistemul..daca spui ca n-ai fortat-o mult...

Succes!
0

#3 User is offline   Cristy.HZN 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Stilo JTD115

Posted 30 January 2012 - 10:53 AM

Ai aceeasi problema pe care am avut-o si eu iarna trecuta, cand intram si ieseam din masina pe usa pasagerului. Daca tragi de manerul exterior se vede o tija cu un mic canal pe el. Acolo e arcul care ingheata. Incearca sa dai cu un spray de lubrifiere acolo
Posted Image
0

#4 User is offline   dani3l_2007 

• Marca: fiat
  • Model: stilo

Posted 07 February 2012 - 11:03 AM

am parcat masina in afi si am lasat-o peste noapte acolo ! s-a dezghetat manerul si am deschis usa ! va multumesc pt sfaturi !!

eu credeam ca s-a rupt :))
0

#5 User is offline   b0gdanss 

• micut cu 600
  • Pip
  • View gallery
  • Interests:Fiat Stilo
  • Model: Stilo Coupe 1.6 16V
  • An: 2001

Posted 07 February 2012 - 11:07 AM

pai si eu cand am fost la shopping s-a dezghetat dar dupa aceea a inghetat la loc, trebuie sa dau cu spray unde trebuie si poate nu mai ingheata, pt ca mi se pare de prost gust sa inghete mereu si sa stau sa deschid portbagajul si sa trag de o sfoara pe care am legat-o de manerul interior al portierei de la sofer.
0

#6 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 07 February 2012 - 07:59 PM

Va ingheta de fiecare data cand va avea ocazia...La mine este la fel..De 2 saptamani intru prin portbagaj..:|...Este mai complicat de remediat deoarece problema nu este la nivelul manerelor..Problema este creata de sistemul de cabluri prin care sunt actionate parghiile de deschidere usa..Se creeaza condens/umezeala in tuburile prin care circula acele cabluri..ingheata..si ..de aici probleme..
La primavara...desfacut fata usa...si "umplut" cablurile cu lubrifiant si solutie anti inghet...Alta solutie nu vad...

Succes!

This post has been edited by bebeluka: 07 February 2012 - 08:00 PM

0

#7 User is offline   b0gdanss 

• micut cu 600
  • Pip
  • View gallery

Posted 08 February 2012 - 03:50 PM

bebe, leaga de manerul de la usa soferului o "sfoara" sa fie legat acolo permanent, pe mijlocul clapetei de deschidere a usii ca e mai stramt si nu fuge nici stanga nici dreapta si in captatul celalalt al sforii un pix, si cand cobori din masina lasa scaunul de la sofer tras peste volan si arunci pixul in spate la haion si cand vrei sa intri ca sa nu te mai bagi in masina cu mana dreapta tragi usor de sfoara sa deschizi usa si cu mana stanga tragi usor de portiera sa se deschida si gata schema sa ajungi la volan :P dupa aceea stangi sfoara cu pixul si il pui in buzunarul portierei si repeti schema :))) ka urmatoarea stationare :)
0

#8 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 09 February 2012 - 06:47 AM

E buna ideea.Vad zilele astea.Daca-mi pun mintea..nu mai umblu la masina pana nu vine primavara...
0

#9 User is offline   b0gdanss 

• micut cu 600
  • Pip
  • View gallery

Posted 09 February 2012 - 12:49 PM

Aseara am reusit sa trag de manerul exterior de la portiera de la pasager si am dat cu spray pe acolo pe unde zicea Cristi, am vazut ca are un canal si am dat si in dimineata asta si merge bine manerul acum, mometan la sofer nu am indraznit ca mie ca daca trag de el pe frigul asta poate nu o mai pot deschide nici de pe interior si totusi vreau sa intru pe usa asa aia :)

Acum sa vad verdictul cand plec de la servici daca manerul de la pasager functioneaza normal dupa ce am dat cu jumatate de spray pe el :))
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online