Salutare tuturor.Folosesc de ceva vreme forumul,dar e prima oara cand postez pt ca nu am reusit sa gasesc un raspuns inca pt problema mea.
Este vorba de un fiat punto mk2 din 2000 cu motor de lancia de 1.6. Mi se intampla de ceva vreme sa mi se aprinda martorul de la motor si pedala de acceleratie sa nu mai functioneze, adica trebue sa apas pana la capat si abea se tureaza motorul in momentul cand am ajuns cu pedala la capat(nu stiu daca m-am exprimat tocmai bine). Am obs ca se intampla asta mai des cand trec peste hopuri (ex linii de tramvai)sau chiar si din senin. Si se intampla tot din senin sa-si revina.
Aveti idee cam ce ar putea sa fie, si ce as putea sa fac?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Page 1 of 1
Pedala Acceleratie nu se tureaza motorul
Posted 31 January 2012 - 04:19 AM
Eu am patit ceva asemanator inainte cu vre-o saptamana, doua de a-mi pica discul de ambreaj. Eu cred ca e cam pe acolo.
Posted 31 January 2012 - 12:12 PM
Nu cred ca e de la asta pt ca ambreajul a fost schimbat recent.
Va mai zic ca imi afiseaza un consum de 13,5 uneori 14.
Va mai zic ca imi afiseaza un consum de 13,5 uneori 14.
Posted 31 January 2012 - 09:14 PM
Salut,vezi sa nu fie senzorul de acceleratie,pot fi bujiile sunt mai multe posibilitati,sfatul meu este sa pui testerul pe ea si asa afli exact ca asa fiecare isi da cu parerea sau poate a trecut prin asaceva dar cu cauza diferita si nu ajungi nicaieri .
Salutare si sper sa rezolvi problema.
Salutare si sper sa rezolvi problema.
Posted 31 January 2012 - 10:11 PM
poate clapeta de acceleratie...daca ai cum, imprumuta o clapeta si testeaza. nu e f greu de schimbat.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help