am o mica problema cu motorasul de stropgel. cand dau de maneta sa imi spele luneta imi arunca apa pe parbriz cand dau pe parbrz este k. numai la luneta face figuri. ce ar putea fi??? mentionez ca am intepat cu o surubelnita dreapta acea portiune dintre cele doua iesiri din greseala sa spart putin plasticul acela. l-am lipit nu mai iese apa pe acolo numai ca am problema asta cu stropitul aiurea . multumesc
Page 1 of 1
Motoras Spalator Parbriz Motoras spalator parbriz
Posted 03 February 2012 - 10:17 AM
iuli-brava, on 02 February 2012 - 07:45 PM, said:
l-am lipit nu mai iese apa pe acolo numai ca am problema asta cu stropitul aiurea . multumesc
eu cred ca ti-ai raspuns singur
duzele alea sunt foarte sensibile si daca se infunda putin sau ll le astupi cu lipici sigur nu vor mai arunca apa unde trebuie.. nu cred ca ai alta solutie mai economica/usoare decat sa schimbi acel mecanism cu totul.. ( nu stiu daca iti da cineva la dezmembrari doar gulerul cu duze de care ai nevoie)
Posted 03 February 2012 - 01:18 PM
duzele sunt k. nu sunt stupate. numai sa nu fi avut ceva acolo unde am spart io, ceva de ghidaj al apei. io am spart ce am spart la motoras chiar intre cele doua iesiri care pleca din motoras cu acele furtunase, unul alb si celalalt negru
This post has been edited by iuli-brava: 03 February 2012 - 01:23 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help