Va salut.
Peste ceva timp o sa fiu posesorul unui Fiat 500 Abarth.
As dori cei care detin o astfel de masina sa imi spuna ce consum real are in Bucuresti . Si alte pareri!!
Mentionez ca acum am un C3 diesel .
Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie, daca e asa rog un moderator sa mute topicul unde trebuie .
Page 1 of 1
Fiat 500 Abarth Lamuriri
Posted 06 February 2012 - 03:18 AM
rimaru, on 05 February 2012 - 01:28 PM, said:
Va salut.
As dori cei care detin o astfel de masina sa imi spuna ce consum real are in Bucuresti . Si alte pareri!!
Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie, daca e asa rog un moderator sa mute topicul unde trebuie .
intre 7 si 25
poate eu gresesc dar un ABARTH nu are consumul ca parametru ci ca rezultanta a pilotajului
eu m am indragostit de ea.
dar..un Bucuresti Brasov un plin..
Posted 26 February 2012 - 09:44 PM
foxbat, on 06 February 2012 - 03:18 AM, said:
dar..un Bucuresti Brasov un plin..
)
Un plin doar... dus sau dus-intors? De la Iasi pana la Bucuresti de cate plinuri as avea nevoie cu o asemenea bestie pe roti?
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Posted 10 April 2012 - 02:17 PM
fox bat cum ai reusit consumul de 25?iti spun ca am un abarth esseesse si nu a sarit never de 14%,un mini jcw nu a sarit never de 15%
e o lauda sa consume un fiat de 1,4 benzina 25 sau cum?
nu mai duce lumea in eroare
e o lauda sa consume un fiat de 1,4 benzina 25 sau cum?
nu mai duce lumea in eroare
ABARTH 500 ESSEESSE
Share this topic:
Page 1 of 1

Help