Salut."Jucandu-ma" prin computer,am vazut o optiune de care efectiv nu am habar si anume Trip B,care e pus pe OFF.Rog pe cei care stiu cate ceva spunet-mi si mie.Ma ajuta cu ceva?E un mod de condus?
Multumesc!
Page 1 of 1
Trip B Ceva detalii,va rog!
Posted 05 February 2012 - 04:52 PM
Nu. Daca il pui pe on o sa ai trip A si trip B. O sa iti masoare de 2 ori aceleasi lucruri si astfel vei putea sa resetezi unul din moduri cand pleci intr-o excursie si sa masori distanta, consumul, etc. , fara a-l afecta si pe celalalt.
Exemplu: pe trip A ai parcurs 1000 de km, cu media la consum de 7.5%, in 40 de ore
pe trip B daca l-ai resetat undeva pe parcursul excursiei o sa ai 346 de km, media de 6-8% (depinde de ce bucata de drum a fost), in 12 ore sau cat a durat sa faci acei 346 de km
Sunt doua moduri de masurare, independente. Depinde doar cand le resetezi. Daca il pui pe on o sa iti dai seama repede despre ce este vorba.
Exemplu: pe trip A ai parcurs 1000 de km, cu media la consum de 7.5%, in 40 de ore
pe trip B daca l-ai resetat undeva pe parcursul excursiei o sa ai 346 de km, media de 6-8% (depinde de ce bucata de drum a fost), in 12 ore sau cat a durat sa faci acei 346 de km
Sunt doua moduri de masurare, independente. Depinde doar cand le resetezi. Daca il pui pe on o sa iti dai seama repede despre ce este vorba.
This post has been edited by mishutz: 05 February 2012 - 04:55 PM
..Va urma..
Share this topic:
Page 1 of 1

Help