== CLUB FIAT ROMANIA==: Dpf Grande Punto 1,9 Mjet - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dpf Grande Punto 1,9 Mjet Din ce an a fost montat DPF pe Grande Punto

#1 User is offline   cocodoblo 

• Group: Membru al Asociatiei CLUB FIAT
  • Marca: Opel
  • Model: Astra H - Z19DT
  • An: 2006

Posted 06 February 2012 - 09:38 AM

Eu nu am gasit acest subiect. Daca gresesc rog moderatorii sa mute intrebarea mea.
Ma intereseaza din ce an a fost montat DPF pe Grande Punto, daca s-au fabricat si in paralel cu DPF si fara.
Daca are cineva si niste poze ar fi perfect.
0

#2 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 09 February 2012 - 12:32 AM

Ai in atasament coduri pentru fiecare motor in parte in functie de caroserie: 3 usi (4 sau 5 locuri) si 5 usi. Varianta cu Dpf e cea cu steluta, deci daca vrei sa stii ce fel de varianta ai/ vrei sa cumperi te uiti la 199AXE.... sau 199BXE... pentru motorul de 120 CP. La varianta de 1.9 Mjt 130 nu zice in specificatii ca ar putea fi echipat si cu Dpf, dar la o cautare cu nea' gogu reiese ca Sportingul s-a produs si vandut in Europa cu optiunea Dpf intre anii 2006 si 2008, cel de 120 CP producandu-se doar intre anii 2007 si 2008 in aceasta varianta. Din 2009 deja 1.9 e inlocuit de 1.6 Multijet cu sau fara dpf , iar din 2010 ramane ca diesel doar motorul de 1.3 Multijet (diverse nivele de putere in functie de tara de vanzare).

Attached File(s)-----

"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online