A iesit super bine. Normal ca se vede mai bine in realitate si schimba/imbunatateste putin interiorul dar cel mai important din punctul meu de vedere e sa fie practic.
Schimbare Volan
Posted 02 March 2012 - 07:14 PM
"Sunt români care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu înțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește în acest loc mai viu și mai bogat decât oriunde aiurea [...]. În conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice încă astăzi, cu mândrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Posted 02 March 2012 - 09:39 PM
nu vreau să bag de vină dar cred că daca foloseai un feon sa întinzi pielea ar fi iesit mult mai putine creţuri, dar una peste alta arata bine si sunt convins ca este super delicat la atingere atunci cand conduci.
Felicitari pentru munca depusa
Felicitari pentru munca depusa
I hate Facebook
Posted 07 March 2012 - 06:20 PM
Salut....as vrea sa stiu si eu unde ai imbracat volanul in piele...daca are si cusatura rosie...(eu nu vad in poza)...si daca acolo se poate imbraca in piele si schimbatorul de viteze,frana de mana???...multumesc!!!
Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp!!!
Posted 08 March 2012 - 02:42 PM
Cusatura este cu ata neagra cerata,este mai groasa ata,sincer nu stiu daca are ata rosie,imbracarea sa facut in Targoviste,baiatu zicea ca face si schimbator,frana de mana nu am intrebat,probabil face daca face el volan iti dai seama ca e mai usor la frana de mana.
This post has been edited by calincsmn: 08 March 2012 - 02:42 PM
Posted 08 March 2012 - 03:03 PM
Am inteles... Dar operatia se face cu volanul pe masina... Sau trebuie demontat???...
Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp!!!
Posted 08 March 2012 - 05:49 PM
raspund si eu daca se poate sa-mi permiteti, trebuie demontat volanul pentru o mai buna manipulare a volanului de catre cusator, daca nu pui contactul nu apare eroare la airbag.
I hate Facebook
Posted 08 March 2012 - 06:36 PM
Eu nu am dat volanu jos,in schimb am scos comenzile si airbagul,care se da foarte usor jos,apare eroare dar dupa ce pui la loc dupa un minut eroarea dispare,ramane doar inregistrata in BC,eu am sterso ca am FiatEcusan si cablu.Cum a procedat baiatu,a desfacut vechea piele din cusaturi a intinso pe noua bucata de piele si a trasat sablon,a tras la masina cele 2 margini si la prins la capat ca pe o husa care o gasesti in magazin,a intins si pus pe volan,a lipit cu prenandez(si vechea husa- piele tot lipita era) de volan,dupa care a cusut trecand ata cerata printre ochiurile de la cusaturi,a dat usor cu o flacara peste ata cerata si acea sa lipit si aranjat,eu am explicat in termenii mei
am sa fac o poza aproape de cusatura poate asa iese mai bine in evidenta si se intelege mai bine.
This post has been edited by calincsmn: 08 March 2012 - 06:44 PM

Help