Salut,
Ma intereseaza in mod expres sa ii fac anumite lucruri pentru ca :
1 In curbe mai zdravene sa nu ma mai apuc sa zic Tatal Nostru
2 Franele sa tina mai zdravan
3 Acceleratia sa existe undeva.
Bun acum stiu ca : elementele de aerodinamica ajuta atat la acceleratie cat si la stabilitate, am tot vazut tot felul de difuzoare de aer, si alte elemente de genul , dar intrebarea este : acestea intra in actiune doar la viteze mari ? sau in permanenta ?
Filtru de aer "sport" si evacuarea , sunt 2 lucruri dezbatute peste tot, dar cresc cu adevarat CP?
Jantele si cauciucurile , as dori sa ii montez pe spate jante mai late , dar nu stiu daca ajuta cu adevarat si daca da cam care ar fi dimensiunile ?
Multumesc mult
Page 1 of 1
Imbunatatiri Ficat Abea imbunatatiri, pentru ca are nevoie.
Posted 05 May 2012 - 01:24 PM
Cat investesti in ea,mai degraba o vinzi si iti cumperi o alta marca/alt model de la care poti ridica pretentii,cat despre imbunatatiri la modelul in cauza,chiar nu se merita.Dar sa spunem pe puncte:
1.Aerodinamica ei lasa de dorit,doar daca o lasi putin mai jos+montezi un eleron.
2.Franele pot spune ca sunt bune,in varianta cu ABS.
3.Acceleratie,nu poti avea pretentii de la un motor aspirat,in 8 valve,cu 77 cp.Este decenta,doar daca vrei sa-i faci vreun tuning cel putin stage 2,dar costa cat nu face.Filtrul sport este doar chestie de sunet si multa impresie.
1.Aerodinamica ei lasa de dorit,doar daca o lasi putin mai jos+montezi un eleron.
2.Franele pot spune ca sunt bune,in varianta cu ABS.
3.Acceleratie,nu poti avea pretentii de la un motor aspirat,in 8 valve,cu 77 cp.Este decenta,doar daca vrei sa-i faci vreun tuning cel putin stage 2,dar costa cat nu face.Filtrul sport este doar chestie de sunet si multa impresie.
Posted 05 May 2012 - 06:12 PM
pai masina asta nu a fost facuta pt mers sportiv sau pt curse. e o masina oarecare, de oameni linistiti, condus relaxat, economic. fara excese sau pretentii de depasiri spectaculoase. pt asta exista Ferrari.
This post has been edited by masinuta2usi: 05 May 2012 - 06:12 PM
DESTEAPTA-TE ROMANE!
ma refer si la tine
ma refer si la tine
Posted 06 May 2012 - 12:23 AM
Ce intrebari stupide.......cand ai cumparat-o nu banuiai ca e instabila pe viraje,ca are frane de doi lei si motor lesinat ? e ca si cum ai intreba cum se poate transforma un magar in armasar de curse.
Posted 06 May 2012 - 12:48 AM
Salut, Anonimogg!
Cu un buget sustenabil, toate cele mentionate de tine se pot realiza.
Stabilitate, asa cum ai spus si tu, nu este intocmai un punct forte al masinii.Pentru a imbunatatii stabilitatea, trebuiesc schimbate arcurile, amortizoarele, eventual poti monta si o bara de ridigizare...
Sistemul de franare, de la discuri perforate sau striate, pana la placute de frana sport, toate vor ajuta la imbunatatirea franarii autovehiculului.
Acceleratia...un chip tuning iti va aduce o oarecare diferenta in ceea ce priveste acest capitol.
Elementele de aerodinamica mentionate de tine, te vor ajuta la viteze de cel putin 200km/h.
Un filtru de aer sport si o evacuare sport, isi vor face simtita prezenta datorita zgomotului sportiv, dar nicidecum in ceea ce priveste puterea masinii.Intr-adevar, aduc un "+", dar nesesizabil in puterea masinii...
Iar in ceea ce priveste rotile, sunt pe internet o groaza de calculatoare care te vor ajuta sa-ti gasesti o dimensiune care sa-ti satisfaca cerintele.Dar bineinteles, aceasta modificare presupune si asumarea prevederilor legale...
Dar oare merita Albea toate aceste modificari?!
Personal, consider ca nu.Asa cum au spus si colegii mei, este o masina de familie, cu pret rezonabil si desigur gandita sa satisfaca anumite cerinte.
Cautand pe forum, o sa gasesti mai multe informatii/pareri care te vor ajuta pe parcursul modificarilor.
Te asteptam sa ne prezinti masina ta, pe sectiunea Masina Mea/Jurnal de Bord.
Eventualele intrebari, ni le poti adresa pe topicurile dedicate.
Mult succes!
Topic inchis!
Cu un buget sustenabil, toate cele mentionate de tine se pot realiza.
Stabilitate, asa cum ai spus si tu, nu este intocmai un punct forte al masinii.Pentru a imbunatatii stabilitatea, trebuiesc schimbate arcurile, amortizoarele, eventual poti monta si o bara de ridigizare...
Sistemul de franare, de la discuri perforate sau striate, pana la placute de frana sport, toate vor ajuta la imbunatatirea franarii autovehiculului.
Acceleratia...un chip tuning iti va aduce o oarecare diferenta in ceea ce priveste acest capitol.
Elementele de aerodinamica mentionate de tine, te vor ajuta la viteze de cel putin 200km/h.
Un filtru de aer sport si o evacuare sport, isi vor face simtita prezenta datorita zgomotului sportiv, dar nicidecum in ceea ce priveste puterea masinii.Intr-adevar, aduc un "+", dar nesesizabil in puterea masinii...
Iar in ceea ce priveste rotile, sunt pe internet o groaza de calculatoare care te vor ajuta sa-ti gasesti o dimensiune care sa-ti satisfaca cerintele.Dar bineinteles, aceasta modificare presupune si asumarea prevederilor legale...
Dar oare merita Albea toate aceste modificari?!
Personal, consider ca nu.Asa cum au spus si colegii mei, este o masina de familie, cu pret rezonabil si desigur gandita sa satisfaca anumite cerinte.
Cautand pe forum, o sa gasesti mai multe informatii/pareri care te vor ajuta pe parcursul modificarilor.
Te asteptam sa ne prezinti masina ta, pe sectiunea Masina Mea/Jurnal de Bord.
Eventualele intrebari, ni le poti adresa pe topicurile dedicate.
Mult succes!
Topic inchis!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked