== CLUB FIAT ROMANIA==: Rezumat Sumbru 1.2 16V - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Rezumat Sumbru 1.2 16V

#1 User is offline   MADOS 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: ALBEA STAR 1.2 16V
  • An: 2005

Posted 12 May 2012 - 11:51 PM

Masina noua Albea 1.2 16V din 2005 cu 70.000 km rulati:
* la 15.000 cedeaza pompa servo in mers, volanul se blocheaza in curba. Noroc c-aveam viteza mica si am franat pana s-ajung pe contrasens... S-a schimbat pe garantie.
*scurgeri repetate de antigel in interior pe pedala de acceleratie. Inca persista.
*sub 10% n-am scos niciodata in traficul din Bukale
*becurile faza scurta se ard ca hartia
*sticla proiectoarelor am si uitat cand s-a spart, acestea fiind umplute cu mizerie... Ce-i drept becurile inca se aprind...
*mi-a crapat carcasa alternator si acesta s-a gripat. Schimba alternator pe banii mei.
*la 67.000 km ambreiajul isi da duhul, desi ating pedala doar cand schimb viteza iar piciorul sta mereu pe locul de odihna. Iar banii mei.
*la 70.000 km, nemaisuportand zgomotul, ii schimb ambele tampoane de amortizare. Alti bani....

P.S. Caruta asta este moartea pasiunii... Entuziasmul mi-a scazut in functie de cuantumul facturilor...

Daca mai sunteti pasionati de Albea, bucurati-va cat mai puteti... Sau recititi acest post de vreo 3-4 ori pana reveniti cu picioarele pe pamant si incetati sa va mai mintiti singuri...

This post has been edited by BC-92-EDI: 13 May 2012 - 11:09 AM
Reason for edit: Te rog nu mai folosi un limbaj neadecvat.

0

#2 User is offline   BC-92-EDI 

• cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 13 May 2012 - 11:03 AM

View PostMADOS, on 12 May 2012 - 11:51 PM, said:

Daca mai sunteti pasionati de Albea, bucurati-va cat mai puteti... Sau recititi acest post de vreo 3-4 ori pana reveniti cu picioarele pe pamant si incetati sa va mai mintiti singuri...

Salut, Mados!

Imi pare rau sa citesc ca ai avut atatea probleme cu masina. Poate ai fost ghinionist sau ai avut parte de un lot cu probleme.
E drept ca pe sectiunea Albea sunt destul de putini posesori de Albea Star cu motorul 1.2 16v...

Fara sa ma mint sau sa incerc sa te mint, in 47.000km nu mi s-a ars decat un bec de pe faza de intalnire si 2 becuri din bord (din cauza unui montaj superficial al cd-playerului, la reprezentanta Fiat). Consumul meu mediu, pentru motorul 1.4 8v este de 6.7l/km pentru ultimii 450km, mers atat urban, cat si extraurban.
Sa stii ca inca ma bucur de alegerea facuta...

Forumul Fiat este singurul forum auto unde activezi?
Te intreb pentru ca sunt curios sa vad daca mai activezi si pe forumuri ale marcilor concurente ca si pret si clasa Albeei.

Succese! :happywave:
Posted Image
0

#3 User is offline   Antonio 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Albea 1.2 16v
  • An: 2005

Posted 13 May 2012 - 11:54 AM

View PostMADOS, on 12 May 2012 - 11:51 PM, said:

Masina noua Albea 1.2 16V din 2005 cu 70.000 km rulati:

Scurgerile de antigel (am intampinat problema pe la 50k km) se pot rezolva complet prin schimbarea garniturilor de la radiatorul din interior, fara a se da bordul jos.

Consumul e pe undeva in jurul a 9%, doar Bucuresti, si mi se pare decent tinand cont ca tehnologia e destul de veche (probabil sfarsitul anilor '90) cand acesta a fost conceput pentru Punto, la care se mai adauga haosul din trafic, dar putin cam mult tinand cont ca cealalta masina (1.4T, acelasi stil de mers, cu rare scapari) consuma tot cam p-acolo, dar tehologic e diferenta de ceva ani intre cele doua.

Ambreiajul tine sus, dar cred ca mai rezista putin (recent a facut 70k km, tot 2005).

Pana acum un singur bec s-a ars, cel de pozitie fata, dar le-am schimbat pe ambele.

Cat despre zgomote, apar ocazional, apoi dispar, nu ma deranjeaza foarte tare.

This post has been edited by Antonio: 13 May 2012 - 12:06 PM

0

#4 User is offline   varu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Grande Punto
  • An: 2010

Posted 13 May 2012 - 12:05 PM

Si tata are Albea 1.2 16 si nu a avut absolut nicio problema,nici macar un bec ars in 7 ani.Mai multe probleme am avut eu la GP in 2 ani de zile.
1

#5 User is offline   BUBBA_GSG 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 16 May 2012 - 08:55 PM

clar...omul cred ca a avut parte de un lot prost.....
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing