== CLUB FIAT ROMANIA==: Sfat Alarma auto - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sfat Alarma auto

#31 User is offline   boboaca.adelin 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto MK2 JTD
  • An: 2001

Posted 13 May 2009 - 06:30 PM

>:)
spune ,tata :mrgreen:
1.faza cu inchisul automat dupa 30 sec.,este un stas la majoritatea alarmelor ptr. ,ca in cazul deschiderii accidentale(fara sa vrei),alarma trebuie rearmata;pe cand tu daca o deschizi (fara sa vrei ),nu stii normal ramai cu ea deschisa (poate sa mai si fluieri dupa accea)ceordeles.
sper ca mai inteles;si mai e ceva,trebe sa ai un fir,care se leaga la contact;cand pui contactul pica faza cu rearmarea.ATENTIE!!! sa nu uiti cheile inauntru (ca fluieri din nou) =))
2.chestia cu usa se numeste BY PASS ,daca nu gresesc ,normal dupa ce armezi alarma si ai o usa deschisa,ar trebuii sa te anunte prin piuituri 2,3 ;(in fine)ar trebuii sa ai vreo 20-30 sec ptr. by pass-rea usi deschise.Adica un fel de intarziere ptr usa deschisa , ca sa ai timp sa o inchizi. by pass-rea aste se face cu alarma armata. daca ai nelamuriri ID mes boboaca.adelin si te ajut cu placere,doar suntem o familie ;)
bafta si stima!
0

#32 User is offline   mihai(05) 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca: Fiat
  • Model: Panda 1,1
  • An: 2008

Posted 02 June 2009 - 09:00 PM

Salut. Ce model ai de pilot? cu telecomanda cu led rosu si neagra sau cu telecomanda cu led albastru si cu senzor de soc separat? 1. Daca este cea din poza ai jumperi si il lasi liber pe j1 si nu se mai armeaza dupa 30 sec si scoate-i si pe j3 si j4 ,personal asa am procedat.2 .firul albatru (-),usa sofer anti-jefuire il lasi liber sau il scoti de tot din cupla (alarmei)si la toate usile legi firul maro(brown). Daca mai ai intrebari te ajut. :happywave:

Attached File(s)-----

0

#33 User is offline   big_mark21 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 2003

Posted 03 January 2010 - 06:07 PM

salut baieti! am primit si eu cadou o alarma PILOT AA1018 si vreau sa aud ceva pareri despre ea,am vazut ca sunt colegi care au aceasta alarma cum se comporta merita pusa pe masina sau sa imi caut alta? mersi

This post has been edited by big_mark21: 03 January 2010 - 06:07 PM

Posted Image
0

#34 User is offline   big_mark21 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 04 January 2010 - 05:16 PM

am rezolvat cu alarma! am vazut pe net pareri destul de proaste despre ea si am hotarat sa merg la service-urile de pe garantie si surpriza : nu recomand aceasta alarma pe fiat punto deoarece ramane in urma si apar alte probleme ,etc ,m-am hotarat sa iau bani inapoi aceasta fiind primita cadou am facut rost de factura si m-am dus la selgros de unde a fost luata.Acolo le-am explicat si mi-au zis sa puna stampila service-ul precum ca nu recomanda aceasta alarma ,zis si facut m-am intors cu stampila si mentiunea " nu recomand a fi instalata pe fiat punto" nu va creste inima posesori de FIAT? :biggrin: aceasta alarma a fost recomandata pentru LOGAN cica masini nu asa de complicate!! numai bine,acum ca baietii a vrut sa-mi ia cadou alarma o sa ma hotarasc catre alta alarma mai ok! daca recomandati ceva ar fi bine primit! am primit o oferta de la service pentru MAAT.salutari!

This post has been edited by big_mark21: 04 January 2010 - 05:16 PM

Posted Image
0

#35 User is offline   big_mark21 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 11 January 2010 - 07:36 PM

salut baieti! dupa cum v-am spus am revenit cu un raspuns la ce mi-am achizitionat.m-am hotarat si am luat o alarma HORNET 740 T care m-a ajuns 350 ron cu montaj la un prieten incluzand si garantie,deocamdata sunt multumit vedem pe viitor dar fiind garantie nelimitata cred ca este ok! salutari si bafta-n trafic!

This post has been edited by big_mark21: 11 January 2010 - 07:37 PM

Posted Image
0

#36 User is offline   DariusJ 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Punto 1.2 8V

Posted 19 January 2010 - 09:21 PM

Am pus si eu o alarma pe Punto, ieftina, Pilot cu 40 RON (la reducere) de la Kaufland, acelasi model e 100 la Real. Ideea e sa pot inchide usile din telecomanda, si merge super deocamdata.
0

#37 User is offline   lucianmarinescu 

• An: 2004

Posted 02 February 2010 - 04:37 PM

Salutare
Am o problema si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau poate v-ati lovit si voi de ea.
Cand am luat masina mi-au montat pe ea o alarma k-9 Classic care a functionat normal pana vara trecuta (4 ani) cand am inceput sa am probleme cu bateria. Dupa ce am schimbat bateria am incercat un reset la alarma dar nu si-a mai revenit si anume: o armez si da 3 bipuri ceea ce inseamna (conform manualului) ca nu armeaza o zona; se intampla sa o armez si sa dea 2 bipuri ceea ce ar fi normal numai ca dupa cam o oara incepe si urla......destul de enervant pentru vecinii care nu au termopanPosted Image .....noroc ca nu am niste vecini Posted Image ca sigur imi luam borcane pe masina.
Cam asta e problema mea......daca are careva vreo solutie ca sa nu mai ajung cu ea la montatorii de alarme...merci anticipat
Va salut pe toti si drum bun....

0

#38 User is offline   Cipi_z 

• Model: Punto 60
  • An: 2009

Posted 03 February 2010 - 01:14 PM

Am si eu o intrebeare ... Mi`am cumparat o inchidere centralizata din telecomanda cand am vrut sa o montez trebuia legata la ``Central Locking`` si nici cum nu am dat de ala .... Imi poate spune cineva unde se gaseste ? Ca am cautat in tot bordu si nu am gasit nimic :( :(
0

#39 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 03 February 2010 - 02:38 PM

View PostCipi_z, on 03 February 2010 - 01:14 PM, said:

Am si eu o intrebeare ... Mi`am cumparat o inchidere centralizata din telecomanda cand am vrut sa o montez trebuia legata la ``Central Locking`` si nici cum nu am dat de ala .... Imi poate spune cineva unde se gaseste ? Ca am cautat in tot bordu si nu am gasit nimic :( :(

Te rog specifica la ce masina ca sa te poate ajuta lumea :happywave:
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#40 User is offline   Cipi_z 

• Model: Punto 60
  • An: 2009

Posted 03 February 2010 - 05:18 PM

Un Punto din 98
0

#41 User is offline   dodi 

• Model: PUNTO 1.2, 80 CP

Posted 02 March 2010 - 11:11 PM

View Postlucianmarinescu, on 02 February 2010 - 04:37 PM, said:

Salutare
Am o problema si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau poate v-ati lovit si voi de ea.
Cand am luat masina mi-au montat pe ea o alarma k-9 Classic care a functionat normal pana vara trecuta (4 ani) cand am inceput sa am probleme cu bateria. Dupa ce am schimbat bateria am incercat un reset la alarma dar nu si-a mai revenit si anume: o armez si da 3 bipuri ceea ce inseamna (conform manualului) ca nu armeaza o zona; se intampla sa o armez si sa dea 2 bipuri ceea ce ar fi normal numai ca dupa cam o oara incepe si urla......destul de enervant pentru vecinii care nu au termopanPosted Image .....noroc ca nu am niste vecini Posted Image ca sigur imi luam borcane pe masina.
Cam asta e problema mea......daca are careva vreo solutie ca sa nu mai ajung cu ea la montatorii de alarme...merci anticipat
Va salut pe toti si drum bun....

verifica senzorul de la capota...probabil nu se apasa destul sau are praf...la mine facea la fel

This post has been edited by dodi: 02 March 2010 - 11:15 PM

0

#42 User is offline   lucianmarinescu 

Posted 03 March 2010 - 03:37 PM

ai putea sa-mi spui unde il gasesc?...............merci mult
0

#43 User is offline   dodi 

• Model: PUNTO 1.2, 80 CP

Posted 09 March 2010 - 10:24 PM

View Postlucianmarinescu, on 03 March 2010 - 03:37 PM, said:

ai putea sa-mi spui unde il gasesc?...............merci mult

suna la 0742100989 si incerc sa te ajut
0

#44 User is offline   maryus_fiat 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat Punto 1.2 8v
  • Model: Punto

Posted 13 April 2010 - 03:07 PM

As vrea si eu sa dezactivez modulul acela pt inchiderea automata a usilor dupa 30 sec si nu stiu cum si daca se poate.Din ce am inteles pe aici ar fi niste jumperi care trebuie scosi insa a mea nu are.Modelul alarmei este PILOT YT-A400.Daca are cineva modelul asta si stie vreo smecherie cum se face sa imi spuna si mie.
1

#45 User is offline   BogdanO 

Posted 15 April 2010 - 08:12 AM

Salutare la toata lumea.

La fel ca si "lucianmarinescu" pe Fiat-ul meu Punto am o alarma K-9 Mundial si de ieri am ceva probleme.
Brusc alarma se comporta ca si cum ar fi dezactivata, adica : cand mergea OK in momentul in care inchideam usile si activam alarma aveam 1 beep. Cand dezactivam alarma si deschideam usile aveam 2 beep-uri.

Acum nu mai am nici un beep cand armez/dezarmez alarma. Mai mult de atat am un singu beep in momentul in care rotesc de cheie in pozitia OFF, deci la oprire.
Stiti cumva care este cauza, o siguranta dusa, contact imperfect un scurt ?

Puteti sa-mi spneti unde se afla amplasata alarma. Poate trebuie resetata sau ceva de genul.
Thx

Attached File(s)-----

This post has been edited by BogdanO: 15 April 2010 - 08:22 AM

0

#46 User is offline   kappp13 

Posted 08 August 2010 - 10:50 AM

salutare.
am montat zilele trecute o alarma pe fiatul meu punto in 2 usi din 2003 si totul a fost relativ ok cu 2 exceptii:nu gasesc senzorul ala de portiera deschisa ca sa stie alarma ca m-am urcat in masina si sa nu se mai inchida automat dupa 30 sec si nu mi-am dat seama unde sa leg semnalizarea la modulul de alarma.
rog pe cine a avut de-a face cu asa ceva sa imi dea cateva indicatii.
va multumesc.

p.s. eu am legat contactul la alarma ca sa nu se mai incuie automat dar daca ma urc in masina si nu pun contactul se inchide.
0

#47 User is offline   amz 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Punto 1.2 8v

Posted 08 December 2011 - 04:17 PM

ok....cine ma ajuta si pe mine cu o alarma si pe aceasi telecomanda sa imi pus si inchiderea portierelor. la mine portierele se inchid toate daca inchid la o usa.(presupun ca se numeste centralizata.).Nu vreau sa fie scumpa...sau macar sa imi spuneti ce trebuie sa cumpar, si daca stiti pe cnv in Iasi care se pricepe sa o monteze. ms'
0

#48 User is offline   amz 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 10 December 2011 - 12:24 PM

nimeni?
0

#49 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)

Posted 10 December 2011 - 09:38 PM

Pai poti lua cu incredere o centralizata din marketuri(metro, kaufland), sunt in jur de 100 de ron si Iasi sunt peste tot baeti care monteaza alarme, poti vorbi si cu userul Luciandlr, maine cred ca apare la intalnire. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#50 User is offline   amz 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 27 January 2012 - 01:56 PM

Gata. S-a rezolvat. AM alarma, cu inchidere si deschiderea portierelor...de toate. SI toate multumita lui Lucian DLR...Apelati cu incredere...Este un om de nota 10...
0

#51 User is offline   cosmincr 

Posted 17 April 2012 - 07:44 PM

sal! am un fiat punto 60 ca an 2003, 4 usi cu inchidere central fara telecomandaam si am cumparat un modul de inchidere(fara alarma) si nu prea stiu ce fire de la modul sa leg la firele de inchidere ce intra in stalpul din stanga fata. am ceva cunostinte in domeniu, dar vreau sa ma lumineze cineva.am atasat o poza cu modulul si una cu schema de montaj. multumesc anticipat pt ajutor!

Attached File(s)-----

0

#52 User is offline   cornek 

• Model: Punto 1.3 Multijet 51kw / 70cp

Posted 12 May 2012 - 01:17 PM

Salutare!
Am citit pe forum legat de alarme auto si nu prea mi-am format o parere in vederea achizitionari unei alarme si vin si eu cu o intrebare pt cei ce si-au montat o alarma pe al lor punto:
Am un fiat punto 3 (facelift) multijet cu inchidere centralizata din cheie(am decat o singura cheie) asa am achizitionat masina, cei ce si-au montat o alarma ce tip de alarma si-au montat si cat a costat achizitia+montare si ce probleme au avut in timp daca au avut. M-ar avantaja raspunsurile din Bucuresti. Am un buget de 3-4 milioane.
Cateva modele pe care le-am gasit pe net de alarme:
http://www.titanic-s...-auto-maat-679/
http://www.titanic-s...-maat-679-ikey/
http://www.titanic-s...auto-maat-7500/ - asta este cam ozn-ista si nu cred ca toate functiile vor merge pe masina sau cine stie....

App si daca stie cineva sa monteze alarme auto in caz ca-mi cumpar eu una si sa o montez cu cineva care stie schema electrica pt punto bine bine sa nu-mi faca probleme alarma si sa-mi ofere si garantie la lucrare.

Va multumesc!
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online