1. Am mai avut de-a face in trecut cu 2 masini punto classic pe motorina si am ramas placut impresionat de fiabilitate/performante/consum
2. Vreau o masina deosebit de economica pentru ca sar de 30.000 de kilometri pe an fara sa fac rabat de la confort (fiat ofera extrem de multe dotari la bani putini)
3. In Cipru unde locuiesc eu, masinile diesel sunt dispretuite. Sunt cosmarul oricarui cipriot. Asociaza automat diselurile cu tractoarele agricole sau cu camionetele pick-up. E o rusine in toata regula sa conduci un diesel. Plus ca in Cipru pentru dieselurile mai mari de 1600cc se plateste taxa cam 3,5 euro pentru fiecare cc. Deci exclus 1,9 JTD cum mi-as fi dorit eu. Automat masini diesel disponibile mai repede de 6 luni in Cipru exclus. Iar fiatul asta de care vorbesc eu e pe stoc si vreau sa il prind. Adica daca maine ma duc cu cascavalu' plec la volan.
Ok, deocamdata atat. Sa revenim insa la nedumeririle mele:
Pe fisa de dotari am primit de la dealer pe echiparea Dynamic asa (nu le enumar decat pe cele care au un semn de intrebare):
Aer conditionat manual (Nu trebuia sa fie climatronic bizona?)
Radio CD cu 6 boxe (nu zice nimic de MP3)
Nu zice nimic de roti (In oferta din romania zice aluminiu de 15 inch)
Nu zice nimic de cotiera
Nu zice nimic de volan si schimbator cu piele
Nu zice nimic de proiectoare de ceata
Nu zice nimic de oglinzi incalzite
Nu zice nimic de scaun sofer cu reglare lombara electrica
In principiu cam astea sunt diferentele majore constatate de mine intre oferta din Cipru si cea din Romania.
Este posibil ca nivelul de echipare Dynamic sa fie diferit de la tara la tara?
This post has been edited by Dragon Warrior: 13 January 2008 - 10:18 AM

Help