Intrebare....
Se poate monta pe Fiat Albea... acest modul pt geamurile electrice? .Cel pentru inchiderea automata a geamurilor dupa armarea masinii.
As vrea sa stiu cam cat costa, unde si cum se monteaza!
Page 1 of 1
Modul Geamuri Electrice
Posted 17 January 2008 - 07:52 AM
Daca ai alarma originala fiat cred ca se poate. Cel mai bine intreaba la Autoitalia (in Militari). Pe mine m-au trimis la un service unde imi fusese montata si alarma. Pretul a fost in jur de 120 ron cu montaj cu tot. Numai bine!
Respect the forum staff
Posted 17 January 2008 - 03:50 PM
Eu mi-am luat alarma Wintec + acest modul. Nu stiu daca l-au folosit, pentru ca mie mi se inchid geamurile acum cand opresc motorul. Cred ca au facut ei un artificiu, si nu au mai pus acel modul.
Posted 20 January 2008 - 07:42 PM
Aha...
In principui e ok....
Sa vad cum o sa fac!
In principui e ok....
Sa vad cum o sa fac!
My FIAT is fantastic
Posted 04 May 2010 - 11:09 AM
Am şi eu o īntrebare:
Ştie cineva dacă se potrivesc geamurile electrice de la alt model de fiat, care se fabrică īn Italia, la Albea?
trebuie schimbate şi feţele la uşi?
Ştie cineva dacă se potrivesc geamurile electrice de la alt model de fiat, care se fabrică īn Italia, la Albea?
trebuie schimbate şi feţele la uşi?
Posted 04 May 2010 - 11:49 AM
Ziceti-mi si mie cum se desfac usile din fata , ca am praf intre geam si usa si cand il ridic se aude ca si cum l-as zgaria,
vreau sa-l curat si mi-e frica ca nu cumva sa nu-l pot strange la loc!Daca se poate cu poze! Mersi
vreau sa-l curat si mi-e frica ca nu cumva sa nu-l pot strange la loc!Daca se poate cu poze! Mersi
Posted 12 May 2010 - 03:18 PM
Sfatul meu este sa nu bagi nicio surubelnita intre chederul exterior si usa.Tragi pur si simplu de el in sus fiindca daca vei proceda cu surubelnita risti sa-ti zgarii portiera.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help