== CLUB FIAT ROMANIA==: De unde fac rost de un - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

De unde fac rost de un certificat de GP Sport??

#1 User is offline   traianx9 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto
  • An: 2006

Posted 05 February 2008 - 08:15 PM

As dorii si eu o copie dupa un certifcat de Grande Punto sport... vreau sa-mi comdand proiectoare (care sunt un pic diferite fata de cele std) la un magazin si imi trebuie copia dupa certificat... eventual seria de sasiu... si niste date de acolo... ms frumos! Poate isi face vreun posesor timp...sau daca stie pe cineva... :)
0

#2 User is offline   c.sainz 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: fiat
  • Model: Grande Punto Sport T-Jet
  • An: 2007

Posted 05 February 2008 - 08:28 PM

View Posttraianx9, on Feb 5 2008, 08:15 PM, said:

As dorii si eu o copie dupa un certifcat de Grande Punto sport... vreau sa-mi comdand proiectoare (care sunt un pic diferite fata de cele std) la un magazin si imi trebuie copia dupa certificat... eventual seria de sasiu... si niste date de acolo... ms frumos! Poate isi face vreun posesor timp...sau daca stie pe cineva... :)

Ce certificat? Nu ai primit CD-ul cu ....? Ce vrei sa faci cu certificatul? Crezi ca acolo scrie ce dimensiune sau prindere au proiectoarele? Nu te inteleg, sincer.
Am inteles ce vrei sa faci, dar este o cale gresita, sincer.
0

#3 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Doblo Panorama

Posted 05 February 2008 - 08:40 PM

Tot sincer, ma bucuram nespus daca topicul asta avea un titlu mai sugestiv :)) Iar topicul mergea pus chiar la "diverse". Uff, nu stiu cand o sa ne invatam si noi cu regulile astea care nici nu sunt multe si sunt si de bun simt...

Mircea, nu-i vina omului ca cere asa ceva. Fac pariu ca s-a dus la un nepriceput cu magazin de piese auto care una-doua vrea certificat... ca si cum in certificat scrie cate tipuri de proiectoare sunt si alte alea...
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#4 User is offline   c.sainz 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: fiat
  • Model: Grande Punto Sport T-Jet

Posted 05 February 2008 - 08:47 PM

Nici macar; el vrea sa-si schimbe anumite piese de pe masina, cu altele care sunt in echipari superioare. Adica manere de la usi, cu unele cromate, sau aluminiu, maciulia schimbator viteze, etc. ACESTE REPERE NU SUNT IN CATALOGUL PRODUCATORILOR AFTER MARKET!!!! Nu le gasesti DECAT la concesionarul FIAT! Iar multe dintre ele nu vin decat in cadrul unor subansambluri si NU separat, ca piesa de schimb!
Codurile lor NU SUNT TRECUTE IN "certificat"!
0

#5 User is offline   traianx9 

• Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto
  • An: 2006

Posted 05 February 2008 - 10:14 PM

in primu rand scuze ca am postat gresit... neatentia costa... in al doilea rand : Mircea multumesc frumos pentru cd-u este chiar de foarte mare ajutor dar nu pentru ce vreau eu :) da aveti dreptate ... am fost la un nepriceput cu magazin de piese... care dupa seris de sasiu mi-a adus oglinda de gp originala cutie si cod original ricambi fiat... acum eu as dorii sa schimb proiectoarele... sa pun praguri, spoiler ... tub de bass ( care deja am primit oferta e cam 90 de euro) toate RICAMBI ORIGINALI... intelegi ce aberatii zic eu aici si de ce as avea nevoie de o serie de sasiu de la un gp sport? inca o data scuze pentru postarea gresita...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online