Page 1 of 1
In Ce Conditii Se Pierde Garantia Pe Electrice? Daca vreu sa montez un MP3 Player de la alta firma
Posted 08 February 2008 - 07:50 PM
Daca imi iau masina in varianta Active care are numa firele trase si vreau sa imi pun un MP3 Player de la Pioneer cu 4 boxe+2 tweetere tot Pioneer le pot monta eu sau trebuie sa merg la ei!Daca e obligatoriu la ei imi spune si mie cineva la cat ajunge manopera?Multumesc anticipat!
Posted 08 February 2008 - 08:56 PM
Eu unul nu vad de ar trebui sa mergi neaparat la ei.E cel putin necesar sa mergi la o firma autorizata,de care sa raspunda ei in caz de ceva nasol.
Posted 09 February 2008 - 02:22 AM
In principiu nu trebuie sa mergi la ei. Dar trebuie sa mergi la un atelier agreat de ei.
Never underestimate the power of human stupidity.
Posted 15 February 2008 - 09:27 PM
Eu am fost la AUTOBRESCIA din Bv si mi-au spus ca pot sa-l montez si acasa si nu pierd garantia.
Posted 15 February 2008 - 10:17 PM
Parerea mea e ca le poti monta singurel. Garantia o pierzi doar daca in urma montajului tau survine o defectiune la masina.
Posted 15 February 2008 - 11:29 PM
Te lamuresc eu ,si eu am avut aceeasi dilema , dupa spusele tale masina vine pre-cablata.Atata timp cat tu NU tai absolut nici un cablu nu pierzi nici o garantie.Pentru mp3 ai firele in bord cu mufa iso , doar conectezi playerul si atat , in boxe la precablaj la fel tre sa ai firele , numai cat pui mufele. De ex eu am luat playerul pioneer de la domo si in pret avea si montaju gratuit , daca te duci la pioneer in cazu in care ai montaj moca nu e nici o pb. Probleme apar cand se taie firele sau se schimba mufele. Atata timp cat tu doar CONECTEZI un player si niste boxe , nu e problema.
This post has been edited by lex309: 15 February 2008 - 11:29 PM
Posted 29 July 2008 - 05:38 PM
Buna!si eu am un Albea si iam montat la ei un mp3 player sony expload si ma costat in jur de 3 mil(vezi ca ei nu o sa vrea sa til monteze exact asa am patit si eu cu o alarma nu vor sa mio monteze si mi-au spus ca daca merg in alta parte si nu sunt autorizati imi taie garantie -sunt mai catolici decat papa astia din bacau) vezi ce faci...
Posted 12 August 2008 - 11:27 PM
Salut tuturor in primul rand! Am si eu o problema, maine tre sa ma duc la revizia de 10000 km si mi-am montat un amplificator pentru subwoofer, dar l-am montat singur. Alimentarea e facuta ca la carte cu siguranta fuzibila cu tot ce trebuie, cablul l-am tras pe sub masca din interior a pragului, nu se vede nimic (decat cablul legat la batreie pe borne, avea si doua suruburi parca special puse
). Acum pentru chestia asta imi pot pierde garantia? pt ca nu stiu ce sa fac sa ascund cablul de alimentare al amplificatorului sau il las asa cum este?
Posted 02 March 2009 - 08:56 PM
Si eu mi-am montat mp3 si 4 boxe si am fost cu ea la revizie si n-au zis nimica(poate nor vazut
).
Share this topic:
Page 1 of 1

Help