Buna ziua tututror. Sunt posesorul unui fiat G.P. 1.3 mtj, 90 CP, versiunea dinamic. Masina nu a venit din fabrica cu incalzire in scaune. Am gasit sa cumpar un kit de incalzire in scaune de la waeco. (http://www.waeco.com/de/300_651.php - scuze ca postez linkul). Am cumparat kitul, am vorbit cu firma din bucuresti care are autorizare pentru astfel de modificari efectuate la masini, si mi-am facut o programare. Toate bune si frumoase pina acum. Masina fiind insa in garantie m-am gandit sa terc si pe la reprezentanta, ca sa le spun ce am de gand. Acolo belea mare !!! prima vorba care am auzit-o a fost "nu am auzit pe nimeni din Romania care sa faca o astfel de modificare la masina ". Bineinteles ca au inceput si explicatiile "e posibil sa se reseteze computerul de bord, etc". Acum va intreb pe voi dragi posesori de astfel de masini, cum este posibil ca la acesta firma fiat sa nu poti sa faci o modificare de acest gen? Cum este posibil sa ii spui unuia care a dat 14.400 pe o astfel de masina ca nu poate sa mai prinda la circuitul electric al masini inca un consumator in plus? (cum este cazul sistemului de incalzire in scaune). Am trimis si un mail la reprezentanta din Italia. Am trimis si unul la autoitalia Romania. Acum astept sa vad raspunsul dat de ei . In caz contrar ma ... in garantia lor si tot imi pun. Dragi colegi, daca o sa doriti sa va puneti neoane pe sub masina sau cine stie ce alti consumatori va veti lovi de aceeasi problema, de aceea am deschis acest topic ca sa il comentam. Bafta
Page 1 of 1
Tuning Grande Punto incalzire in scaune si alte mofturi
Posted 10 February 2008 - 02:18 PM
pentru URGENTE IN ZONA BACAU ma gasiti la tel 0743151927 - Andrei
Posted 10 February 2008 - 02:32 PM
Maine - Poimaine o sa sari in sus ca nu vor sa iti instaleze ESP pe masina...ca doar ai dat 14.400 de euro pe ea.
Eu zic sa accepti faptul ca unui constructor de masini nu ii place sa stie ca orice nene vrea sa isi puna chestii aftermarket cu cine stie ce firme si materiale dubioase. Eu daca as fi constructor de masini te-as trimite la plimbare. Unele optiuni nu pot fi instalate decat pe linia de fabricatie inaintea altor operatiuni. Daca vrei sa o faci pe barba ta, go ahead. Eu iti tai garantia pe zona respectiva a masinii cu care ai interferat. In speta instalatia electrica.
Eu zic sa accepti faptul ca unui constructor de masini nu ii place sa stie ca orice nene vrea sa isi puna chestii aftermarket cu cine stie ce firme si materiale dubioase. Eu daca as fi constructor de masini te-as trimite la plimbare. Unele optiuni nu pot fi instalate decat pe linia de fabricatie inaintea altor operatiuni. Daca vrei sa o faci pe barba ta, go ahead. Eu iti tai garantia pe zona respectiva a masinii cu care ai interferat. In speta instalatia electrica.
Grande Punto - 1.3 Multijet - 90 Cai - 6 Viteze
Posted 10 February 2008 - 03:04 PM
vreau sa te intreb urmatorul lucru: ai detector de radar? daca da, sa stii ca si acesta reprezinta un tuning, deoarece nu vine standard din fabrica. si acesta se alimenteaza la masina si consuma. la orice firma, inclusiv la fiat se pot adauga consumatori la sistemul electric (in caz ca nu stiai citeste manulul de instructiuni la grande punto). de ce nu se poate adauga si un sistem de incalzire in scaune (produs de o fima originala...nu no name cum spuneai tu...apropo verifica inainte sa vorbesti linkul afisat de mine).cat despre "daca eram constructor etc" pai daca erai deja dadeai faliment cu gandirea asta de tot c.....l
pentru URGENTE IN ZONA BACAU ma gasiti la tel 0743151927 - Andrei
Posted 10 February 2008 - 08:10 PM
Dar te intreb si eu,cine te-a pus sa te duci la fraierii aia din service??Astia sunt in stare sa te lase in chiloti pentru orice.
Circuitul exista pe masina doar se adauga sigurantele si dupa caz relee.
Circuitul exista pe masina doar se adauga sigurantele si dupa caz relee.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help