Da,solutia de curatat geamuri este buna pentru curatarea bordului,ramane mat,dar se poate albi.Pentru un aspect mat(imediat dupa aplicare ramane satinat) recomand
Sonax Tiefen-Pfleger Seidenmatt,emulsie,flacon cu atomizor.Ultima oara am vazut la un magazin de vopsele din AutoVit si la Auchan la cca 20 RON.Am mai folosit pentru revitalizarea bordului
Arexons Cockpit Cleaner Anti-allergen formula(mat finish) si
Sonax Cockpit Spray Silicone Free,ambele sub forma de spray,dar bordul ramane cu un aspect mai satinat(nu lucios,dar nici mat ca si in cazul aplicarii Sonax Tiefen Pfleger)...
Recent am observat la masina prietenei picaturi fine de rasina.Am incercat solutie de curatat smoala de la
GS27 si solutie de curatat insectele de la
Armor All,dar fara succes.In schimb argila(claybar) si quick detailer-ul de la
Sonus au facut minuni!Nu a ramas fir de rasina!Kitul (claybar si QD) m-au costat 85 RON,dar si-a meritat tot banii.Ma gandeam ca voi fi nevoit sa fac polish.Vazand efectele claybar-ului bineinteles ca nu am rezistat tentatiei si am decontaminat si vopseaua Stilo-ului(nu era contaminata,dar ceara solida
Sonax Xtreme Wax(cca 75 RON) aplicata dupa decontaminare i-a dat un luciu deosebit,de showroom

)...
Tot citisem pe detailing-club despre acest tratament de decontaminare cu claybar si QD,iar acum am avut ocazia s-o testez.Recomand cu caldura!
Un alt produs testat a fost
Sonus Tyre & Bumper Dressing (cu aplicator din burete a costat 45 RON).Extrem de economic si un efect de revigorare deosebit,usor satinat)...
Intre timp am testat si
Sonax Plastic Restorer (35 RON la magazinele din targ).Este recomandat pentru bandouri,eu am incercat pe stripping-ul stg,dar mi s-a parut dificil de aplicat:trebuie intins uniform,apasat cu presiune constanta,in 2-3 starturi pentru a nu ramane urme,dare...
Numai bine si masini cat mai ingrijite!
Attached File(s)-----
-
1.jpg (72.83K)
Number of downloads: 50
-
2.jpg (58.22K)
Number of downloads: 49
-
3.jpg (51.71K)
Number of downloads: 43
This post has been edited by Azzuro: 05 September 2010 - 06:33 PM