== CLUB FIAT ROMANIA==: Impresii Grande Punto - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 27 Pages +
  • « First
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Impresii Grande Punto

#721 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:sex, drugs & rock'n'roll
  • Marca: Fiat
  • Model: GP Dynamic 1.3 MJT 90CP, 3 usi
  • An: 2008

Posted 25 May 2009 - 08:54 PM

Ok... dar DE CE? Beculetu' respectiv e acoperit de garantie. Cum de te-au pacalit?
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:

Articolul 19.

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
0

#722 User is offline   Gyno 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Interests:Muzica
  • Model: Grande Punto

Posted 25 May 2009 - 10:39 PM

Am trecut de prima revizie si in continuare spun .... MERITA ! :)

This post has been edited by Gyno: 25 May 2009 - 10:41 PM

STARJET - Swirl Turbolence Air-induction Reingeenering JET
0

#723 User is offline   angeldust 

• Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto 1.4 77CP

Posted 27 May 2009 - 01:41 AM

View PostLup, on May 25 2009, 09:54 PM, said:

Ok... dar DE CE? Beculetu' respectiv e acoperit de garantie

Pai nu mi-au zis nimic cum ca ar costa ceva!!! Am vazut la sfarsit pe factura
0

#724 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 27 May 2009 - 06:14 AM

Orice service e obligat sa iti comunice operatiunea, costurile si sa obtina acordul tau inainte sa se apuce de treaba ;)
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:

Articolul 19.

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
0

#725 User is offline   angeldust 

• Model: Grande Punto 1.4 77CP

Posted 29 May 2009 - 03:41 AM

Azi mi s-a ars becu de la bricheta! Se pare ca am mare ghinion la becuri :wallbanger: ! Lup cum l-ai facut tu, cat te-a costat si cam cat a durat? Ms salut
0

#726 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 29 May 2009 - 10:13 AM

Eu nu l-am facut inca, o sa-l fac cand merg la revizie la 15.000km.

Articolul 19.

0

#727 User is offline   TopSer 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • An: 2009

Posted 03 June 2009 - 09:06 PM

sunteti :offtopic: baieti !
Aici aveti toate becurile care le Philips ptr auto :http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/1_product_homepage.php?main=gb_en&parent=1_3&id=in_en_car_lighting&lang=en

:ontopic:
Masina o am de 6 luni , singurele pb care le-am avut au fost cu troncanitul acela care l-am depistat ca fiind de la balamalele usilor si o pb cu blocul de lumini care imi face in felul urmator.Cand pun semnal dreapta , dau de volan si intru in curba , cand volanul revine in pozitia 0 si sare maneta , clipeste de 4-5 ori semnalizarea stanga.
Le-am spus asta la revizie , au vazut si ei problema , iar vineri ma duc sa`mi schimbe blocul de lumini.
Cu usile nu le-am zis inca ptr ca nu vreau , am rezolvat pb cu niste banda izoler neagra , iar daca dau jos alea , probabil nici nu o sa le mai puna bine la loc si...mai bine lasa...
Fiat Grande Punto 1.2 8v 65 Cp
Wolfrace ProSprint Black 15", SunTek Window Films , Weitec -30mm , Dectane Dayline , FK Front Grill
0

#728 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 03 June 2009 - 09:16 PM

View PostTopSer, on Jun 3 2009, 10:06 PM, said:

o pb cu blocul de lumini care imi face in felul urmator.Cand pun semnal dreapta , dau de volan si intru in curba , cand volanul revine in pozitia 0 si sare maneta , clipeste de 4-5 ori semnalizarea stanga.

Patesc si eu asa uneori dar nu mi se pare o problema. :)

Articolul 19.

0

#729 User is offline   TopSer 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 03 June 2009 - 09:43 PM

pb e ca mie imi face ft des...si daca tot e in garantie , de ce sa nu schimb...

This post has been edited by TopSer: 03 June 2009 - 09:43 PM

Wolfrace ProSprint Black 15", SunTek Window Films , Weitec -30mm , Dectane Dayline , FK Front Grill
0

#730 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 03 June 2009 - 09:51 PM

Da, ai dreptate, cel mai probabil o sa adaug si asta la reparatiile pe garantie programate o data cu revizia.

Articolul 19.

0

#731 User is offline   TopSer 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 05 June 2009 - 05:00 PM

Surpriza....
Am venit acum de la service...au schimbat blocul de lumini, la fel face...
Au pus testerul pe ea , nici o eroare....
Au filmat si au zis ca trimit in Italia sa vada ce zic aia...
Ei au spus ca poate sa fie de la calculatorul masinii sau ceva legat de coloana de directie..om vedea , pana atunci astept sa ma sune...
0

#732 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 05 June 2009 - 05:04 PM

:)) in cazul asta ma las pagubas.

Articolul 19.

0

#733 User is offline   aurelian 

• Marca: fiat

Posted 02 July 2009 - 10:14 PM

Salut!
As avea nevoie de ajutorul vostru, de un sfat.
As dori sa imi cumpar un Grande Punto 1.2 65CP 8V. Acum este la oferta motorizare din 2008 Active cu 8.750Euro, plus ca mai primesc o alarma, presuri... etc.Ce parere aveti de motor? Ca mi a spus cineva ca e un motor prost(si nu din primsa faptului ca e mic... pur si simplu mi a zis cineva ca e un motor prost) Ar mai fi o chestie... toata lumea imi zice sa nu imi cumpar FIAT... pentru ca ... e FIAT...
Va multumesc pentru viitoarele comment uri
0

#734 User is offline   TopSer 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 02 July 2009 - 10:34 PM

Salut!
Astea sunt povesti...
Eu am un gp fabricatie decembrie 2008 1.2 8v...pe care l-am luat asa si nu 1.4 pentru ca nu imi ajungeau banii...
Este o masina buna iar motorasul nu are pb.
Fiat nu mai este ce a fost...In CT sunt o gramada de gp`uri taxi si nu au absolut nici o pb...
eu in prezent am 11.000 km si nici o pb majora pana acum decat una mica cu semnalizarea dar se va rezolva...deci...

Motorul fire 1.2 8v nu este un motor prost..Este gandit ptr consum , dar in acelasi timp fara a se neglija performanta...
are 48 kw( 65 cp) si cuplul de 102 nm la 3000 rpm. asta e punctul lui forte cuplu bun de la turatie destul de mica..

mai cauta pe forum ca sunt destul de multe discutii despre motorasul asta...
eu unul nu regret ca am ales motorizarea asta :)
0

#735 User is offline   varzaru1 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Grande Punto 1.3 Multijet 75CP Dynamic

Posted 02 July 2009 - 10:36 PM

Cu mine ai vorbit in parcare la mall.
Toata lumea spune sa nu-ti iei fiat ca e fiat doar prin prisma faptului ca nu au FIAT si vorbesc doar din auzite si cele mai auzite sunt cazurile izolate ceea ce gasesti la orice marca. Cu mine ai vorbit in parcare la mall.
Sper sa-ti faci o parere buna despre motorul de 1,2
Poti sa postezi si la achizitie auto sa vezi o diferenta intre 1,2 si 1,4 ca sa stii daca merita diferenta de 700e
Bafta si sper sa faci alegrea corecta !

Daca pokerul nu te distruge psihic iti poate aduce bani!

== B 41 DUK == My GrandePunto

0

#736 User is offline   Florin23 

• membru obiectiv
  • Pip
  • Interests:educatie, cercetare
  • Model: ALBEA
  • An: 2006

Posted 03 July 2009 - 09:03 PM

Dupa ce am facut drive test cu ambele motorizari, 1,2 si 1,4 de pe grande punto va spun parerea mea: nu merita diferenta!
Am facut drive test serios, de peste 100 km, cu un Grande Punto de 1,2 (multumesc, Mitica!), si apoi unul de vreo 10 km, traseu virajat, in panta si turat cam tot pe acolo cu 1,4, (multumesc, Def!) pe care il am si eu pe Albea. Am facut aceste teste deoarece intentionam sa cumpar unul de 1,2 si aveam dubii in legatura cu motorul, nu in sensul ca e prost ca e Fiat sau mai stiu ce alte bazaconii, ci ca e prea slab.
Insa cel de 1,2 trage bine, urca frumos si repede in ture (e drept, nu te baga in scaun, dar nici 1,4 nu o face). Am depasit cam tot ce am vrut, cu motorul turat, desigur (3-5 mii de ture!). Viteza maxima pe care am atins-o a fost de ~162 km/h, pe bord, real vreo 155 (mai mult nu i-am dat ca nu era masina mea...).
Ce sa mai vrei de la acest motor? Atentie, motor cu 65.000 km la bord. Deci carcotasii mai bine s-ar gandi de doua ori...
Cat despre intrebarea daca merita achizitionat un Grande Punto, eu zic ca mai ales cu reducerile astea merita din plin! Problema e ca eu imi doream unul mai accesorizat (airbaguri mai multe, jante etc.), dar nu au pe stoc... nu mai au. Versiunile de 1,2 vin mai slab accesorizate, dar totusi au destule in standard, si foarte bune. Doar ca eu sunt mai mofturos... O sa vad cum fac pana la urma.
DEŞTEAPTĂ-TE ROMĀNE!
0

#737 User is offline   Muhi 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Linea Emotion 1.4 T-Jet 120
  • An: 2007

Posted 29 July 2009 - 01:08 PM

Nu stiu daca am postat bine, tocmai citeam un articol pe autobild.de legat de GP la 100000km. Uitati aici. Din cate imi dau eu seama GP-ul s-a comportat mai mult decit onorabil la 100000km. Pentru traducere puteti incerca Google translate.
0

#738 User is offline   nicuburs 

• Marca: fiat
  • Model: fiat grande punto

Posted 12 December 2009 - 09:32 AM

View PostTopSer, on 02 July 2009 - 10:34 PM, said:

Salut!
Astea sunt povesti...
Eu am un gp fabricatie decembrie 2008 1.2 8v...pe care l-am luat asa si nu 1.4 pentru ca nu imi ajungeau banii...
Este o masina buna iar motorasul nu are pb.
Fiat nu mai este ce a fost...In CT sunt o gramada de gp`uri taxi si nu au absolut nici o pb...
eu in prezent am 11.000 km si nici o pb majora pana acum decat una mica cu semnalizarea dar se va rezolva...deci...

sunt dezamagit de fiat , este o masina pe care sa o cumperi doar daca vrei sa dai foc la bani. am un 1,3 multijet diesel di 2008 , 25000km are acum si numai probleme mia adus

Nu mai cita mesaje anterioare in totalitate!
0

#739 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 12 December 2009 - 11:06 AM

Si eu am un 1.3 Multijet de 90 de cai tot din 2008, 22000km si nici o problema.

Tipule... cu exprimari de genul "cumperi doar daca vrei sa dai foc la bani" nu o sa te creada nimeni ca e masina intr-adevar proasta. De ce nu deschizi un topic nou cu problemele tale explicate detaliat sa vedem si noi de ce esti asa suparat?

Articolul 19.

0

#740 User is offline   edu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Interests:Extrem de interesat
  • Model: GP 1.3 Mjt 75 cp

Posted 12 December 2009 - 11:33 AM

ce sa mai zic ca am 13000km si creq am fost de vreo 7 ori in service, ba amortizor , ba tampon, ba portiere(de vreo 2ori+1 spray ca asa se face) , ba haion , ba vopsea + led bricheta si siguranta care s`au ars si`am platit cu toate ca nici n`am umblat, da` na Made in FIAT, inca incerc sa ma consolez cu gandul ca am facut o alegere neinspirata ca sa nu`i spun proasta..
succes
Conduc Prudent ! Viata are prioritate !
0

#741 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Albea 1.4
  • An: 2006

Posted 12 December 2009 - 11:38 AM

Florine, cred ca motorul de 1.4 e mai bun decat cel de 1.2! E parerea mea si nu mi-o schimb. Un motor mai mare are intotdeauna un cuplu mai bun. E adevarat ca motorul de 1.4 e dezvoltat din cel de 1.2, insa, avand in vedere greutatea masinii, e mai bine sa optezi pentru cel de 1.4!

Un drivetest, chiar si de 100 de km, n-o sa-ti spuna totul despre o masina. Conteaza daca trebuie sa mergi in 5000rpm ca sa obtii aceleasi performante ca la 3500-4000! Mai devreme sau mai tarziu, o sa-mi dai dreptate. Cred ca cel mai potrivit motor pe GP este 1.4 9CP, StarJet. Gyno stie de ce!
0

#742 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 12 December 2009 - 11:46 AM

edu, majoritatea problemelor pe care le-ai avut tin de caroserie. La drumurile pe care le avem in tara trebuie sa fim constienti ca se contorsioneaza mai mult decat in tarile mai vestice si apare o uzura mai pronuntata. Cred ca tamponul a fost singura problema reala pe care ai avut-o. Vopseaua o sa sara de la diverse pietricele de pe orice masina iar zgarieturile intentionate sau accidentale sunt un "bonus" al parcarilor :))

Ledul (care este bec de fapt) si siguranta... Hai sa fim seriosi...

GP e o masinuta mediocra calitativ, cu niste motorase foarte fiabile si potrivite pt clasa ei, un design foarte simpatic si un pret decent pentru ce ofera. :)

Mie imi place alegerea pe care am facut-o. La ce exista pe piata si la ce mi-am dorit eu de la o masina, nu cred ca puteam sa aleg mai bine de banii astia.

Articolul 19.

0

#743 User is offline   edu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Interests:Extrem de interesat
  • Model: GP 1.3 Mjt 75 cp

Posted 12 December 2009 - 03:20 PM

dar schimbat amortizor la 5mii nu ti se pare o problema majora ?
si cele enumerate de mine mai sus nu am spus ca sunt probleme ,dar nu`mi convine sa fac drumuri casa-service odata la ... + de asta ca nu mi se pare normal ca la o masina noua sa existe chichitele astea
referitor la vopsea, pe capota am o nu stiu cum sa`i zic,o umflatura din interior spre exterior
PS : pe aceleasi drumuri merg si loganurile(nu sunt fan) la care nu cred ca exista toate astea , in fine e parerea ta si nu vreau sa o tinem in contraziceri
GL
Conduc Prudent ! Viata are prioritate !
0

#744 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 12 December 2009 - 05:24 PM

Nu te contrazic, incerc doar sa iti explic ca nu e dracul atat de negru. Treaba cu amortizoarele e cunoscuta la noi foarte bine, si al meu de pe dreapta spate mai troncane cateodata la denivelari. Umflaturi mici in tabla capotei am si eu, 2 la numar. Imi pare rau ca nu le-am observat de cand am luat masina ca ii hartuiam pe astia de la AutoParma sa se revanseze cu cate ceva. Da, pe aceleasi drumuri merg si Loganurile dar diferenta este ca sunt construite pentru un regim de exploatare de genul asta.

Vrei probleme majore? Cum ar fi sa-ti crape filtrul de particule la 3.000km? Sau cutia de viteze la 15.000km? Sa faci varza motorul ca a sarit cureaua de distrubutie de pe o rola la 55.000km? :)

Avem aceeasi varsta dar cred ca nu prea ai avut masini. Te astepti sa fie perfecta dar nimic nu este perfect. Incearca sa ignori aceste mici bube si doar bucura-te de masina asa cum este ea. O s-o privesti cu alti ochi, o sa ai un zambet pe fata si o sa-ti bata inima mai tare cand ii dai cheie ca sa pleci la plimbare.

Raspunde-mi la intrebarea asta: La prietena ta vezi doar defectele?

Trateaza-ti italianca cum tratezi o femeie si o te indragostesti de ea din nou ca in ziua cand ai adus-o acasa de la dealer ;)

Multi kilometri cu placere iti urez.

Articolul 19.

0

#745 User is offline   minimal 

• Model: Grande Punto 1.4 T-JET

Posted 17 December 2009 - 11:55 AM

View PostMuhi, on 29 July 2009 - 01:08 PM, said:

Nu stiu daca am postat bine, tocmai citeam un articol pe autobild.de legat de GP la 100000km. Uitati aici. Din cate imi dau eu seama GP-ul s-a comportat mai mult decit onorabil la 100000km. Pentru traducere puteti incerca Google translate.

Foarte tare articolul,ce poti sa ti doresti mai mult de la o masinuta asa cum este GP,100K km si merge brici,mai faci 50K si o vinzi.Punand un consum mediu de 20K km pe an,deci 7-8 ani te tine fara pb,deci ce vrei mai mult de atata.Noi romanii ca si bunicul meu vrem sa luam una,sa fie cea mai tare,cea mai rapida,cea mai fiabila,etc,etc eventual sa nu bagi nici un leut in ea si sa te tina si minim 20-25 de ani,da-o in masa de treaba:).Totii jurnalistii auto spun ca FIAT numai este ce a fost si pe buna dreptate se simte.Pe viitor voi schimba GP meu TJET 1.4 care in 2 ani nu a avut probleme majore,doar mofturi de ale mele,cu un BRAVO.Alta firma as opta poate doar ceva japonez dar preturile sunt mai mari,asta este.
Sa auzim numai de bine si sa avem grija de ele ca si ele au grija de tine apoi.
0

#746 User is offline   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Grande Punto 1.2 8v
  • An: 2007

Posted 17 December 2009 - 09:07 PM

Eu ma apropii de 80000 Km in 2 ani si jumatate. Singura nemultumire este ca nu mi-am luat motor mai mare.
Kilometri multi si fara evenimente.
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#747 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 18 December 2009 - 06:21 PM

Zilele astea am observat o greseala de proiectare.

Duzele ce dezaburesc parbrizul sunt mai sus fata de stergatoare si pe vremea asta am parbrizul plin de apa de la fulgii de zapada ce se topesc pe el si niste stergatoare pline de gheata care nu isi mai fac treaba.

Articolul 19.

0

#748 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 18 December 2009 - 06:42 PM

Greseala de proiectare??Oare cate masini au sau ma rog,nu au aceasta "greseala"??? :scarpin:
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#749 User is offline   Lup 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 18 December 2009 - 06:59 PM

Chiar ma uitam la semafor in oglinda retrovizoare la un logan care avea parbrizul si stergatoarele curate :)

Parbrizul este inclinat destul de tare totusi si nu stiu daca se puteau pozitiona duzele mai in fata fara a se pierde din eficienta dezaburirii pe toata suprafata parbrizului.

This post has been edited by Lup: 18 December 2009 - 07:12 PM

Articolul 19.

0

#750 User is offline   TopSer 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 25 December 2009 - 12:56 AM

ai dreptate Lup , mi s-a intamplat si mie , la fiecare 5 min coboram sa dezghet stergatoarele..aiurea
0

Share this topic:

• 27 Pages +
  • « First
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic