Impresii Grande Punto
Posted 25 May 2009 - 08:54 PM
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 25 May 2009 - 10:39 PM
This post has been edited by Gyno: 25 May 2009 - 10:41 PM
Posted 27 May 2009 - 06:14 AM
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 29 May 2009 - 03:41 AM
Posted 29 May 2009 - 10:13 AM
Articolul 19.
Posted 03 June 2009 - 09:06 PM
Aici aveti toate becurile care le Philips ptr auto :http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/1_product_homepage.php?main=gb_en&parent=1_3&id=in_en_car_lighting&lang=en
Masina o am de 6 luni , singurele pb care le-am avut au fost cu troncanitul acela care l-am depistat ca fiind de la balamalele usilor si o pb cu blocul de lumini care imi face in felul urmator.Cand pun semnal dreapta , dau de volan si intru in curba , cand volanul revine in pozitia 0 si sare maneta , clipeste de 4-5 ori semnalizarea stanga.
Le-am spus asta la revizie , au vazut si ei problema , iar vineri ma duc sa`mi schimbe blocul de lumini.
Cu usile nu le-am zis inca ptr ca nu vreau , am rezolvat pb cu niste banda izoler neagra , iar daca dau jos alea , probabil nici nu o sa le mai puna bine la loc si...mai bine lasa...
Wolfrace ProSprint Black 15", SunTek Window Films , Weitec -30mm , Dectane Dayline , FK Front Grill
Posted 03 June 2009 - 09:16 PM
TopSer, on Jun 3 2009, 10:06 PM, said:
Patesc si eu asa uneori dar nu mi se pare o problema.
Articolul 19.
Posted 03 June 2009 - 09:43 PM
This post has been edited by TopSer: 03 June 2009 - 09:43 PM
Wolfrace ProSprint Black 15", SunTek Window Films , Weitec -30mm , Dectane Dayline , FK Front Grill
Posted 03 June 2009 - 09:51 PM
Articolul 19.
Posted 05 June 2009 - 05:00 PM
Am venit acum de la service...au schimbat blocul de lumini, la fel face...
Au pus testerul pe ea , nici o eroare....
Au filmat si au zis ca trimit in Italia sa vada ce zic aia...
Ei au spus ca poate sa fie de la calculatorul masinii sau ceva legat de coloana de directie..om vedea , pana atunci astept sa ma sune...
Posted 05 June 2009 - 05:04 PM
Articolul 19.
Posted 02 July 2009 - 10:14 PM
As avea nevoie de ajutorul vostru, de un sfat.
As dori sa imi cumpar un Grande Punto 1.2 65CP 8V. Acum este la oferta motorizare din 2008 Active cu 8.750Euro, plus ca mai primesc o alarma, presuri... etc.Ce parere aveti de motor? Ca mi a spus cineva ca e un motor prost(si nu din primsa faptului ca e mic... pur si simplu mi a zis cineva ca e un motor prost) Ar mai fi o chestie... toata lumea imi zice sa nu imi cumpar FIAT... pentru ca ... e FIAT...
Va multumesc pentru viitoarele comment uri
Posted 02 July 2009 - 10:34 PM
Astea sunt povesti...
Eu am un gp fabricatie decembrie 2008 1.2 8v...pe care l-am luat asa si nu 1.4 pentru ca nu imi ajungeau banii...
Este o masina buna iar motorasul nu are pb.
Fiat nu mai este ce a fost...In CT sunt o gramada de gp`uri taxi si nu au absolut nici o pb...
eu in prezent am 11.000 km si nici o pb majora pana acum decat una mica cu semnalizarea dar se va rezolva...deci...
Motorul fire 1.2 8v nu este un motor prost..Este gandit ptr consum , dar in acelasi timp fara a se neglija performanta...
are 48 kw( 65 cp) si cuplul de 102 nm la 3000 rpm. asta e punctul lui forte cuplu bun de la turatie destul de mica..
mai cauta pe forum ca sunt destul de multe discutii despre motorasul asta...
eu unul nu regret ca am ales motorizarea asta
Posted 02 July 2009 - 10:36 PM
Toata lumea spune sa nu-ti iei fiat ca e fiat doar prin prisma faptului ca nu au FIAT si vorbesc doar din auzite si cele mai auzite sunt cazurile izolate ceea ce gasesti la orice marca. Cu mine ai vorbit in parcare la mall.
Sper sa-ti faci o parere buna despre motorul de 1,2
Poti sa postezi si la achizitie auto sa vezi o diferenta intre 1,2 si 1,4 ca sa stii daca merita diferenta de 700e
Bafta si sper sa faci alegrea corecta !
Posted 03 July 2009 - 09:03 PM
Am facut drive test serios, de peste 100 km, cu un Grande Punto de 1,2 (multumesc, Mitica!), si apoi unul de vreo 10 km, traseu virajat, in panta si turat cam tot pe acolo cu 1,4, (multumesc, Def!) pe care il am si eu pe Albea. Am facut aceste teste deoarece intentionam sa cumpar unul de 1,2 si aveam dubii in legatura cu motorul, nu in sensul ca e prost ca e Fiat sau mai stiu ce alte bazaconii, ci ca e prea slab.
Insa cel de 1,2 trage bine, urca frumos si repede in ture (e drept, nu te baga in scaun, dar nici 1,4 nu o face). Am depasit cam tot ce am vrut, cu motorul turat, desigur (3-5 mii de ture!). Viteza maxima pe care am atins-o a fost de ~162 km/h, pe bord, real vreo 155 (mai mult nu i-am dat ca nu era masina mea...).
Ce sa mai vrei de la acest motor? Atentie, motor cu 65.000 km la bord. Deci carcotasii mai bine s-ar gandi de doua ori...
Cat despre intrebarea daca merita achizitionat un Grande Punto, eu zic ca mai ales cu reducerile astea merita din plin! Problema e ca eu imi doream unul mai accesorizat (airbaguri mai multe, jante etc.), dar nu au pe stoc... nu mai au. Versiunile de 1,2 vin mai slab accesorizate, dar totusi au destule in standard, si foarte bune. Doar ca eu sunt mai mofturos... O sa vad cum fac pana la urma.
Posted 12 December 2009 - 09:32 AM
TopSer, on 02 July 2009 - 10:34 PM, said:
Astea sunt povesti...
Eu am un gp fabricatie decembrie 2008 1.2 8v...pe care l-am luat asa si nu 1.4 pentru ca nu imi ajungeau banii...
Este o masina buna iar motorasul nu are pb.
Fiat nu mai este ce a fost...In CT sunt o gramada de gp`uri taxi si nu au absolut nici o pb...
eu in prezent am 11.000 km si nici o pb majora pana acum decat una mica cu semnalizarea dar se va rezolva...deci...
sunt dezamagit de fiat , este o masina pe care sa o cumperi doar daca vrei sa dai foc la bani. am un 1,3 multijet diesel di 2008 , 25000km are acum si numai probleme mia adus
Nu mai cita mesaje anterioare in totalitate!
Posted 12 December 2009 - 11:06 AM
Tipule... cu exprimari de genul "cumperi doar daca vrei sa dai foc la bani" nu o sa te creada nimeni ca e masina intr-adevar proasta. De ce nu deschizi un topic nou cu problemele tale explicate detaliat sa vedem si noi de ce esti asa suparat?
Articolul 19.
Posted 12 December 2009 - 11:33 AM
succes
Posted 12 December 2009 - 11:38 AM
Un drivetest, chiar si de 100 de km, n-o sa-ti spuna totul despre o masina. Conteaza daca trebuie sa mergi in 5000rpm ca sa obtii aceleasi performante ca la 3500-4000! Mai devreme sau mai tarziu, o sa-mi dai dreptate. Cred ca cel mai potrivit motor pe GP este 1.4 9CP, StarJet. Gyno stie de ce!
Posted 12 December 2009 - 11:46 AM
Ledul (care este bec de fapt) si siguranta... Hai sa fim seriosi...
GP e o masinuta mediocra calitativ, cu niste motorase foarte fiabile si potrivite pt clasa ei, un design foarte simpatic si un pret decent pentru ce ofera.
Mie imi place alegerea pe care am facut-o. La ce exista pe piata si la ce mi-am dorit eu de la o masina, nu cred ca puteam sa aleg mai bine de banii astia.
Articolul 19.
Posted 12 December 2009 - 03:20 PM
si cele enumerate de mine mai sus nu am spus ca sunt probleme ,dar nu`mi convine sa fac drumuri casa-service odata la ... + de asta ca nu mi se pare normal ca la o masina noua sa existe chichitele astea
referitor la vopsea, pe capota am o nu stiu cum sa`i zic,o umflatura din interior spre exterior
PS : pe aceleasi drumuri merg si loganurile(nu sunt fan) la care nu cred ca exista toate astea , in fine e parerea ta si nu vreau sa o tinem in contraziceri
GL
Posted 12 December 2009 - 05:24 PM
Vrei probleme majore? Cum ar fi sa-ti crape filtrul de particule la 3.000km? Sau cutia de viteze la 15.000km? Sa faci varza motorul ca a sarit cureaua de distrubutie de pe o rola la 55.000km?
Avem aceeasi varsta dar cred ca nu prea ai avut masini. Te astepti sa fie perfecta dar nimic nu este perfect. Incearca sa ignori aceste mici bube si doar bucura-te de masina asa cum este ea. O s-o privesti cu alti ochi, o sa ai un zambet pe fata si o sa-ti bata inima mai tare cand ii dai cheie ca sa pleci la plimbare.
Raspunde-mi la intrebarea asta: La prietena ta vezi doar defectele?
Trateaza-ti italianca cum tratezi o femeie si o te indragostesti de ea din nou ca in ziua cand ai adus-o acasa de la dealer
Multi kilometri cu placere iti urez.
Articolul 19.
Posted 17 December 2009 - 11:55 AM
Muhi, on 29 July 2009 - 01:08 PM, said:
Foarte tare articolul,ce poti sa ti doresti mai mult de la o masinuta asa cum este GP,100K km si merge brici,mai faci 50K si o vinzi.Punand un consum mediu de 20K km pe an,deci 7-8 ani te tine fara pb,deci ce vrei mai mult de atata.Noi romanii ca si bunicul meu vrem sa luam una,sa fie cea mai tare,cea mai rapida,cea mai fiabila,etc,etc eventual sa nu bagi nici un leut in ea si sa te tina si minim 20-25 de ani,da-o in masa de treaba:).Totii jurnalistii auto spun ca FIAT numai este ce a fost si pe buna dreptate se simte.Pe viitor voi schimba GP meu TJET 1.4 care in 2 ani nu a avut probleme majore,doar mofturi de ale mele,cu un BRAVO.Alta firma as opta poate doar ceva japonez dar preturile sunt mai mari,asta este.
Sa auzim numai de bine si sa avem grija de ele ca si ele au grija de tine apoi.
Posted 17 December 2009 - 09:07 PM
Kilometri multi si fara evenimente.
Posted 18 December 2009 - 06:21 PM
Duzele ce dezaburesc parbrizul sunt mai sus fata de stergatoare si pe vremea asta am parbrizul plin de apa de la fulgii de zapada ce se topesc pe el si niste stergatoare pline de gheata care nu isi mai fac treaba.
Articolul 19.
Posted 18 December 2009 - 06:42 PM
Posted 18 December 2009 - 06:59 PM
Parbrizul este inclinat destul de tare totusi si nu stiu daca se puteau pozitiona duzele mai in fata fara a se pierde din eficienta dezaburirii pe toata suprafata parbrizului.
This post has been edited by Lup: 18 December 2009 - 07:12 PM
Articolul 19.
Posted 25 December 2009 - 12:56 AM

Help