master_bravo, on Jan 26 2009, 12:19 PM, said:
.
@SPF : foarte bine faci si la mai multi kilometrii...si iti doresc ca tot jegul ala de la motor sa n fi ajuns pe unde nu trebuie..oricum ca fapt divers sa stii si tu ca tot praful de la motor si toate alea nu ajung in alta parte decat in filtru de aer..care sa va imbacsi mult mai rpd..sa numai zicem de materialele plastice si de cauciuc care se deterioreaza in timp daca nu sunt curatate..probabil pe tine te doare undeva de toata masina in general asa ca....
Nici vorba. Ia uite-te unde este admisia de aer si explica-mi cum ar putea mizeria din compartimentul motor sa intre in filtru? Eu ma bazez pe un pic de bun simt tehnic cand spun asta, plus pe faptul ca orice motor se fabrica sa functioneze ermetic. Poti sa il scufunzi sub 10 metri de apa atata timp cat admisia de aer e afara el tot va functiona (ma rog, sa ne rezumam strict la diesel, ca la benzinar posibil sa tuseasca delcoul sau bobina de inductie).
Cat despre durutul undeva de masina in general, te cam grabesti sa judeci oamenii vad. Nu ma doare in spate de masina ca sunt banii mei, munciti din greu; nu am castigat-o la loto. Dar nici nu o urc pe un piedestal sa o personific asa cum fac multi. Masina e un fier, care trebuie intretinut si care te duce din punctul A in punctul B asigurandu-ti un oarece confort. Nu are suflet, nu are vointa, nu are personalitate.
This post has been edited by SPF: 26 January 2009 - 05:33 PM
Nu vreau sa mai am nimic de a face cu moderatorii nesimtiti, hoti, increzuti si prost crescuti ai acestui forum.