Tavite Portbagaj Personalizate, Presuri / Covorase Auto, Bandouri De Protectie ACCESORII AUTO
Posted 09 October 2011 - 11:58 PM
Posted 11 October 2011 - 04:04 AM
ionut76 - banuiesc ca te referi la sorturile (shortzurile) care se pun in spatele rotilor. Daca da, scuze, dar nu importam inca asa ceva.
Cat despre bara, nici atat.
Noi suntem specializati doar pe tavite pentru portbagaj, covorase auto si bandouri de protectie. Da, sorturile sunt in vizorul nostru, dar nu am gasit nici un producator care sa ne placa, iar gunoaie nu aducem.
Ceau!
Cautam colaboratori in toata tara.
Suntem pe un forum! Va rog, intrebati pe topic, nu PM!
Posted 14 October 2011 - 08:21 AM
Pretul de pe site (154 ron), minus 5% pentru forum
Ai curierat rapid gratuit.
Poti sa o si vezi pe http://rimimg.ro/aut...at-albea-1.html
Ceau!
Posted 03 November 2011 - 01:20 PM
Am comandat un set de covorase de cauciuc pentru Fiat Stilo hatcback,5 usi,2003.
Va multumesc
Posted 11 November 2011 - 08:31 AM
szadi62 - eu iti multumesc si scuze ca pentru Stilo s-au terminat de pe stoc.
Desigur, sunt comandate la fabrica, dar la livrarea de la inceputul acestei luni nu ne-au livrat Stilo. Mai avem o livrare luna aceasta si atunci inteleg ca vor avea si acest model. Te suna colegii mei imediat ce primim.
Ceau!
Posted 14 November 2011 - 12:46 PM
Cat mai cost un set de covorase din cauciuc pentru Bravo 2007 ?
Ai in stoc ?
Merci.
YM: saif0809
Tel: 0766.57.81.57
Posted 16 November 2011 - 11:24 AM
saif0809 - 123 ron, minus 5% pentru forum.
In cateva zile preturile vor creste putin (cu cativa lei), asa ca te rog sa consideri ca fiind relevant pretul de pe site, din ziua comenzii tale.
Da, sigur ca sunt pe stoc.
Ceau!
Posted 17 November 2011 - 10:50 AM
Am si dat comanda.
O zi faina !
YM: saif0809
Tel: 0766.57.81.57
Posted 22 November 2011 - 12:25 PM
Posted 23 November 2011 - 06:49 AM
Blazer - asta e singura fabrica la care este matrita avizata de Stilo. Altii nu il au in catalog.
Oricum, nu-s gri, ci mai degraba grafit. De fapt, iti dai seama de nuanta doar daca esti prevenit ca nu sunt negre (lucru pe care noi il facem considerand ca asa este corect), sau daca le pui in comparatie cu cele negre.
Ceau!
Posted 29 November 2011 - 08:35 AM
Am comandat acum 5 minute urmatoarele:
Tavita portbagaj Fiat Bravo II
Tavita portbagaj Ford Fiesta Mk.VI
Covorase cauciuc Ford Fiesta VI
Covorase cauciuc Fiat Bravo 2007
Sistem de fixare oval (complet)
Sper sa le aveti pe toate pe stoc.
O zi buna. Multumesc.
P.S. Am uitat sa specific cand am facut comanda pe situl dumneavoastra ca sunt membru club fiat...scuze.
Posted 02 December 2011 - 08:22 PM
themircea, on 11 November 2011 - 08:31 AM, said:
szadi62 - eu iti multumesc si scuze ca pentru Stilo s-au terminat de pe stoc.
Desigur, sunt comandate la fabrica, dar la livrarea de la inceputul acestei luni nu ne-au livrat Stilo. Mai avem o livrare luna aceasta si atunci inteleg ca vor avea si acest model. Te suna colegii mei imediat ce primim.
Ceau!
Sper ca nu m-ai uitat.
Posted 08 December 2011 - 03:10 PM
Sarbatori fericite!
Posted 12 December 2011 - 09:12 PM
Sunt client vechi de-al tau si multumit pe deasupra
Tavita de Clio 3 2011 ai? Comanda o dau pe site direct?
Multumesc
Posted 19 February 2012 - 08:00 PM
Ma intereseaza un set de covorase de Fiat Grande Punto
Bucuresti, Militari, Str. Apusului 49
021.760.1005 / 0723.606.913
www.ati-motors.ro
Posted 05 March 2012 - 12:01 AM
Am primit setul de covorase pt. fiat punto si sunt foarte multumit.
Se potrivesc ca o manusa.
Bafta.
Posted 05 March 2012 - 08:24 AM
Un pret pentru tavita portbagaj si covorase cauciuc pentru Fiat Brava 95'.
Multumesc.
Posted 16 March 2012 - 09:25 AM
Scuze pentru intarzierea in raspuns. Din motive care imi scapa, desi toate setarile sunt in ordine, nu primesc notificari despre mesaje noi. Evident, nu aveam cum sa raspund unor intrebari despre a caror existenta nu am cunostinta.
Puteti vedea toate detaliile despre produse cu poze, preturi si toate info pe www.rimi.ro sau www.rimimg.ro/catalog
Fata de preturile de pe site, scadeti 5% pentru forum. Evident, sa nu uitati sa scrieti in comanda nick-name si forum.
Cu toata intarzierea, respectul ma obliga sa raspund ultimelor intrebari, oricat de irelevant sau tardiv ar fi.
cubbusiness - iti multumesc ca ai trimis comanda si colegilor mei. Tavita ta nu este pe stoc, asa cum banuiai data fiind frecventa Actyon-urilor in RO, dar vine pe urmatoarea livrare de la fabrica.
Nu le-ai spus colegilor mei ca esti de pe forum, dar le-am scris eu acum, ca sa stie sa-ti dea discountul.
Daniel24 - tavita: 154 ron http://rimimg.ro/aut...-portbagaj-Fiat (nu avem poza cu Brava). Covorasele 145 ron (negre) http://rimimg.ro/aut...cauciuc-special - nu avem poza cu Brava.
Evident, nu sunt nici pe stoc pentru aceasta masina - daca vrei, livrare in vreo 3 saptamani.
bahamas - Ma bucur ca-ti plac! Iti multumim si iti stam in continuare la dispiozitie!
atibu - sigur ca da. Sunt pe stoc, desigur. Pentru promptitudine, daca mai doresti, te rog sa le comanzi direct pe site si sa nu uiti sa scrii nick-name + forum pentru reducere.
cprnalexandru - iti multumesc pentru vorbele bune si pentru ca revii la noi! Da, sunt pe stoc si da, pe site ar fi cel mai rapid. Sa nu uiti sa scrii nick-name si forum pentru reducere.
szadi62 - noi iti multumim si iti stam la dispozitie si pe mai departe!
Repet rugamintea: puteti vedea toate detaliile despre produse, cu poze, preturi si toate informatiile pe www.rimi.ro sau www.rimimg.ro/catalog
Fata de preturile de pe site, scadeti 5% pentru forum.
Pentru promptitudine, puteti face comanda direct pe site sau pe mail. Evident, sa nu uitati sa scrieti in comanda nick-name si forum.
Weekend placut!
This post has been edited by themircea: 16 March 2012 - 09:27 AM
Posted 11 April 2012 - 08:59 PM
Un pret pentru un set de covorase velur Elegant (culoare grafit cu margine normala) - Fiat Stilo coupe model 2004.
Astep raspuns eventual PM.
Multumesc
Posted 24 April 2012 - 07:59 AM
Afganu - preturile sunt cele de pe site, minus 5% pentru forum. In cazul de fata 127-5%. Cand si daca doresti sa comanzi, te rog sa trimiti mail la firma cu datele de facturare si de livrare.
Repet rugamintea: puteti vedea toate detaliile despre produse, cu poze, preturi si toate informatiile pe www.rimi.ro sau www.rimimg.ro/catalog
Fata de preturile de pe site, scadeti 5% pentru forum.
Pentru promptitudine, puteti face comanda direct pe site sau pe mail. Evident, sa nu uitati sa scrieti in comanda nick-name si forum.
Ceau!
This post has been edited by themircea: 24 April 2012 - 08:01 AM
Posted 25 April 2012 - 06:37 PM
Te rog sa-mi spui daca transportul il faceti prin "Fan Curier" si "Posta Romana".
O sa-ti pun nr. de telefon pe PM ca sa discutam mai detaliat.
Posted Yesterday, 09:46 AM
cum sunt multumit si de covorasele de cauciuc si de bandouri la al meu punto, acum te deranjez din nou;
- vreau si tavita portbagaj fiat punto 3 ( an 2005)
- pt ford fiesta VI ( an 2010) vreau covorase de cauciuc si tavita portbagaj
ps
voi trimite comanda si pe mailul firmei voastre,asa cum ne-ai sfatuit mai sus
multumesc anticipat

Help