Tavite Portbagaj Personalizate, Presuri / Covorase Auto, Bandouri De Protectie ACCESORII AUTO
Posted 21 September 2008 - 02:38 PM
wolverine - Scuze pentru intarzierea in raspuns, dar am fost plecat din tara si abia ieri m-am intors.
Tavita pentru portbagaj de Punto 2002 n-am pe stoc, dar pot sa o pun pe comanda de maine la fabrica. Ajunge in vreo 10 zile. Pretul e 128 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
Nu e modelul care s-a fabricat pana mai ieri, nu? E anteriorul, asa-i? Pentru 2003-2008 am pe stoc.
ID de mess n-am (din lipsa de timp...), dar numarul de telefon e peste tot in acest topic. Il ai si mai jos.
Daca doresti, te rog anunta-ma pana maine dimineata ca sa o pot adauga la comanda.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Cautam colaboratori in toata tara.
Suntem pe un forum! Va rog, intrebati pe topic, nu PM!
Posted 24 September 2008 - 11:14 AM
Posted 25 September 2008 - 07:59 AM
Gabrios - aparatori de noroi inca nu am de unde sa aduc. Caut in continuare, ca ar fi de folos pe drumurile noastre...
Deocamdata tavite pentru portbagaj, bandouri laterale si pentru colt si, in viitorul apropiat, presuri de cauciuc. Toate acestea - personalizate pe marca / model / an etc.
Mircea
0722.259258
This post has been edited by themircea: 25 September 2008 - 07:59 AM
Posted 25 September 2008 - 08:12 PM
Posted 26 September 2008 - 07:54 AM
edy14 - in catalogul de bandouri nu apare anume Albea. Din cate am inteles, motivul este ca pe piata vestica ele vin toate cu bandouri din fabrica.
Totusi, Albea e dezvoltata din Punto, nu? Prin urmare, ar trebui sa fie bune bandourile de Punto sau de Grande Punto. Ai pozele lor mai jos.
Tavita pentru portbagaj nu vrei pentru masina ta?
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Attached File(s)-----
-
Bandouri_laterale___F17.JPG (22.22K)
Number of downloads: 169 -
Bandouri_laterale___F8.JPG (20.7K)
Number of downloads: 127
Posted 26 September 2008 - 02:46 PM
Posted 28 September 2008 - 06:05 PM
Edy14 - Uita-te mai jos: am gasit un model cu dimensiuni apropiate de ce zici tu ca ai masurat. Ma rog... va trebui sa "negociezi" cu cutter-ul vreo 2 cm din bandoul din fata...
Daca crezi ca-ti place forma, te rog anunta-ma si voi verifica daca se poate scurta sau nu.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Attached File(s)-----
-
Bandouri_laterale__F4.JPG (23.64K)
Number of downloads: 110
This post has been edited by themircea: 28 September 2008 - 06:06 PM
Posted 11 October 2008 - 09:39 PM
Si eu intentionez sa iau un set de covorase de cauciuc pt stilo 3 usi;ar fi super daca poti face rost; cand ai vesti posteaza te rog
pe langa astea mai vreau si o tavita de portbagaj, dar mai astept sa iau banu si poate pana atunci reusesti ceva cu covorasele;
multumesc ! vorbim
Posted 12 October 2008 - 05:57 PM
theutz - din pacate nici unul dintre cei doi producatori cu care vom colabora pentru presurile de caucicuc, nu are in catalog covorase pentru Stilo. Imi pare teribil de rau si te rog sa nu te superi!
Tavita pentru portbagaj am pe stoc pentru Stilo 5 usi si pot aduce in 10 zile pentru Stilo 3 usi.
Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi un PM cu numarul tau de tel.
Modelele Fiat la care vor fi covorase de cauciuc sunt: 500 nou, Bravo nou, Linea, Panda, Doblo, Grande Punto, Scudo, Sedici, Ducato(ultimele doua generatii), Fiorino 2008-.
Evident, plus o gramada de modele si de la alte marci.
Preturile pentru modelele cele mai des intalnite sunt intre 110 - 115 ron.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Posted 12 October 2008 - 06:43 PM
Posted 12 October 2008 - 07:45 PM
multumesc
Posted 12 October 2008 - 09:26 PM
dar poate gasesc un model din cele aduse de tine care sa se potriveasca cat de cat la mine, sa fie aporximativ dupa conturul celor de stilo; evident sa nu fie diferente mari;
da, in legatura cu tavita te voi contacta eu;
multumesc
Posted 13 October 2008 - 07:29 AM
Gabrios - Sigur! Sper sa fie saptamana asta.
icet - sigur ca voi pune poze.Cat priveste materialul, crede-ma sunt foarte pretentios. Tocmai de-aia a durat atat pana am adus covorase: n-am vrut sa aduc orice, doar ca sa am ceva de vanzare. Pana n-am gasit ce am vrut, mai bine mi-am cerut scuze fata de voi ca nu am...
theutz - pai, interesant ar fi sa se potriveasca perfect! Las' ca vedem ce facem cand le am aici. Ceva cu aceleasi caracteristici, aceeasi calitate, acelasi producator, care sa se "croiasca" pe modelul masinii tale, nu vrei? Are niste crestaturi speciale pe unde poti decupa ca sa-l aduci la forma dorita.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Posted 13 October 2008 - 10:42 AM
themircea, on Oct 13 2008, 08:29 AM, said:
interesant! vorbim si vedem ce iese ; multumesc
This post has been edited by theutz: 13 October 2008 - 11:14 AM
Posted 13 October 2008 - 10:46 AM
Posted 13 October 2008 - 07:25 PM
themircea, on Oct 13 2008, 08:29 AM, said:
In regula.Asteapt sa ma anunti cand vin pentru ca vreau un set.
Posted 13 October 2008 - 08:24 PM
Posted 14 October 2008 - 05:55 AM
theutz - OK! Ne auzim.
cubbusiness - Ma bucur ca-ti place tavita! Covorasele de Linea vor veni saptamana asta... sper... Voi posta poze imediat ce le am. Pretul - ai vazut - pe la 110-115 ron.
icet - te rog, mai intra pe topic pe la sfarsitul saptamanii. Sper sa fie poze pana atunci.
lex309 - Imi pare rau, dar nici unul din cei doi producatori de covorase nu au in catalog Punto Classico. Nu-i problema doar la Fiat. Multe modele inca actuale nu le apar in cataloage. Daca, pe parcurs mai gasesc vreun producator cu oferta mai larga, voi posta. Daca doresti, voi avea si covorase cu aceleasi caracteristici, dar care se adapteaza la forma podelei masinii - exact pentru modelele ce nu sunt in catalog.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Posted 16 October 2008 - 06:10 AM
on1x1 - sper ca azi sau maine sa le primesc. Te rog, da-mi un numar de telefon si te sun eu.
Cand ajung voi incerca sa fac si poze, da' nu cred ca voi putea face la toate modelele...
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Posted 19 October 2008 - 09:01 AM
on1x1 - Multumesc! You are so kind!
Ma jos sunt pozele cu Bravo. Cand ajung sa sap in paleti dupa Linea, voi face poze si le voi posta.
Calitatea pozelor este... ca de stalpul viei, nu de studio. Calitatea presurilor este, insa, excelenta!
Restul pozelor... pe parcurs.
A, da: incercam sa avem si la presuri gama completa, ca si la tavite. De-aia si lucram cu doua fabrici pe gamele de presuri de interior. Totusi, chiar si asa, unele modele lipsesc. Scuze!
Pentru modelele care nu sunt in catalog, au oamenii astia o varianta exceptionala! Da, stiu ca si alti producatori au presuri personalizabile/ adaptabile. Am si eu niste Petex-uri, dar nu sunt la calitatea asta! Si stiu ce vorbesc!
Astea de care va spun au toate caracteristicile identice cu cele ale presurilor personalizate, asa ca nu trebuie sa faci nici o concesie, chiar daca nu are producatorul in catalog modelul tau. Au, la fel ca si personalizatele, margini la fel de inalte, intaritura pentru calcai la fel, cauciucul si finisarea identica. Sunt faine-faine si vi le recomand sincer tuturor celor pentru care nu pot aduce personalizate.
Sunt cateva poze mai jos pentru modelul cel mai mic, dar cand reusesc, voi face poze mai bune pentru toate trei modelele de personalizabile.
Cred ca este evident - cele atarnate sunt Bravo stanga-dreapta fata, iar cele de pe gresie sunt Uni 1.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Attached File(s)-----
-
Uni_1__1.JPG (241.37K)
Number of downloads: 202 -
Fiat_Bravo__2_resized.JPG (147.99K)
Number of downloads: 203 -
Fiat_Bravo__3_resized.JPG (181.21K)
Number of downloads: 193 -
Uni_1__6.JPG (248.89K)
Number of downloads: 166 -
Uni_1__3.JPG (180.54K)
Number of downloads: 167
This post has been edited by themircea: 19 October 2008 - 09:03 AM
Posted 25 October 2008 - 02:28 PM
ptr fiat grande punto , modelul in 3 usi , ma intereseaza tavita portbagaj si presuri de interior.
daca ai avea si poze ar fii perfect. multumesc !
Wolfrace ProSprint Black 15", SunTek Window Films , Weitec -30mm , Dectane Dayline , FK Front Grill
Posted 25 October 2008 - 04:15 PM
TopSer - Am pe stoc tavita (130 ron) si presuri (115ron) pentru Grande Punto.
Mai jos ai poze cu presurile.
Mai multe poze cu tavite si presuri gasesti si in cuprinsul acestui topic, si pe site-ul nostru ( vezi link-ul in semnatura) si pe link-ul urmator: http://www.flickr.co...os/25835939@N02
LE
Scuze ca revin cu un nou post la interval asa de scurt, dar am primit doua PM-uri si, nefiind informatii private, le raspund, normal, pe topic.
AG7MRC - Tavita pentru Stilo Multiwagon n-am pe stoc, dar pot aduce in vreo 10 zile, daca doresti.
Pretul este 145 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
Bun, in legatura cu Multiwagon ar mai fi si o intrebare: sunt doua modele - cu bancheta din spate care culiseaza sau nu. Evident, tavitele difera pentru ca trebuie sa tina cont de asta...
Daca doresti, te rog suna-ma si pun tavita ta pe comanda de luni la fabrica.
Cristiano - Uau! Wow! sau cum vrei... Sa fie intr-un ceas bun si sa-l folosesti sanatos!
Covorase de cauciuc pentru Bravo am pe stoc. Pret: 115 ron, dar la acest pret nu pot plati integral transportul.
Detalii: cauciuc de calitate foarte buna, catifelat, excelent finisat si fara absolut nici un miros.
Margine de protectie de 1 cm inaltime, intaritura la calcaiul soferului.
Poze cu presurile de Bravo ai cu doua posturi mai sus... Sunt cele atarnate de stalp...
Mai gasesti poze cu detalii si cu alte masini si pe http://www.flickr.co...os/25835939@N02
Daca doresti si tavita pentru portbagaj (145 ron) - e pacat sa nu iti protejezi si portbagajul la o masina noua... - pot plati integral si curieratul si casturile de ramburs. Poze cu tavite si pareri ale celor care au cumparat, gasesti in paginile anterioare ale topic-ului.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Attached File(s)-----
-
punto_grande_06_big.jpg (60.81K)
Number of downloads: 202
This post has been edited by icet: 26 October 2008 - 06:59 PM
Posted 26 October 2008 - 07:02 PM
Am mai vorbit noi....pentru GP in 5 usi ma intereseaza covorasele....au venit?Si ceva poze??
Multumesc.
Posted 27 October 2008 - 06:33 AM
icet - Da, au venit. Vezi postul de deasupra pentru poze, pret...
Daca ma anunti, azi si pleaca spre tine.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Posted 28 October 2008 - 03:09 PM
presuri si tavita pt skoda octavia tour, ai? daca da, la ce preturi? eventual, ceva poze...?
merci
Posted 28 October 2008 - 04:12 PM
Posted 05 November 2008 - 12:11 PM
Tavita s-a potrivit super !
Covorasele si ele mai putin cel dreapta fata care era cam mare, prea lat si a trebuit sa tai mai mult din el, nu pe canelurile speciale; in rest celelalte 3 s-au potrivit perfect cu ajustarile de rigoare, dupa striatiile deja trasate; zici ca sunt originale
Calitatea ambelor produse este de nota 10+
Covorasele sunt f moi, nu au miros deci miroase in masina a cauciuc, au niste bumbi pe partea care se aseaza pe mocheta si deci nu aluneca pe mocheta se fixeaza bine.Ah, eu am mai taiat la cele din fata si marginea inalta de 1 cm de pe partea care intra sub scaune - erau cam incomod de asezat datorita clapetei de reglare a scaunului; intrau cam greu sub ea.
Posted 05 November 2008 - 02:29 PM
Multumesc anticipat.
Lucrurile pe care nu le cunosti nu au cum sa iti faca rau.

Help