== CLUB FIAT ROMANIA==: Montaj Radio-cd - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Montaj Radio-cd Montaj Radio-CD Albea 1.4 Fire 77 CP

#1 User is offline   uidivo 

  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 10-October 07
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare
  • Locatie: Baia Mare
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 17 March 2008 - 04:59 PM

Salut,

Am o dilema legata de montajul unui radio/cd pe o Albea 1.4 Fire 77 CP. Am cumparat un Pioneer DEH2922MP pe care vreau sa-l montez, masina neavand in dotare asa ceva (Albea 1.4 Fire 77 CP ver. Confort)... evident n-am sa ma apuc sa montez personal asa ceva, vreu sa apelez la serviciile unei firme, alta decat dealerul de la care am cumparat masina. Intrebarea ar fi in mod special pentru cei din BM daca au avut o asemenea problema si cum au rezolvat-o, ati fost constrinsi de termenii stipulati in certificatul de garantie sa apelati la dealer ? Am oarece retineri vis-a-vis de cei din reprezentanta.

10x anticipat

This post has been edited by uidivo: 17 March 2008 - 05:05 PM

0

#2 User is offline   florin_CT 

  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 15-March 08
  • Locatie: constanta
  • Marca: fiat
  • Model: stilo
  • An: 2003

Posted 20 March 2008 - 12:20 PM

Daca este montat in service autorizat nu este nici o problema . Oricare ar fi acesta.
0

#3 User is offline   nandy 

  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 07-February 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Brasov
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 25 April 2008 - 03:09 PM

Si eu am un fiat albea 1.4 confort, si mi-am cumparat un radio cd cu mp3. Am fost la dealer care m-a sfatuit sa-l instalez singur sa nu mai dau bani pe service. Si intradevar se poate monta si acasa, nu e nimic greu, doar ca trebuie cumparat o mufa de radio, ca cel din dotare e cam scurt.
Posted Image
0

#4 User is offline   cris 

  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 04-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti
  • Locatie: Ploiesti
  • Marca: FIAT
  • Model: STILO
  • An: 2002

Posted 06 March 2009 - 08:02 AM

Salutare!

Am si eu o intrebare vis-a-vis de montarea unui radio cu MP3 pe o Albea.Am conectat cele doua mufe ale masinii (mufa alimentare si mufa difuzoare) la MP3 si a functionat foarte bine.Problema apare atunci cand se ia contactul masinii: aparatul nu mai porneste fara contact, iar atunci cand ii pun contactul porneste dar uita toate setarile si posturile radio memorate anterior.Am auzit de la cineva ca exista posibilitatea de a schimba un fir-doua din mufa de alimentare si astfel se elimina problema.Intrebarea mea este urmatoarea:
Poate cineva de aici sa ma ajute cu niste informatii legat de aceasta problema?(poze sau niste explicatii riguroase).
Mentionez ca masina a fost din fabrica fara radio sau MP3, iar cel pus de mine este Pioneer.
0

#5 User is offline   Ice T 

  • Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 3,764
  • Joined: 13-October 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucale
  • Locatie: Bucale
  • Marca: Fiat
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 06 March 2009 - 09:53 AM

Nu conosc exact culorile de la fire dar pot sa-ti spun ca tu pe contact ai montat plusul permanent si de aceea patesti asta.Pe contact se monteaza celalat fir de plus.Trebuie doar sa le inversezi.
"Viata e complexa si are multe aspecte"




Parteneri ClubFiat

Autocolante ClubFiat Romania


Posted Image


Service electrocasnice
0

#6 User is offline   cris 

  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 04-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti
  • Locatie: Ploiesti
  • Marca: FIAT
  • Model: STILO
  • An: 2002

Posted 06 March 2009 - 10:28 AM

Mersi Ice T,
O sa incerc si treaba asta.....
0

#7 User is offline   nandy 

  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 07-February 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Brasov
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 16 March 2009 - 08:14 PM

@cris daca ai gasit culoarea firului sa-mi spui si mie, si daca ai reusit sa faci sa memoreze posturile de radio, si eu aceasi problema....eu am monntat un LG si merge perfect in afara faptului ca la oprirea motorului se opreste si radioul.
Posted Image
0

#8 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 16 March 2009 - 09:24 PM

Eu am avut o problema cu firul asta,nu am vrut sa-l pun pe contact cd-player-ul si mesteri de la Fiat au lasat firul respectiv in voia sortii cauzand ceva probleme tabloului de sigurante!
Si o poza cu firul respectiv,aveti grija cand o sa-l deconecati treageti complet firul din spate.:closedeyes:

Attached File(s)


Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#9 User is offline   sebastyan@ 

  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 09-January 09
  • Gender:Male
  • Location:arad
  • Locatie: arad
  • Marca: fiat
  • Model: albea
  • An: 2008

Posted 16 March 2009 - 11:07 PM

Si mie mi-a montat fratelo mp3,iar eu boxele si la mp3 a schimbat ceva legaturi la fire sa nu se opreasca cand scot cheia sau sa pierd posturile de radio...iar la prima revizie nu m-au intrebat nimica si eu n-am zis nimic >:)
0

#10 User is offline   cris 

  • Group: Members
  • Posts: 41
  • Joined: 04-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti
  • Locatie: Ploiesti
  • Marca: FIAT
  • Model: STILO
  • An: 2002

Posted 17 March 2009 - 02:48 PM

Salut Nandy!

Am incercat eu sa schimb acele fire intre ele dar nu am reusit nimic, apoi am incercat si alte combinatii dar n-am reusit decat sa ard o siguranta de la MP3.
Daca stie cineva mai exact care fire se schimba(culori fire sau poze) ar face un bine pentru mai multa lume.

Multumesc!
0

#11 User is offline   eff3ct 

  • membru Defect
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 370
  • Joined: 27-February 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Locatie: Bucuresti, Pantelimonul petrece
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea, 1,4, 77 de ponei
  • An: 2006

Posted 19 March 2009 - 11:15 AM

Vreau sa imi schimb cd-ul si eu dar nush cum... este acela din fabrica....el face parte din bord? Daca il schimb nu ramane gaura sau ceva....sa nu radeti de mine dar nu imi dau seama cum naiba sa il dau jos ... :(
Europa credea ca venim so vizitam
Surpriza suntem aici s-o invadam


Jos CeNzUrA!
0

#12 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 19 March 2009 - 02:56 PM

Iti trebuie o masca din aceea ca la versiunile CONFORT/ACTIVE.Ai putea sa intrebi la reprezentanta, dar o sa coste...cel mai bine mergi la dezmembrari si poate ai noroc!
Chiar daca nu are mp3,eu sunt de parere ca e mult mai frumos cel original.
P.S.: decat sa schimbi cd-player-ul mai bine iei un MODULATOR FM ?! :biggrin:

This post has been edited by BC-92-EDI: 13 February 2011 - 10:26 PM

Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#13 User is offline   eff3ct 

  • membru Defect
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 370
  • Joined: 27-February 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Locatie: Bucuresti, Pantelimonul petrece
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea, 1,4, 77 de ponei
  • An: 2006

Posted 20 March 2009 - 09:17 AM

View PostBC-92-EDI, on Mar 19 2009, 02:56 PM, said:

PS: decat sa schimbi cd-player-ul mai bine iei un MODULATOR FM ?! :biggrin:


Daca stau sa ma gandesc bine, ai dreptate, mai bine imi iau un Modulator... merci mult.
EDY!! ne vdm la nationala??
Europa credea ca venim so vizitam
Surpriza suntem aici s-o invadam


Jos CeNzUrA!
0

#14 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 20 March 2009 - 12:45 PM

:offtopic: NU!am niste examene in perioada aceea.Cu siguranta la urmatoarea o sa fiu prezent...
Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#15 User is offline   eff3ct 

  • membru Defect
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 370
  • Joined: 27-February 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Locatie: Bucuresti, Pantelimonul petrece
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea, 1,4, 77 de ponei
  • An: 2006

Posted 27 March 2009 - 02:52 PM

:( Nasol ce sa zic dar nu`i nimic, exista si o data viitoare!!! ;)

Referitor la modulatorul acela FM oare emite stereo sau mono ?
Europa credea ca venim so vizitam
Surpriza suntem aici s-o invadam


Jos CeNzUrA!
0

#16 User is offline   andrey5 

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-April 09
  • Locatie: targoviste
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2009

Posted 12 June 2009 - 06:21 PM

sall all ! am avut si eu aceiasi problema cu cd playerul ,nu mergea decat cand aveam contactul pus .Nestiind ce trebuie sa fac am cautat plusul care era pe contact, l-am taiat si l-am izolat frumusel.Intrebarea mea este daca am procedat corect si care sunt riscurile ...?
0

#17 User is offline   mihai(05) 

  • membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 322
  • Joined: 16-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Galati
  • Marca: Fiat
  • Model: Panda 1,1
  • An: 2008

Posted 14 August 2009 - 08:05 AM

Buna,
Personal eu am luat un plus permanent de pe contact( pentru inchiderea centralizata) si cei de la service tot de acolo s-au legat pentru o alarma Viper la un alt Panda. Se identifica cu voltmetru firul cu +12volti de pe contact ,se decojeste putin izolatia firului ,personal l-am topit putin cu pistolul de lipit (izolatia),se leaga celalat fir de la cd (pentru + permanent),se izoleaza cu banda si gata. Atentie la culorile de pe contact ,de exemplu la Panda din 2004 difera cu cea din 2008.Singurul risc este ca te poti trezi fara curet in baterie daca uiti cd-ul deschis. Prima poza (contact)panda 2008,a doua si a treia 2004.
Cu stima

Attached File(s)


This post has been edited by mihai(05): 14 August 2009 - 08:09 AM

0

#18 User is offline   don Pedro 

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 03-September 09
  • Locatie: Cluj-Napoca
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 07 September 2009 - 01:08 PM

Domnilor,

Am si eu o intrebare(nevinovata): cand am cumparat masina n-am luat-o cu radio CD, intrebarea mea este: cablajele( de alimentare si cele de la difuzoare) exista, adica sunt premontate si trebuie facute numai legaturile la aparat si la difuzoare?

Multumesc
0

#19 User is offline   grozavpava 

  • Group: Members
  • Posts: 30
  • Joined: 11-January 08
  • Gender:Male
  • Location:Cluj-Napoca
  • Locatie: Cluj Napoca
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 07 September 2009 - 03:32 PM

View Postdon Pedro, on Sep 7 2009, 02:08 PM, said:

Domnilor,

Am si eu o intrebare...

Multumesc


Da.
Si eu am luat Albea in 2006 fara CD original. E pre-echipata cu toate cablurile, inclusiv pentru 6 difuzoare: 2 in portiere, 2 in spate si 2 la oglinzi pentru tweetere.
0

#20 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 07 September 2009 - 03:43 PM

Si daca ai varianta Confort ar TREBUI sa ai si 2 boxe in portiere!
Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#21 User is offline   don Pedro 

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 03-September 09
  • Locatie: Cluj-Napoca
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 07 September 2009 - 04:58 PM

View Postgrozavpava, on Sep 7 2009, 04:32 PM, said:

Da.
Si eu am luat Albea in 2006 fara CD original. E pre-echipata cu toate cablurile, inclusiv pentru 6 difuzoare: 2 in portiere, 2 in spate si 2 la oglinzi pentru tweetere.


In spate unde?
Eu nu am vazut nici un loc pt. asa ceva?
In portierele din fata si parca la oglinzi, atat, in alt loc nu mi s-a parut sa fie asa ceva. .

This post has been edited by don Pedro: 07 September 2009 - 05:01 PM

0

#22 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 07 September 2009 - 08:33 PM

View Postdon Pedro, on Sep 7 2009, 05:58 PM, said:

In spate unde?



Pai trebuie sa dai aceea polita(din spatele tetierelor...) jos si ai sa vezi firele! Dai gauri si cuplezi boxele!
Eu pe ale mele le-am pus ca la versiunea Dynamic "colo sus in deal".... :biggrin:
:lavolan:
Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#23 User is offline   don Pedro 

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 03-September 09
  • Locatie: Cluj-Napoca
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 07 September 2009 - 09:28 PM

View PostBC-92-EDI, on Sep 7 2009, 09:33 PM, said:

Pai trebuie sa dai acea polita(din spatele tetierelor...) jos si ai sa vezi firele! Dai gauri si cuplezi boxele!
Eu pe ale mele le-am pus ca la versiunea Dynamic "colo sus in deal".... :biggrin:
:lavolan:


Bun, dar atunci ar trebui sa aibe gauri(predate), in polita, de dimensiunile boxelor din portiere, nu?
Am sa ma uit sa vad daca exista sa ceva.

Multumesc
0

#24 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 07 September 2009 - 09:31 PM

View Postdon Pedro, on Sep 7 2009, 10:28 PM, said:

Bun, dar atunci ar trebui sa aibe gauri(predate), in polita, de dimensiunile boxelor din portiere, nu?



Exista gauri in tabla, dar NU in polita..alea le dai tu(in functie de dimensiunea boxelor) ! :biggrin:
Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#25 User is offline   ionut_te 

  • Group: Members
  • Posts: 46
  • Joined: 01-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
  • Interests:Calatorii, muzica buna...
  • Locatie: Slatina
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2008

Posted 05 October 2009 - 08:57 AM

De mine si mai bine... Am varianta Confort cumparata de cataeva zile, care TEORETIC ar trebui sa aiba difuzoare in portierele fata... Dau capacele jos sa vad ce si cum, sa stiu daca le las sau le schimb in functie de player-ul care o sa-l montez si... stupize - stupize... buret cat cuprinde, difuzoare ioc... De montat nu au fost montate niciodata ca sa zici ca le-au dat jos astia pe la sevice-ul de la reprezentanta, asa ca tanti dealer de la reprezentanta tine-te bine... Daca ati patit si voi si ati reusit sa rezolvati astept si ceva sfaturi ca totdeauna prind bine!
Multam' fain!
Vrei să fii util cuiva? Atunci ai grijă īn primul rānd de tine īnsuţi...
0

#26 User is offline   BC-92-EDI 

  • cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,761
  • Joined: 24-August 08
  • Gender:Male
  • Locatie: Comanesti
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 05 October 2009 - 03:21 PM

Eu am avut boxe, dar le-am schimbat...se auzeau bine si alea originale. :rolleyes:
Official Club FIAT ROMANIA FACEBOOK page
0

#27 User is offline   ionut_te 

  • Group: Members
  • Posts: 46
  • Joined: 01-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
  • Interests:Calatorii, muzica buna...
  • Locatie: Slatina
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2008

Posted 22 October 2009 - 05:05 PM

M-au rezolvat astia de la reprezentanta de n-au mai putut (in legatura cu difuzoarele care ar fi
trebuit sa fie acolo si n-au mai fost) asa cum de altfel le rezolva ei pe toate.
Am fost acolo am intrebat, da nu asa direct, ca nu mai recunostea nici dracu' ce era normal sa fie,
i-am luat cu binisoru' si am intrebat cam ce player imi recomanda pentru difuzoarele existente,
la la la... I-am lasat sa termine si la sfarsit le-am servit-o: Pai bine, da pe niste difuzoare
inexistente cred ca merge si unu' stricat?!? "ce vreti sa spuneti" intreaba ei de colo "pai mai
nimic, ca nimic e si in usi"... In sfarsit, s-au uitat ei, au vazut ca nu a fost vreodata ceva
montat acolo, s-au scarpinat in cap si la final au spus ca nu au ce sa faca... Si uite asa m-am
straduit sa-i trag de limba de pomana, ca degeaba au recunoscut si nimic nu au facut...
Raman eu cu 200 de lei dati in plus aiurea si basta, iar reprezentantele se spala pe maini
binemerci. (nu mi-e ciuda de alta decat ca puteam sa bag benzina de banii astia, sa dau o fuga la
munte si sa mananc si o friptana... ehhhh...)
Vrei să fii util cuiva? Atunci ai grijă īn primul rānd de tine īnsuţi...
0

#28 User is offline   bogdandefta 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 19-May 14
  • Data nasterii:10-02-1983
  • Locatie: ploiesti
  • Marca: fiat
  • Model: albea
  • An: 2006
  • Serie sasiu: zfa17800006424890

Posted 21 May 2014 - 09:42 AM

Am cumparat un mp3 sony xploud la montat si aceasi problema am si eu nu merge pe prima treapta a contactului doar cand se aprind martori cum ai rezolvat ce fire ai legat ( fiat albea 2006)
0

#29 User is offline   bogdandefta 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 19-May 14
  • Data nasterii:10-02-1983
  • Locatie: ploiesti
  • Marca: fiat
  • Model: albea
  • An: 2006
  • Serie sasiu: zfa17800006424890

Posted 25 June 2014 - 03:39 PM

Am cumparat un mp3 sony xploud la montat si aceasi problema am si eu nu merge pe prima treapta a contactului doar cand se aprind martori cum ai rezolvat ce fire ai legat ( fiat albea 2006)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Anunturi Gratuite Online