== CLUB FIAT ROMANIA==: Revizii Albea - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 14 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Revizii Albea Cele de 10000, 20000, 30000...

#1 User is offline   cip762001 

• Group: Members
  • Marca: fiat albea 2005
  • Model: fiat albea
  • An: 2005

Posted 02 December 2007 - 11:13 PM

Sunt posesorul unui Fiat Albea din decembrie 2005 si anul acesta a trebuit sa fac revizia de 20k, cu toate ca eu am doar 15800 dar am sunat la service in Iasi (Romil Service) si mi-au spus ca daca se implinesc 2 ani trebuie sa fac revizia de 20k. Ma asteptam ca si la revizia de 10k aveam doar 8700 si am facut-o la 1 an. Aia de 10k m-a costat 1,5 mil ulei+filtru. Bun , zis si facut programare la revizie.

Duc masina si intreb ce se face la revizide 20k si mi se raspunde: schimb filtre(ulei, benzina, aer+polen) si ulei. Bun zic, deci distributie nu? Nu, doar la 60k. Rasuflu usurat avind in vedere discutiile de pe forum. La alte probleme adaug si o verificare a sistemului de frinare, ca se auzea la frinare un mic scirtiiit mai ales cind era frig tare. Asadar, las masina si nr de tel sa ma sune cind e gata. Am lasat-o pe la ora 13 si pe la 15.30 m-au sunat sa vin sa o iau. Si intreb cit ma costa ca sa am bani la mine. Zice 470 Ron (4,7 mil). Bun zic, am scapt ieftin.

Iau banii si merg la service. Achit factura imi dau cheile, da nu ziceau nimic de filtre, ca pe deviz scrie ca piesele inlocuite se restituie, in afara de cele in garantie. Le cer filtrele doar cele de aer si de polen si mi le dau baieitii foarte amabili. In masina mi-au lasat si o cutie cu ulei Selenia gold, cam pe jumatate ca nu au intrat chiar 4l. Multumit ce sa mai zic. La 10k n-am vazut nimic. E drept ca atunci in deviz mi-au trecut doar 3l si acum 4l. Deci se explica.

Toate bune si frumoase. A doua zi ma prezint la verificarea ITP tot la acelasi service, ca se implineau 2 ani de acum. Dupa o ora de asteptare in care a trebuit sa suport vreo 2 smecheri care s-au bagat in fata imi vine si mie rindul. O pun baietii pe stand si dai verificari: noxe, frine, lumini, trusa, stingator, triunghi tot tacimul. Imi zic n-are ce sa nu iasa ca doar e masina noua ce naiba, 15700 km in 2 ani.

La urma completeaza actele si surpriza: frina de mina nu tine cit ar trebui sa tina. Sa cad jos nu alta, cum ca abia am iesit de la revizie cu ea? Zice, nu va faceti griji mergeti alaturi la baieti si v-o rezolva imediat. Bun, zis si facut, merg alaturi la service si le spun uite asa si asa ma fost la voi acum o zi la revizie si acum la ITP imi zice ca frina de mina nu tine ca lumea, si eu v-am cerut sa verificati sist de frinare. Da zice, stiti noi nu putem regla ca pe stand, dar zice nici o problema o rezolvam acum. Baga masina inautru, o urca pe elevator, desfac baietii rotile din spate, regleaza sabotii, ce mai operativi, in 10 min e gata.

Vine tipu de la receptie si zice gata am rezolvat, mergeti la colega de alaturi sa achitati factura: 35,70 Ron. Poftim?????? Cum adica, de ce sa platesc? Pai nu am platit o data la revizie verificarea frinelor? Pai da, dar atunci am verificat doar frinele de pe fata. Cum adica, eu am cerut verificare site frinare. Frinele de pe spate nu fac parte din sist de frinare. Stiti, asa sunt regulile la noi si trebuie sa platiti, ca nu e in garantie. In fine dupa citeva contre cu ei a trebuit sa platesc ca altfel nu luam masina, dar le-am spus ca o sa ma pling de tratamentul lor.

Cum am ajuns acasa am expus pe situl lor situatia si le-am spus ca fac plingere la OPC. A doaua zi ma suna si o tipa de la ei cred ca era sa ma intrebe daca am fost multumit de serviciile lor de la revizie. Va dati seama ce era la gura mea. Nu ca am vorbit civilizat, dar nu stia saraca cum sa ma opreasca si tot spunea ca o sa fac si ea sesizare la conducere. Bun zic dar sa stiti ca eu tot fac plingere la OPC.

A doua zi merg din nou la ITP, o verifica baietii din nou, bineinteles ca mi-au zis ca tot nu reglata ca lumea frina de mina dar mi-au dat drumul. Probabil asteptau si aia ceva dar nu le-am dat nimic, ce naiba masina de 2 ani mai dau si spaga la ITP.

In aceeasi zi ma suna alt tip, un sef de sectie de pe acolo de la service si isi cere scuze pt cele intimplate si ca sa vin cu factura ca imi dau banii inapoi(aia 35,70 luati pe rglarea sabotilor). L-am intrbat , dar taxa platita in plus la ITP cine mi-o da inapoi? A bilbiit-o ca n-a stiut baitul de la receptie cum sa gestioneze situatia, ca isi cere scuze si ca ii pare rau.

M-am dus dupa 2 zile si mi-au dat banii si le-am spus: baieiti la 3 ani nu ma mai prindeti voi pe aici ca nu mai sunt obligat sa fac revizii la voi. Pacat ca v-ati pierdut un client. In general am fost multumit de serviciile lor, asta si poate ca nu am avut probleme majore(schimbat un colier la bidonul de racire, uns portbagaj si revizie 10k), dar modul cum m-au jecmanit acum m-a convins ca nu mai am ce calca pe la ei.

Cei din Iasi poate stiu ca e un tip mecanic pe acolo foarte impertinent cu care m-am luat in gura ca facea tot felul de comentarii de genul: ce domle ori acum ori la revizie tot plateai reglajul asta. Mai talalaule i-am zis, te-a intrebat cineva ceva? Da poate nu aveam bani la mine, ce faceam plecam pe jos acasa? Nimic de zis tipu de la receptie a vorbit frumos, dar m-a "taxat". Nici macar nu a intrebat un sef, bai uite situatia cum sta, ce fac ii iau banii omului sau nu? Nimic, banu jos.

Asa ca mare atentie in service. Avem si noi drepturi oameni buni. Nu-i lasati sa ne calce in picioare. Faceti reclamatii si amenintati, chiar daca nu se va rezolva prea mult. Daca nu va plingeti or sa creada ca totul e in regula.

Bafta multa si km fara evenimente.

PS: Mai bine va luati piese din alta parte ca la service is duble la pret. Va spun din experienta ca eu cu asta ma ocup. :biggrin:
0

#2 User is offline   FASTFIAT 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Albea Logan
  • Model: Dynamic Ambiance
  • An: 2008

Posted 03 December 2007 - 01:20 AM

Mai nou in talon au inceput sa treaca ambele variante, 175/70 R14 si 185/65 R14 pt ca ambele sunt valabile la Albea.
*Oo===o===oO*
For every action, there is an equal and opposite malfunction.
0

#3 User is offline   grozavpava 

• Marca: FIAT
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 07 May 2008 - 09:27 AM

Urmeaza sa-mi fac revizia de 30k si sunt curios cam cat m-ar costa.

Si ca sa fiu in rand cu topicul o sa va spun cat m-au costat reviziile anterioare in Cluj-Napoca:
- 10.000 ~150 lei
- 20.000 ~280 lei

Nu mai stiu exact sumele dar cam pe acolo s-au invartit.

PS: masina are doar 1 an si vreo 7 luni
0

#4 User is offline   msi6108 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea 1.4 8v Dynamic
  • An: 2007

Posted 07 May 2008 - 08:26 PM

In aprilie revizia de 10 k in Bistrita m-a costat 238 RON :wallbanger: masina o am de 9 luni...
...filtrul si ulei HAVOLINE 5W-30
Pentru revizia de 20 k cica trebuie sa pregatesc 450 RON :spumelagura: ...asta daca n-o sa caut alta reprezentanta...
0

#5 User is offline   laufer 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Dacia; Fiat
  • Model: Solenza; ALbea

Posted 09 May 2008 - 04:17 PM

Eu pentru revizia de 20k am platiti 520 RON. Au schimbat: filtru aer, filtru polen, filtru benzina, filtru ulei, uns usile, bagat la calculator. Oricum mi se pare mare pretul. Fiat Albea 1.4 77Cp.
0

#6 User is offline   grozavpava 

Posted 16 May 2008 - 04:16 PM

Tocmai am facut si revizia de 30.000km. Costul a fost de 240 lei. (doar ulei+filtru+manopera)
0

#7 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Albea 1.4

Posted 16 May 2008 - 04:19 PM

Deci la 30.000 nu se schimba bujiile!
0

#8 User is offline   msi6108 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Albea 1.4 8v Dynamic

Posted 16 May 2008 - 06:07 PM

View Postgrozavpava, on May 16 2008, 05:16 PM, said:

Tocmai am facut si revizia de 30.000km. Costul a fost de 240 lei. (doar ulei+filtru+manopera)

Nu trebuia schimbata distributia?
0

#9 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 16 May 2008 - 08:30 PM

Daca ai 1200-1500 ron de aruncat pe fereastra, da-i inainte!
0

#10 User is offline   ytsirc 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Albea Facelift 1.4 8v 77 CP

Posted 17 May 2008 - 10:37 AM

Eu ieri mi-am facut programare la revizia de 2 ani. A cazut tocmai pe 24 iunie... la 8 dimineata. Iar tipul de la telefon mi-a spus: "Stiti ca trebuie schimbata distributia, nu ?" / Eu i-am zis: "nu... eu stiu ca distributia trebuie schimbata la 60.000 km." Iar el imi raspunde... "Da dar in caietul de sarcini este mentionat ca distributia trebuie schimbata la 60.000 km sau 2 ani." La care eu ii spun : "Domnule... masina nu are nici 15.000 de kilometri, iar eu pot sa garantez ca distributia este aproape ca si noua dupa 2 ani de zile. Nu mi se pare normal ca dumneavoastra sa schimbati ceva ce nu este uzat."

Dupa care el a deviat discutia... sa vedem ce se v-a intampla la revizie. Ca este foarte probabil sa fac scandal.
0

#11 User is offline   Dragon Warrior 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat, Mitsubishi, Opel
  • Model: GP, Lancer, Corsa

Posted 17 May 2008 - 10:59 AM

Este absolut normal sa fie super in regula distributia, insa te sfatuiesc sa nu te duci cu scandal peste ei pentru ca iti vor deschide manualul de garantie in fata si iti vor arata negru pe alb cum ca distributia se schimba la 2 ani. Vei fi pus in fata a doua alegeri simple: ori schimbi distributia ori renunti la garantie. Traim intr-o tara libera, nimeni nu este constrans sa faca ce nu vrea. Cand ai ridicat masina ai semnat pentru luarea la cunostina a conditiilor de garantie, plus inca cateva chestii. Cu OPC nu rezolvi nimic. Esti la masna lor, dansezi cum ti se canta. Daca nu ai leasing poti renunta la garantie si schimbi distributia cand vrei tu.

Eu am schimbat distributia la o masina cu 33.000 de kilometri in bord si 12 ani vechime. Evident ca aratau ca noi. Doar ca fabricantul masinii (Opel Corsa) spunea 80.000 km sau 5 ani.

Chestia cu doi ani e magarie, dar nu ai ce sa faci. Mai nou in manualele de service (GP si Linea s.a.) scrie 4 ani (inainte si la astea era tot 2 ani), dar daca nu scrie si in al tau tot degeaba.

This post has been edited by Dragon Warrior: 17 May 2008 - 11:00 AM

Grande Punto - 1.3 Multijet - 90 Cai - 6 Viteze
0

#12 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 17 May 2008 - 11:02 AM

Geaba, amice! Eu deja l-am lamurit pe un vecin sa renunte la Fiat Bravo! Cand i-am spus ca trebuie sa schimb distributia la Albina mea la 2 ani a inceput sa rada. Si cand i-am mai spus ca ma costa 1200-1500ron, mi-a spus "...ce teapa ti-ai luat...". El tocmai a schimbat distributia la un Citroen de vreo 10 ani si avea 110.000 de km, iar cureaua mai mergea!

Asa ca, poti sa faci scandal "in liniste", garantia tot o pierzi. Si daca vei continua sa faci reviziile la ei, tot iesi in pierdere, fiindca la revizii, pe langa piesele schimbate+manopera iti mai baga din oficiu o sumedenie de "verificari", pe care ei nu le fac - dovada ca mie n-au fost in stare sa-mi greseze nici macar o usa sau un cablu de frana in 2 ani de zile, insa ora de manopera de verificare este trecuta acolo, pe factura! Vorba lu' Gusa: Ne-am saturat cat ne-au furat!

View PostDragon Warrior, on May 17 2008, 11:59 AM, said:

Este absolut normal sa fie super in regula distributia, insa te sfatuiesc sa nu te duci cu scandal peste ei pentru ca iti vor deschide manualul de garantie in fata si iti vor arata negru pe alb cum ca distributia se schimba la 2 ani. Vei fi pus in fata a doua alegeri simple: ori schimbi distributia ori renunti la garantie. Traim intr-o tara libera, nimeni nu este constrans sa faca ce nu vrea. Cand ai ridicat masina ai semnat pentru luarea la cunostina a conditiilor de garantie, plus inca cateva chestii.

Amice, iar te contrazic:

1. Ai tu impresia ca traim intr-o tara libera, de fapt, Romania e tara condusa de mafioti, dovada sta faptul ca "domnia legii" se traduce prin "gasirea portitelor de iesire din litera legii"

2. Eu am primit acasa, DUPA ACHIZITIONAREA MASINII, prin curier scrisoare de la AI, prin care eram instiintat ca daca nu schimb distributia la 2 ani, pierd garantia. Asta ar fi una. A doua ar fi ca, in manual, la cei care scrie - la mine nu, de aceea am primit scrisoare suplimentara - ca distributia SE VERIFICA, EVENTUAL SE SCHIMBA!

Dar la noi, in "tara libera" despre care vorbesti, nu mai conteaza ce scrie, se schimba direct, ce naiba, suntem prosti? O sa intrebi - bine, de ce nu ai actionat atunci cand ai primit scrisoarea? Ce sa mai actionez? La 3 luni dupa ce iei masina, te apuci sa deschizi proces. Dureaza 2 ani cu termene amanate si vicii de procedura si intre timp masina iese din garantie. Ce obtineam in cazul in care castigam? Al treilea an de garantie gratis, PE TERITORIUL ROMANIEI, fara sa-mi schimbe distributia, adica un fel de derogare, probabil. Cand mi-am facut primul schimb de ulei si am vazut ca uleiul era intre cele 2 repere la jumatate pa joja, cam negru, am inceput sa devin suspicios ca nu mi-a fost schimbat uleiul si doar scos-inlocuit cca 1-2L. Sa fie coincidenta ca la al doile schimb uleiul era galben si peste limta maxima? Poate oi fi eu paranoic, dar asta e "tara libera" in care traim, si asta ne cam ocupa tot timpul...

foloseste butonul "Edit"

This post has been edited by icet: 17 May 2008 - 11:46 AM

1

#13 User is offline   Dinamita 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Albea Dynamic

Posted 17 May 2008 - 11:23 AM

CIP pina la urma te-ai programat la service pentru distribuitie sau nu ?
0

#14 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 17 May 2008 - 11:35 AM

Eu nu! Renunt la garantie.

Apropo, daca stie cineva service-uri bune in Bucuresti care repara FIAT, va sunt recunoscator daca imi trimiteti si mie un mail la ciparte@yahoo.com cu adresele lor. Multumiri!
0

#15 User is offline   Dinamita 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 17 May 2008 - 11:43 AM

Deci renunti la garantie. :-? ...........si eu m-am gandit la varianta asta..........daca nu ai ghinion sa ai probleme la motor in rest poti sa te pisi pe garantia lor ca restul daca ai probleme in general sint consumabile si nu ti le schimba decat pe bani.
0

#16 User is offline   Dragon Warrior 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat, Mitsubishi, Opel
  • Model: GP, Lancer, Corsa

Posted 18 May 2008 - 08:12 AM

La motoarele aspirate pe benzina nu e nici o nenorocire daca renunti la garantie. Altfel sta situatia daca ai un motor diesel, turbo. Garantia de 5 ani (nu stiu cat aveti voi, eu atata am) valoreaza greutatea ei in aur (figurat vorbind). Deasemenea, daca ai distributie pe lant cum am eu, ai scapat de jecmaneala cu distributia. Oricum, eu nu-mi faceam probleme ca nu fac 60.000km in doi ani, deci schimbam distributia intemeiat ;)

Cat despre ulei, Cip, este bine sa ai nivelul exact la mijlocul reperelor minim si maxim cu motorul rece. Peste maxim este daunator. Si apropo, nivelul de ulei poate fi diferit functie de momentul masurarii. Imediat cand opresti motorul poate fi foarte jos, chiar sub minim si dupa o ora sa fie aproape de maxim.
Grande Punto - 1.3 Multijet - 90 Cai - 6 Viteze
0

#17 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 18 May 2008 - 08:55 AM

Eu nu m-am legat neaparat de cantitatea uleiului, ci de CALITATEA lui. La primul schimb am vaga impresie ca mi-au scos 2 L si mi-au bagat 1.8L inapoi. Fiindca mi-au mai dat un rest pe fundul cutiei. Oricum, la a doua revizie nu s-au mai obosit sa-mi dea restul, desi platesti 4L si in motor intra 3! Unde e restul? D-aia renunt la garantie!
0

#18 User is offline   Dinamita 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 18 May 2008 - 01:03 PM

Eu stiu unde e restul de ulei :D .................il aduna ei si vind litrul la jumatate de pret...............
0

#19 User is offline   grozavpava 

Posted 19 May 2008 - 02:42 PM

View Postmsi6108, on May 16 2008, 07:07 PM, said:

Nu trebuia schimbata distributia?

Am doar 1 an si 7 luni. Dar au tinut totusi sa ma anunte ca o sa implinesc in curand doi ani si o sa fiu nevoit sa schimb distributia. Costul estimativ care mi l-au spus e de ~1000 lei.

Cat despre bujii, eu nu stiam (nu m-am uitat in carte inainte) si nici ei nu au zis nimic.
0

#20 User is offline   Petre 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: VW
  • Model: Passat 1,8 T
  • An: 2000

Posted 19 May 2008 - 02:52 PM

View Postgrozavpava, on May 19 2008, 03:42 PM, said:

Am doar 1 an si 7 luni. Dar au tinut totusi sa ma anunte ca o sa implinesc in curand doi ani si o sa fiu nevoit sa ..... si lichidul de frana.

0

#21 User is offline   kts 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Model: Jetta TDI
  • An: 2009

Posted 19 May 2008 - 10:44 PM

Si eu am renuntat la garantia lu' peste. Am un vecin cu Albea 1.4 care dupa revizia de 10000 la Auto Perugia, are impresia ca are alta masina, in sensul rau.

La 2 ani trebuie sa te pregatesti sa schimbi si lichidul de frana, uleiul de tramsmisie si uleiul de la servo. Uleiul de pe raft are termenul de valabilitate de 3 ani, 2 ani in cazul lichidului de frana. Credeti ca aceleasi fluide odata aflate "la lucru" in masina, isi prelungesc miraculos durata de viata?
http://trilulilu.ro/00070707000
Multumesc Richard Dawkins & Carl Sagan!
See Yaaa!!
0

#22 User is offline   kts 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 29 May 2008 - 12:53 AM

grozavpava said:

Cat despre bujii, eu nu stiam (nu m-am uitat in carte inainte) si nici ei nu au zis nimic.

Asta pentru ca excelentele bujii NGK ZKR7A-10 se schimba la 30000. Probabil ca nici asta nu stiau =D>
See Yaaa!!
0

#23 User is offline   Dinamita 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 29 May 2008 - 10:10 AM

Miercuri 4 iunie sint programat la revizia de 20.000 km iar cu banii stau tare prost :wallbanger: ..................am desfacut roata sa ma uit la placute si mai merg cam 4.000-5.000 km maxim...........asa ca o sa vad daca le schimb
0

#24 User is offline   Zmeutzu 

• Model: Albea Star
  • An: 2005

Posted 29 May 2008 - 11:04 AM

Revizia de 30k km, la Autoferara Braila, 214 RON. S-a schimbat uleiul, filtrul de ulei si s-au facut ceva verificari. Spre surprinderea mea inca merg cu placutele de frana originale si nu mi-au zis ca ar fi de inlocuit.
Never underestimate the power of human stupidity.
0

#25 User is offline   luck33ro 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto Classico 1,2 8v
  • An: 2004

Posted 29 May 2008 - 12:06 PM

View Postkts, on May 19 2008, 11:44 PM, said:

Si eu am renuntat la garantia lu' peste. Am un vecin cu Albea 1.4 care dupa revizia de 10000 la Auto Perugia, are impresia ca are alta masina, in sensul rau.

La 2 ani trebuie sa te pregatesti sa schimbi si lichidul de frana, uleiul de tramsmisie si uleiul de la servo. Uleiul de pe raft are termenul de valabilitate de 3 ani, 2 ani in cazul lichidului de frana. Credeti ca aceleasi fluide odata aflate "la lucru" in masina, isi prelungesc miraculos durata de viata?

Bai fratilor nu renuntati la garantie ...ce naiba... Aveti dreptul sa nu schimbati cureaua aia pe barba voastra - se mentioneaza asta in caietul de service (adica renuntati la garantia pe subansamblul respectiv - curea + eventual supape sau chiuloasa care se pot strica in cazul ca se rupe cureaau), dar nu la garantia integrala a masinii ! Acolo intra o groaza de alte subansamble care nu sunt afectate de cureaua de distributie... Daca alea pica ei sunt obligati sa le schimbe pe garantie! :spumelagura:
0

#26 User is offline   kts 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 29 May 2008 - 01:41 PM

Ideia e ca daca vrei si al 3-lea an de garantie te obliga sa schimbi distributia. O gaselnita tipic rromaneasca.
Eu personal am renunat si din cauza ca nu sunt de accord sa las masina cu piese noi pe mana lor. Stiu in ce tara traim. Din fericire stiu cu ce se mananca o masina :happywave:
See Yaaa!!
0

#27 User is offline   luck33ro 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 29 May 2008 - 01:49 PM

View Postkts, on May 29 2008, 02:41 PM, said:

Ideia e ca daca vrei si al 3-lea an de garantie te obliga sa schimbi distributia. O gaselnita tipic rromaneasca.
Eu personal am renunat si din cauza ca nu sunt de accord sa las masina cu piese noi pe mana lor. Stiu in ce tara traim. Din fericire stiu cu ce se mananca o masina :happywave:

Abureala care prinde la public... Daca nu schimb cureaua de distributie si imi pica in garantie un injector sau ECU abia astept sa-mi dea in scris ca nu mai sunt acoperit de garantie sa ii rup de bani in instanta, la OPC si la APIA (nici nu ma intereseaza ce spune FIAT in rahatul ala de manual) ! :mrgreen: Nu stiu cum pot romanii sa inghita orice rahat din partea dealerilor de 2 bani de la noi!
0

#28 User is offline   kts 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 29 May 2008 - 02:28 PM

Fii tu capitanul nostru :osanale:

Probabil ca nu intelegi puterea unui contract. Ei se obliga sa-ti repare caruta si-n al 3-lea an atat timp cat tu respecti ce zic ei. Punct. Nu te-au obligat sa le cumperi produsul si nu te obliga sa le respecti indicatiile. Nici nu cred ca ai sanse cu un proces atat timp cat la mijloc e un contract pe cate tu l-ai semnat si pe care acum tu nu-l respecti.

Mult succes dar las-o balta :mrgreen:
See Yaaa!!
0

#29 User is offline   luck33ro 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 29 May 2008 - 02:56 PM

Asta cu contractul de garantie semnat nu o stiam...asa procedeaza Fiat mai nou ? Eu stiu ca e vorba de niste conditii generale de acordare a garantiei care sunt valabile la orice producator de masini. Intrebarea mea retorica ramane : Ce are sula cu prefectura?
0

#30 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 01 June 2008 - 12:12 PM

O firma serioasa ti-ar scoate din garantie doar ansamblul respectiv. Repet, o firma SERIOASA!
0

Share this topic:

• 14 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing