Salutare fratilor! Eu am facut acum cateva zile revizia de 1 an (9600 km) la albea mea si aici in Ploiesti la Autogenova m-au rupt, in ce sens, mi-au schimbat uleiul (nu stiu ce ulei mi-au pus

), filtrul de ulei si de polen, cica au facut niste teste mecanice generale, si un test de frane pe stand, si pentru chestiile astea mi-au luat 450 RON

, ceea ce mi se pare enorm de mult avand in vedere ce am mai citit in topicul acesta si de ce sume ati vorbit voi pentru revizia de 1 an!!! Cat timp au facut ei chestiile astea eu am vorbit cu cineva care venise tot cu o albea pentru revizia de 2 ani si lui i-au spus ca bineinteles tre sa ii schimbe distributia, pe langa ulei si filtre, si cand l-am intrebat cat au spus ca o sa-l coste era sa mor de inima: 1400 RON

Astia din Ploiesti cred ca nu sunt intregi la cap..! Inca o faza, cand am facut programarea pentru revizie am intrebat cam cat o sa ma coste si mi s-a spus ca aproximativ 400 ron, si am intrebat cum adica aproximativ si m-a luat ca depinde de cursul euro si alte abureli, oricum au zis ca nu o sa depaseasca 420ron. Dupa revizie cand m-am dus la casierie sa achit bani, cand am vazut 450 ron am intrebat de ce atat de mult si mi-a zis ca atat costa (numai filtrul de polen la ei costa 130 ron

what the f..k am gasit pe net filtru original cu 80 ron) I-am zis si fetei de acolo ca totusi cam scump filtrul asta si ia mi-a zis: "Asta este, sunteti obligati sa faceti reviziile la noi." In momentul ala abia m-am abtinut sa nu o injur (desi nu are nici o vina ea) si am iesit repede de acolo pana nu ma luam la cearta cu aia. Sunt curios la revizia de 2 ani cum o sa fie!