Am achizitionat un Fiat Stilo MW 1.9 JTD si sunt in faza de revizii. Am schimbat ulei, filtre, bateria, ceva piese pe la directie, si a venit randul distributiei.
Acuma ideea e urmatoarea: masina are 140.000 de km. Conform cartii tehnice, distributia trebuia schimbata la 120.000. Conform cartii de service la 120.875 a avut loc o revizie. Cartea de service este de asa natura incat nu-mi descrie detailat ce s-a efectuat, doar revizie si stampila.
Intrebarea e urmatoarea: pot sa am incredere in cartea de service?, s-a schimbat sau nu distributia? mai mult, merge o curea de distributie cu 20.000 de km in plus fata de km la care trebuia schimbata.
In plus adaug 3 poze in care se vede starea in care se afla curea in momentul de fata, in sensul ca inscriptiile sunt vizibile. Mentionez ca nu vreau neaparat sa schimb distributia, dat fiind faptul ca nu stau foarte stralucit cu banii.
Am incercat sa contactez service-ul unde s-a efectuat revizia, dar nu mi s-a raspuns la mail.
Ce astept din partea voastra este sa-mi confirmati sau sa-mi infirmati daca a fost sau nu schimbata distributia, luand in considerare datele prezentate mai sus, si ma adresez in special celor care au schimbat distributia si au vazut cum arata o curea de distributie rulata un numar semnificativ de km, si care pot sa faca o comparatie.
Multumesc anticipat.
Attached File(s)-----
-
Imag012.jpg (292.53K)
Number of downloads: 507 -
Imag015.jpg (440.68K)
Number of downloads: 433 -
Imag013.jpg (268.94K)
Number of downloads: 333
This post has been edited by IonutV: 10 June 2008 - 10:49 AM

Help