== CLUB FIAT ROMANIA==: Revizie Fiat Bravo - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 21 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Revizie Fiat Bravo Operatii, Costuri, Consumabile, Tehnica, Personal

#31 User is offline   dan_es 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: BRAVO
  • An: 2008

Posted 29 July 2008 - 08:05 AM

Nu este revizia la fiecare 10 000, atunci se schimba uleiul, ceea ce mi se pare corect.
Cureaua scrie clar ca se schimba la 4 ani sau 120 000 in cazul motorinei.

In concluzie reviziile se fac la fiecare 30 000 cu exceptia uleiului care se schimba la fiecare 10 000.
Daca ti se pare absurd poti sa schimbi uleiul si mai tarziu invocand faptul ca masina ta nu a mers in oras (15 000 sau 2 ani).

This post has been edited by dan_es: 29 July 2008 - 08:06 AM

Fiat Bravo 2008 1.9 Mjet 120 HP, Maranello Red, 17", Kit Sport, tapiterie rosie, volan sport, cotiera cu reglare temperatura
[/URL]
0

#32 User is offline   Alex_1 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Fiat
  • Model: Bravo 1.4 T-Jet 120cp Emotion

Posted 29 July 2008 - 06:10 PM

Sincer o sa fac si eu la 10000reviziile pentru ca nu vreau sa am vreo problema cu garantia daca voi avea nevoie de garantie, chiar sunt curios sa faca cineva prima revizie si sa ne spuna si noua cat a costat si ce au facut daca au schimbat doar uleiul si ce filtre au mai schimbat.
0

#33 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Moderators
  • Model: Bravo 1.9 Mjet Sport Rosso Maranello

Posted 30 July 2008 - 10:17 AM

Nu ai cum sa ai probleme cu garantia! Garantia e acordata in baza unui contract ! Modificarea conditiilor contractuale se poate face NUMAI printr-un act aditional la contract ! Modificarea termenilor din carnetul de garantie, schimbarea numarului de km de la 30 de mii la 10 mii, se poate face numai in momentul in care tu ca si parte a unui contract ESTI DE ACORD cu asta. Daca tu nu esti de acord, iar ei modifica unilateral contractul II ARZI ! Vorbeste-le frumos si nu ii lasa sa te abureasca. Citeste bine contractul si carnetul ala de garantie si rezolvi prin discutii scurte aspectul asta.
Sa fiu sincer, pana acum nu am avut probleme. Dealerul a fost foarte amabil si mi-a dat sfaturi chiar si la 2-3 luni dupa ce mi-am luat masina. Sper ca lucrul asta sa continue si in viitor. Daca o sa isi schimbe atitudinea, imi schimb si eu atitudinea. Nu suntem fraieri iar in momentul in care ei s-au obligat CONTRACTUAL sa respecte anumite conditii, nu le pot schimba unilateral !
0

#34 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Peugeot
  • Model: 207 1.4 HDI 70 CP Trendy
  • An: 2007

Posted 30 July 2008 - 10:32 AM

Sunt de aceeasi parere, daca in carnetul de garantie scrie 30.000 km sau 1 an, te duci la 30.000 km sau un an. Daca li se scoala lor de 10.000 km, sa-mi arate unde scrie. Si daca ma iau cu pierderea garantiei, etc, exista OPC. Chiar astazi ma duc sa iau carnetul de service, o sa intreb atunci mai multe detalii.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
0

#35 User is offline   dan_es 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: BRAVO

Posted 30 July 2008 - 10:42 AM

Eu nu am gasit 30 000 sau 1 an.
Scrie doar ca uleiul si filtrele se schimba la 10 000 sau 1 an.
Fiat Bravo 2008 1.9 Mjet 120 HP, Maranello Red, 17", Kit Sport, tapiterie rosie, volan sport, cotiera cu reglare temperatura
[/URL]
0

#36 User is offline   Alex_1 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Bravo 1.4 T-Jet 120cp Emotion

Posted 30 July 2008 - 11:38 AM

View Postdan_es, on Jul 30 2008, 10:42 AM, said:

Eu nu am gasit 30 000 sau 1 an.
Scrie doar ca uleiul si filtrele se schimba la 10 000 sau 1 an.

Eu nu am gasit unde scrie ca se schimba la 10.000 uleiul :) da poate nu am citit cu atentie poti sa imi spui la ce pagina scrie? Si apropo de asta la hyunday i30 se face din 7500 in 7500 revizia la benzina :D iar in carte scrie ca daca primii 1000km ii faci mai mult in oras e recomandat ca sa schimbi uleiul dupa prima mie de km :D deci mult mai naspa ca la noi, si eu credeam ca masina mea e zgomotoasa dar dupa ce am mers cu i30 si cu un ceed mi-am cam schimbat parerea, curios este ca si ceedul cu care am mers avea aceeasi problema pe care am avut-o si eu la Bravo adica i-au schimbat caseta de directie si tot facea urat apoi au schimbat coloana de directie si din cate imi povestea am inteles ca erau foarte multe ceed in service cu aceeasi problema, si eu care credeam ca sunt masini chiar foarte bune :) .
0

#37 User is offline   kaleonardo 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Bravo

Posted 30 July 2008 - 03:21 PM

in al meu carnet de garantie scrie:

"- inlocuire ulei motor si filtru (sau la fiecare 24 luni)** se face la 30k, 60k, 90k, 120k, 150k, 180k.
**daca masina este utilizata cu precadere in centre urbane , sau la parcurgerea mai putin de 10,000 km.pe an, inlocuirea uleiului de motor si filtru se va face la fiecare 12 luni. "

deci eu pot sa nu il fac daca le spun ca nu am mers in oras cu masina. eu circul la tara pe drum prafuit, neasfaltat =)) . glumeam. oricum este o chestie pe care avocatii abia o asteapta pentru ca este super discutabila si pentru a nu avea discutii cu ei pe viitor mai bine bag 250-300 lei intr-un schimb de ulei la fiecare 10,000 km.

oricum probabil la fiecare 10,000 km. o sa schimb uleiul si filtru, restul reviziilor se fac complet din 30k in 30k. mai exista 3 exceptii referitor la timp si nu km parcursi. adica daca nu s-au parcurs km. necesar pentru schimbare intr-un anumit timp atunci intra in vigoare clausa timp. acestea 3 sunt:
- lichid frana la 24 luni
- inlocuire curea distributie + role si ghidaj la 4 ani.
- inlocuire filtru polen la 12 luni.

in cazul meu in primul an o sa am urmatoarele cheltuieli cu revizii (semi-revizii):
- un schimb de ulei + filtru (la 10,000 km.) probabil nu o sa fac inca 10,000 pana in decembrie
- inlocuire filtru polen in decembrie

nu mi se pare mult dar ma enerveaza ca nu asa ceva mi-a spus dealerul. oricum o sa trec pe la el cand o bag in revizie sa vorbesc sa vad daca avea cumva cunostinta de asa ceva.

Foloseste majuscula la inceput de propozitie.E cam ultima oara...

This post has been edited by arunccupiatra: 30 July 2008 - 04:06 PM

Fiat Bravo (2007), Dynamic, 1.4 - 120 CP, benzina, culoare Azzuro
0

#38 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 31 July 2008 - 09:27 AM

Am fost aseara si am luat carnetul de garantie de la dealer. Aceeasi placa "revizia la 10.000 km". Am spus ca inainte sa fac comanda de masina, pe vremea cand inca ma informam, mi s-a spus de la acelasi dealer ca revizia se face la 30.000 km, ba chiar mi-au aratat si carnetul de garantie, acum de ce-o dau la intors? Ca nu, ca asa se face, bla bla. Nu m-ar deranjaza asa de mult ca se face la 10.000, oricum eu nu fac foarte multi km / an, problema e alta: daca am 6.000 km de la revizia precedenta, si vreau sa fac o excursie pana in Spania de exemplu, cum fac? Ca dus-intors + ce ma mai plimb, sigur depasesc intervalul de revizie cu vreo 2.000 km (daca nu mai mult). Saptamana viitoare cand ma duc sa iau CI-ul si factura, am sa incerc sa vorbesc cu seful de showroom sau cineva care sa aiba putere de decizie, pentru ca din punctul meu de vedere mi se pare inacceptabil. Hai nu 30.000, 15.000 sau un an sa fi fost si eram super-multumit. In fine, om vedea.
Partea buna e ca am primit 5 ani garantie, dar sa vedem cum o fi si cu garantia asta...

Inca ceva, pe desfasuratorul ala cu revizii, motorul meu nu apare, sunt doar motoarele 1.4 90 CP, respectiv 1.9 M-jet 120 si 150 CP. La voi e la fel, lipsesc T-jet-urile?
0

#39 User is offline   nca 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Bravo 1,4 T-Jet 120CP Emotion

Posted 31 July 2008 - 06:40 PM

A schimbat careva uleiul de la motor? Ce fel de garnitura/saiba este la busonul de scurgere a uleiului? Din alama? Din cupru? Cum se schimba filtrul de ulei? Usor? Greu? Unde este amplasat pentru ca m-am tot uitat dupa el si nu l-am vazut?

Mda, in sfarsit am gasit o poza calumea cu motorul t-jet si am vazut unde este filtrul de ulei. Deci este in fata si maine am sa ma duc la masina sa vad daca se poate umbla usor la el. Mai ramane sa aflu cum e cu garnitura de la buson.

Atasez si poza cu motorul.

foloseste butonul "Edit"

Attached File(s)-----

This post has been edited by icet: 01 August 2008 - 08:56 AM

Life Is A Shit And I Want My Money Back!!!
0

#40 User is offline   bdbravo 

Posted 31 July 2008 - 11:14 PM

View Postcris.g, on Jul 31 2008, 10:27 AM, said:

Inca ceva, pe desfasuratorul ala cu revizii, motorul meu nu apare, sunt doar motoarele 1.4 90 CP, respectiv 1.9 M-jet 120 si 150 CP. La voi e la fel, lipsesc T-jet-urile?

Exact!!! :wallbanger:
Am sa le cer in scris planul de intretinere pt. 1.4 T-jet 120 CP
Nu stiu daca voi aveti brosura in engleza cu referire la T-jet 120 CP si multijetul de 1.6 unde intervalele de revizii sunt cu totul altele!

This post has been edited by bdbravo: 31 July 2008 - 11:15 PM

0

#41 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 01 August 2008 - 09:19 AM

Multumim mult nca! Si eu m-am uitat dupa filtrul de ulei si nu am reusit sa il localizez, acum ca avem poza, o sa ma mai uit o data, sa vad pe unde e bagat. Dar filtrul de aer care e? E cumva cilindrul acela din partea stanga a motorului (cum te uiti la motor), langa aripa? Daca da, cred ca e cam nasol de schimbat...

@bdbravo: da, si eu vreau sa le cer in scris desfasuratorul de revizii pentru motorizarea mea. Referitor la brosura in engleza, nu e asa de anormal ca ei au alte intervale de revizii. Practic aceste intervale sunt stabilite pentru fiecare tara in parte, in functie de clima, conditiile de trafic, praful prezent, etc.

Repet, nu am pretentia sa fac reviziile la 30.000 km, 15.000 km sau un an ar fi OK, dar 10.000 deja mi se pare ca vor sa scoata bani.

This post has been edited by cris.g: 01 August 2008 - 09:20 AM

0

#42 User is offline   nca 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Bravo 1,4 T-Jet 120CP Emotion

Posted 01 August 2008 - 07:22 PM

icet, ma crezi sau nu, afla ca nu am butonul "edit".
Hm, ce chestie, acum este butonul "edit".
Da, ala este filtrul de aer pentru ca mi-am comandat de la www.italoparts.ro si judecand dupa cum arata, numai acolo s-ar potrivi.
A, mai mentionez o chestie; pe site-ul Fiat-ului scrie ca t-jet nu are intercooler dar m-am uitat pe sub masina si am vazut ca este.

This post has been edited by nca: 01 August 2008 - 07:28 PM

Life Is A Shit And I Want My Money Back!!!
0

#43 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 04 August 2008 - 09:24 AM

Da, si eu cred ca are intercooler, ne-am uitat la intalnire si daca te uiti prin fata, prin grila de jos, se vede un radiator cu inaltimea de o palma, pozitionat in fata celor 2 de racire apa si de a/c, presupun ca intercooler-ul este, ca de la altceva nu vad de la ce ar putea fi. Pe sub nu se poate vedea, pentru ca este scutul acela, iar pe sus pe la motor, nu iti dai seama exact unde se duc furtunele de aer.

Stie cineva ce program au cei de la service-ul AutoItalia de pe Bd. Timisoara? Vreau sa le fac o vizita pentru "clampanitul" ala din portbagaj sau pe unde este.
0

#44 User is offline   kaleonardo 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 05 August 2008 - 04:12 PM

Dupa ce mi-am facut programare pentru schimb ulei la 10,000 km. am intrat pe site-ul fiat.com.ro pagina contact si am pus intrebarea daca este necesar sa fac acest schimb. Iata discutia:

"1.
Postat de: Leonard la: 28 iulie 2008, 11:21
Buna ziua,

sunt posesorul unui Fiat Bravo 1,4 - 120 cp, dotare Dynamic si as vrea sa stiu cat costa revizia pentru schimb de ulei si in ce moment se face.
Precizez urmatoarele:
- am ridicat masina de la dealer pe data de 21 dec. 2007
- kilometrii parcursi cu ea 10,500 km (8,500 din ei in afara Bucurestiului)

Cu stima
Leonard Candea

2.
Postat de: Autoitalia la: 4 august 2008, 10:07
Stimate Domn,

Planul de mentenanta se gaseste in Carnetul de Garantie pe care l-ati primit la achizitionarea masinii si cuprinde atat intervalele de revizie cat si operatiunile aferente fiecarei sedinte in parte.

In cazul Fiat Bravo, intervalele de revizie sunt fixate la 30.000km sau un an, in conformitate cu recomandarile producatorului italian.

Pentru a afla costul estimativ al primei revizii va rog sa va adresati unitatii service la care doriti sa o efectuati, iar ei va vor pune la dispozitie aceasta informatie.

In continuare la dispozitia Dvs,
Cu stima,
Departamentuil Tehnic Auto Italia

3.
Postat de: Leonard la: 4 august 2008, 15:49
Tot in Carnetul de Garantie mai exista o mentiune:
" **daca masina este utilizata cu precadere in centre urbane , sau la parcurgerea mai putin de 10,000 km.pe an, inlocuirea uleiului de motor si filtru se va face la fiecare 12 luni. ".

Cum procedez?

4.
Postat de: Autoitalia la: 5 august 2008, 14:09
Stimate Domn,

Aceasta prevedere este valabila daca in decursul unui an parcurgeti mai putin de 10.000km (nu este cazul Dvs.), sau daca traseele parcurse sunt cu precadere in centre urbane. In astfel de situatii producatorul recomanda efectuarea reviziilor la 12 luni.

Cu stima,
Departamentul Tehnic Auto Italia"

Deci nu este necesar. Este scris de ei, nu telefonic. Oricum o printez si maine sunt la Auto-Imola sa vorbesc cu ei.
0

#45 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 06 August 2008 - 10:13 AM

Am fost si eu ieri la service-ul AutoItalia de pe Bd. Timisoara, cu gandul sa faca o constatare pentru cloncanitul ala din spate. Era foarte aglomerat si au zis ca trebuie programare mai intai, ceea ce de fapt banuiam, dar am zis sa incerc. Daca tot nu se puteau ocupa de cloncanit, am zis sa imi regleze farurile, le reglasem eu, dar am zis ca daca tot sunt acolo, mai bine sa verifice in service ca sa le faca "ca la carte".
Baiatul care m-a luat in primire sa completam fisa a fost foarte OK, comunicativ, s-a miscat repede, a luat masina si a dus-o in service frumos, cu atentie. L-am intrebat si pe el cum e cu intervalele astea de revizie si am primit acelasi raspuns ca si kaleonardo, "revizia la 30.000 km sau un an, iar in caz ca faceti mai putin de 10.000 km / an, la un an de zile se schimba uleiul si filtrul de ulei". Dupa ce am terminat cu reglajul si mi-am luat inapoi masina in primire (am sa povestesc ceva mai jos impresii despre service), am fost pana la dealer-ul AutoItalia pentru a-mi lua CI-ul. Bineinteles ca si acolo am adresat aceeasi intrebare "cum e cu reviziile?" - raspuns "pai la 10.000 km!"; zic "pai tocmai ce vin de la service si mi-au zis altceva". Pana la urma m-a sfatuit sa fac o hartie oficiala catre service, pentru a primi un raspuns oficial. Ceea ce voi si face, cat de curand.

Despre cei din service: dupa cum spuneam, baiatul care m-a luat in primire initial a fost chiar OK, dar dupa ce au terminat de reglat farurile, a scos-o altcineva afara, si l-am urmarit, a facut raliu prin parcarea si asa arhi-plina, a trecut la o palma de o masina. In plus, cand am luat-o sa plec cu ea, clima era la 17 grade (eu o lasasem la 22), era pus pe radio (eu il lasasem pe CD) iar volumul era pe la vreo 15, m-am si speriat cand am pus contactul (eu il lasasem pe la 5). Chiar era nevoie sa butoneze atata pentru cei 10 m cat a mers cu masina?
Ah, iar dupa ce a terminat reglajul, s-au apucat sa verifice si luminile, semnalizarea si stergatoarele. Evident, la stergatoare a dat drumul fara apa pe parbriz x-(, ce conteaza ca se zgarie parbrizul, ca doar nu-i a lui.

Service-ul: s-a mai civilizat, dar parcarea e mica si cu greu gasesti un loc unde sa-ti lasi masina. In interior e destul de frumos amenajat, ai unde sa stai jos, te preia imediat cineva. Au geamuri foarte mari spre atelier, si e usor sa iti urmaresti masina. Atelierul e totusi destul de inghesuit, micut. Dupa ce masina a iesit din atelier, a mai durat inca aprox. 15 min. pana m-au chemat sa semnam actele si sa pot lua masina. Adicatelea, 5 minute reglajul, 25 de minute hartogaria.

Eu personal am sa ma duc la Rm. Valcea (pe cat posibil) cand mai am nevoie de cate ceva, acolo e mai putin aglomerat si sper sa ma inteleg bine cu ei... acum om vedea.

Cam asta a fost prima experienta cu service-ul, probabil ma voi mai duce la ei pentru problema cu cloncanitul, dar in rest am sa incerc sa-i evit pe cat posibil.
0

#46 User is offline   adrian.tanasa 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Bravo 1.4 T-Jet 150 CP SPORT

Posted 06 August 2008 - 12:41 PM

Mda... exact cum am prevazut. Cum ii lasi singuri cum isi bat joc de masina clientului.
Sa mai ai incredere in mecanici cand lasi masina pe mana lor.
Trebuie sa stai mereu dupa fundul lor, sa le spui sa aibe grija, sa le "impingi" ceva ca altfel treaba nu iese bine.
Eu am 7300km si la 10.000km vreau sa ii schimb uleiul. Sper sa ma inteleg cu ei :).
0

#47 User is offline   DutzyK 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 06 August 2008 - 10:47 PM

Eu astazi am luat masina din service... Am avut o la Autoitalia. Eu unul sunt foarte multumit. Chiar daca pana am predat masina ieri am stat aprox 1 ora in rest totul a decurs ok. Mi au facut revizia la 10000 km plus faptul ca la mine troncanea cand plecam de pe loc in treapta 1 si 2 si ca pierdeam antigel; si mi au reglat si farurile.
Revizia m a costat 235 lei, acceptabil pot spune, sincer ma asteptam la mai mult. Si au rezolvat si celelalte probleme. Deci pot spune ca si au facut treaba cum trebuie.
0

#48 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 07 August 2008 - 09:06 AM

DutzyK, masina ta e gri inchis, T-jet 120 CP cu jante de 17" (sau kit Sport)? Am vazut una ridicata pe elevator cand am fost eu, mesterea la ea. N-am retinut numarul...
0

#49 User is offline   DutzyK 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 07 August 2008 - 09:14 AM

Nu.... A mea e un bravo negru T-Jet - 120cp, cu jantele de 17 cele de la kitul sport dar fara kit sport.
Cand am fost eu marti si miercuri am mai vazut si alte fiat bravo, chiar ieri era unul visiniu pt reglaj faruri :smile:
0

#50 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 07 August 2008 - 09:42 AM

Eu am fost marti. S-ar putea sa fi fost negru si sa fi uitat eu, oricum era un Bravo inchis la culoare T-Jet de 120 CP (emblema T-Jet de pe grila nu era rosie) si avea jante de 17". Deci foarte probabil sa fi fost a ta :) Am mai vazut si alte bravo, dar la al tau m-am uitat mai mult cum lucra, in timp ce asteptam. Avea scutul dat jos, si am constatat cu ocazia asta ca partea de jos a motorului este la nivel cu podeaua si restul masinii, deci doar scutul e coborat asa mult, m-am mai linistit... :)
0

#51 User is offline   DutzyK 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 07 August 2008 - 09:55 AM

Probabil sa fi fost a mea :smile: eu tot marti am fost dimineata am lasat o in jur de 9 si poi nu stiu exact cand au lucrat la ea. Si daca le am zis eu ca face zgomot la plecare probabil ca verificau pe la cutia de viteze....Oricum bine ca s a rezolvat, marti ma duc iar in service...
0

#52 User is offline   adrian 

Posted 10 August 2008 - 08:20 PM

Ca poanta:

Sun la AutoPerugia ptr. o programare la service. Inainte sa spun de ce vreau programarea, raspund la intrebari: ce masina, cati km? 5000. Raspunsul: A, ok, veniti la revizia de 5000 km.
Sa fiu rau, banuiesc ca daca aveam 2468 la fel imi spunea: A,ok, revizia de 2468. :biggrin:
Fiat Bravo T-Jet 120 CP Emotion
0

#53 User is online   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Albea 1.4
  • An: 2006

Posted 10 August 2008 - 08:51 PM

Is curios ce raspuns primeai daca ii spuneai ca ai 10.500 de km :P
0

#54 User is offline   star_d200 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Italianca Sexy
  • Model: bravo 1.4 90 cp

Posted 20 August 2008 - 11:49 PM

View Postmotor, on Jun 16 2008, 11:38 AM, said:

E am o problema de aseara. Inchid geamul si cand ajunge sus de loveste usa, se deschide inapoi pana la jumate.
cat despre revizii, dat fiind faptul ca bravo e un model de anu trecut nu-s multi care au facut 30000 km sau au facut un an.

AI rezolvat problema?si eu am patit odata asa dar am ridicat geamul treptat ,fara sa tin ridicat 2 sec ca sa se ridice singur.
fara reclama la semnatura!
0

#55 User is offline   star_d200 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Italianca Sexy
  • Model: bravo 1.4 90 cp

Posted 30 August 2008 - 07:24 PM

trebe sa ma duc cu masina la 10.000 la servis?sau numa la 30.000 io stiu ca si la 10.000
fara reclama la semnatura!
0

#56 User is offline   florineck 

Posted 01 September 2008 - 08:30 PM

Azi am fost si am efectuat si eu revizia de 10.000 km la Bravo-ul meu M-Jet 120 CP. Costul total al reviziei a fost 320 RON iar timpul petrecut in service cca 2.5 ore. Service-ul la care am fost, Auto Italia de pe B-dul Timisoara.

This post has been edited by florineck: 01 September 2008 - 08:31 PM

0

#57 User is offline   kaleonardo 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 01 September 2008 - 08:40 PM

View Postflorineck, on Sep 1 2008, 09:30 PM, said:

Costul total al reviziei a fost 320 RON

Si in ce a constat aceasta revizie?
Eu am sarit peste ea. 0 sa o fac revizia de an prin decembrie.
0

#58 User is offline   florineck 

Posted 02 September 2008 - 09:59 PM

View Postkaleonardo, on Sep 1 2008, 09:40 PM, said:

Si in ce a constat aceasta revizie?

Schimb ulei, filtru de ulei, manopera si lavete.
0

#59 User is offline   ioooandme 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Bravo 1.4 TJet Sport

Posted 08 September 2008 - 08:59 AM

Salut
Ma intreb daca cei care au facut schimb de ulei pana acum au folosit SELENIA sau altceva?!
In caz ca ati folosit altceva decat SELENIA as vrea sa stiu ce, si mai ales cum au reactionat cei de la service !
Multumesc
0

#60 User is offline   rdualx 

• Model: Stilo
  • An: 2004

Posted 10 September 2008 - 03:51 PM

Salut, nu am apucat sa intru pe net de cand mi-am luat masina dar ca o remarca, masina e luata din Bucuresti acolo mi-au zis revizia la 10.000 km iar eu o sa ma duc la service in Constanta unde am intrebat de 3 ori si acelasi raspuns 30.000 km. (filtre si ulei)
0

Share this topic:

• 21 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users