Cumparat 2 cauciucuri noi(anvelope)SEMPERIT SPEED GRIP 2 la ~200 RON/buc.(175/65/15).Pina acum sunt OK in mers,ramine de vazut cum se vor comporta pe zapada.
Cauciucuri iarna, vara,all season
Posted 20 November 2011 - 07:27 PM
Le am eu de anul trecut. Sunt super ok.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 20 November 2011 - 08:43 PM
Revin cu impresiile despre gumele de iarna de pe Doblo. Pana acum, am incercat Dunlop SP Wintersport M3 si Continental Wintercontact TS830. Iata si concluzia obiectiva pe munte pe unele din cele mai fioroase urcari. Da inseamna ca am urcat, nu inseamna ca am pus lanturile - multe din drumuri le-am urcat de mai multe ori:
Dunlop:
- Ranca - da, probleme la iesirea din curtea pensiunii
- Cota 1400 - si da, si nu cand era gheata
- Straja - pana in statiune da, manevre prin statiune nu
- Muntele Rosu - nu, deces in prima curba
- Madarasi - nu
Continental
- Ranca - da, fara probleme
- Cota 1400 - da, fara probleme
- Straja - da, fara probleme
- Muntele Rosu - da, fara probleme
- Madarasi - da, fara probleme, toata lumea sus se uita ca la avioane (si Defender-urile urca cu lanturi acolo)
As mai adauga parerea despre Maxxis MA-PW pe care le-am avut 3 ierni pe Panda. Am batut muntii si am vandut masina cu lanturile in tipla. E drept, avea VDC si mai ajuta si ala.
Acum mi-am echipat Agila cea noua cu ce-am gasit in nebunia de anul asta, niste Bridgestone Blizzak. Sa speram ca o sa faca fata si n-o sa scot prea des lanturile la iveala.
Dunlop:
- Ranca - da, probleme la iesirea din curtea pensiunii
- Cota 1400 - si da, si nu cand era gheata
- Straja - pana in statiune da, manevre prin statiune nu
- Muntele Rosu - nu, deces in prima curba
- Madarasi - nu
Continental
- Ranca - da, fara probleme
- Cota 1400 - da, fara probleme
- Straja - da, fara probleme
- Muntele Rosu - da, fara probleme
- Madarasi - da, fara probleme, toata lumea sus se uita ca la avioane (si Defender-urile urca cu lanturi acolo)
As mai adauga parerea despre Maxxis MA-PW pe care le-am avut 3 ierni pe Panda. Am batut muntii si am vandut masina cu lanturile in tipla. E drept, avea VDC si mai ajuta si ala.
Acum mi-am echipat Agila cea noua cu ce-am gasit in nebunia de anul asta, niste Bridgestone Blizzak. Sa speram ca o sa faca fata si n-o sa scot prea des lanturile la iveala.
This post has been edited by hcampian: 20 November 2011 - 08:52 PM

Help