Cauciucuri iarna, vara,all season
Posted 01 October 2007 - 03:52 PM
Īn metro preţurile sunt fără ecovaloare! Mare atenţie!
Preţurile nu mi s-au părut mari (nu poţi compara nokian cu firestone de ex.).
Pe mine nu m-a putut convinge că nu pot afla exact profilul anvelopelor.
Cu stimă,
P.S. Unde este Segimo ăla?
And time....must have a stop!...The rest is silence!
Posted 01 October 2007 - 07:55 PM
www.sigemo.ro, sunt super seriosi, am comandat la ei niste pneuri mai atipice(foarte late pe 18), e drept ca am sunat si le aveau pe stoc dar la ora 17 seara am vorbit cu ei si a doua zi la ora 9 dimineata suna la poarta curierul, cei de la Sigemo sunt din Sibiu iar eu din Galati, deci nu este legatura directa si cu toate astea s-au miscat super. Trebuie sa spun totusi ca m-a deranjat un lucru, mi-au luat taxe de transport, e drept suma nu e foarte mare 300 de mii, la 4 pneuri era gratuit, faza e ca eu am luat 2 pneuri care costa cat 10 perechi (20 pneuri) din astea obisnuite...
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 01 October 2007 - 11:30 PM
EPoX, on Sep 26 2007, 12:29 AM, said:
Iar dai un raspuns aiurea. Pneul si janta formeaza un tot in care ambele parti se influenteaza reciproc. Deci echilibrarea este necesara, inclusiv alinierea pneului cu janta la montare.
In Bucuresti la cumpararea unui pneu echilibrarea si montajul sunt gratuite la firmele care se respecta.
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
Posted 02 October 2007 - 04:33 PM
pedala, on Oct 2 2007, 12:30 AM, said:
In Bucuresti la cumpararea unui pneu echilibrarea si montajul sunt gratuite la firmele care se respecta.
Bună,
Bine zis pedală!
Cu stimă,
Posted 09 October 2007 - 10:02 PM
Posted 12 October 2007 - 12:29 PM
Statii Auto CB
Posted 12 October 2007 - 02:36 PM
Am citit de cāteva ori postul tău şi tot nu am īnţeles dacă este o īntrebare pentru noi sau este o īntrebare retorică. Eu de fapt văd răspunsul chiar īn īntrebare! Dacă greşesc, te rog reformulează ca să ne putem da cu părerea.
Cu stimă,
Posted 12 October 2007 - 02:53 PM
This post has been edited by pedala: 12 October 2007 - 02:54 PM
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
Posted 13 October 2007 - 11:43 AM
SCUMPE SCUMPE "CAUCIUCURILE" acestea de iarna
Posted 13 October 2007 - 11:17 PM
Posted 14 October 2007 - 02:18 PM
Posted 15 October 2007 - 12:09 AM
Posted 16 October 2007 - 03:53 PM
Posted 17 October 2007 - 08:27 AM
Sau plăteşti montajul/echilibratul anvelopelor pe jantă.
Cu stimă,
Posted 18 October 2007 - 07:06 AM
Debica face cauciucuri pătrate! Mare atenţie. Cam din 5 care cumpără unul e mulţumit restul au dureri de cap. Mai mult, īn cazul meu, nici nu au vrut să audă de garanţie (totdeauna e de vină maşina) cu toate că se vedea clar că cedase o armătură īnăuntrul anvelopei şi aveam dovada verificării sistemului de direcţie. Plus că noi nouţe abea se echilibrau (evident tot pe maşină dădeau vina).
Cu stimă,
Posted 18 October 2007 - 07:20 PM
Posted 02 November 2007 - 02:04 PM
Posted 02 November 2007 - 05:45 PM
Posted 02 November 2007 - 10:08 PM
Posted 03 November 2007 - 07:54 PM
EPoX, on Nov 3 2007, 03:29 PM, said:
DUNLOP WINTER M3 89H la pretul de 499RON, pret cu TVA inclus
GoodYear UG GW3 iarna 89 V la pretul 539, pret cu TVA inclus
Multumesc de raspuns. Dar caut Goodyear UG7, Dunlop Winter D3, Continental TS810 Sport. In plus, trebuie sa fie XL. Merci oricum in caz ca nu ai.
Posted 08 November 2007 - 10:25 AM
Posted 08 November 2007 - 12:34 PM
Nexen Euro-Win 800 iarna 79 T
NEXEN sunt foarte bune recomand.
This post has been edited by icet: 09 November 2007 - 10:17 PM
Posted 08 November 2007 - 03:05 PM
Chiar sunt atāt de tari Nexen? Eu pānă acum n-am auzit de ele şi am văzut ceva cauciucuri la viaţa mea. Pe ce maşini de raliu le găsim?
EPoX nu ştiu de ce dar şi īn schimburile de mesaje personale am avut impresia că parcă nu vorbim acceaşi limbă. Hcampian a spus foarte clar. Vrea o firmă recunoscută nu una abea răsărită care vinde de 1 an sau 2 şi cine ştie pe unde. Oricum pe plan mondial cei mai tari sunt Nokian, dar se pare că profilul de iarnă de la ei tu nu īl aduci.
Cu stimă,
Posted 08 November 2007 - 03:21 PM
daca nu ai auzit de nexen inseamna ca nu ai nici o treaba cu acest domeniu, daca vezi la rally debica, dunlop, toyo asta nu inseamna ca in versiunea de strada sunt aceleasi anvelope, maine poimaine imi spui ca vrei anvelope de formula 1, mai bine lasa-te de meserie daca nu ai treaba cu ea
OFFTOPIC
NEXEN
site oficial: http://www.nexentire.co.kr/
pentru viitor ca sa stii aici gasesti istoria NEXEN:
http://www.nexentire...t/about_1_3.asp ( din 1940 pana in prezent )
au fost create pentru cei ce cauta RAPORT CALITATE PRET
uite ca sa-ti imbunatatesti cunostintele legate de anvelope cu care te laudai tu.
daca si tu te numesti moderator atunci eu ma las de meseria de comerciant de accesorii auto ( tuning mai exact )
This post has been edited by EPoX: 08 November 2007 - 03:28 PM
Posted 08 November 2007 - 05:14 PM
EPox, īn primul rānd eu sunt moderator doar la secţiunea Panda. Īn rest sunt simplu forumist
Īn al doilea rānd am văzut că nu poţi să-mi īnţelegi atitudinea, dar am dovadă toate mesajele private prin care aproape te-am implorat să-mi spui ce profil de iarnă ai pentru nokian şi cum răspunsul tău era total pe dinafară, īncercānd să mă abureşti că allseason este acelaşi lucru cu iarnă! Eu īnţeleg că vrei să-ţi vinzi marfa dar cānd clientul vrea ceva foarte exact este corect să-i spui răspicat că nu ai aşa ceva, şi nicidecum să-l abureşti cum că respectivul ar fi tocmai bun īn loc de ceea ce cere el!
Despre istoria unor cauciucuri chinezeşti nu prea mă interesează să aflu nimic! Şi apropo unde ai văzut tu Debica la raliuri? Dacă chiar vroiai să fi corect ai fi spus, nu am aşa ceva dar īţi pot oferi īn loc.... Astfel nu era niciun dubiu. Părerea mea.
Īn plus dacă atitudinea mea a deranjat pe ceilalţi rog un moderator al acestei secţiuni să şteargă mesajele mele. Eu am considerat că este firesc ca ceilalţi să ştie la ce se referă răspunsul tău.
Hcampian a cerut cauciucuri performante şi din acest motiv am amintit de firmele prezente la raliu. Asta nu īnseamnă că acele cauciucuri se folosesc pe stradă (pentru informare se pretează la maxim 1000km!) ci doar că firma este una serioasă care īşi permite să intre īn competiţie!
Cu stimă,
Posted 08 November 2007 - 05:42 PM
danf, on Nov 8 2007, 05:14 PM, said:
EPox, īn primul rānd eu sunt moderator doar la secţiunea Panda. Īn rest sunt simplu forumist
Īn al doilea rānd am văzut că nu poţi să-mi īnţelegi atitudinea, dar am dovadă toate mesajele private prin care aproape te-am implorat să-mi spui ce profil de iarnă ai pentru nokian şi cum răspunsul tău era total pe dinafară, īncercānd să mă abureşti că allseason este acelaşi lucru cu iarnă! Eu īnţeleg că vrei să-ţi vinzi marfa dar cānd clientul vrea ceva foarte exact este corect să-i spui răspicat că nu ai aşa ceva, şi nicidecum să-l abureşti cum că respectivul ar fi tocmai bun īn loc de ceea ce cere el!
Despre istoria unor cauciucuri chinezeşti nu prea mă interesează să aflu nimic! Şi apropo unde ai văzut tu Debica la raliuri? Dacă chiar vroiai să fi corect ai fi spus, nu am aşa ceva dar īţi pot oferi īn loc.... Astfel nu era niciun dubiu. Părerea mea.
Īn plus dacă atitudinea mea a deranjat pe ceilalţi rog un moderator al acestei secţiuni să şteargă mesajele mele. Eu am considerat că este firesc ca ceilalţi să ştie la ce se referă răspunsul tău.
Hcampian a cerut cauciucuri performante şi din acest motiv am amintit de firmele prezente la raliu. Asta nu īnseamnă că acele cauciucuri se folosesc pe stradă (pentru informare se pretează la maxim 1000km!) ci doar că firma este una serioasă care īşi permite să intre īn competiţie!
Cu stimă,
Cu asta ("abureala") sunt si eu de acord! Ti-am dat detalii despre anvelope de 3-4 ori, mi-ai dat preturi diferite la acelasi tip de anvelopa (mai mari de fiecare data, se intelege!!). In plus, cauti sa vinzi niste anvelope de care nu au auzit dcat cei din comuna in care se fabrica (apropos: unde si cine le fabrica???) si le dai ca fiind niste SUPER pneuri, cu rapoarte excelente pret-performante! CARE performante??? "Clientul" a specificat limpede ca vrea ceva de marca, NU low-cost, iar tu-i "bagi pe gat" niste marci cunoscute pe plan judetean! Nu asa se fac afaceri; nu sunt toti tembeli!
nu mai cita postul anterior in totalitate
This post has been edited by icet: 08 November 2007 - 07:13 PM
Posted 09 November 2007 - 09:47 AM
Asa ca personal mai sap un pic dupa informatii si poate ma intereseaza. Deocamdata am gasit doar acest link: http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/n...uard/index.html
Nu pare foarte incurajator, si este un model mai de top. Desi se pare ca la cauciucuri pentru masini performante sunt o super firma.

Help