== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme Sistem Audio La Noul Bravo - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Sistem Audio La Noul Bravo

#91 User is offline   shummy 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Bravo
  • An: 2010

Posted 06 May 2012 - 02:35 PM

Difuzorul il poti inlocui dar ai grija sa nu te arunci la unul cu o diferenta mare in puterea RMS, acela v-a trebui amplificat altfel se va auzi prost, sau va trebuis antifonata usa datorita vibratiilor mai puternice pe care le scoate. Un difuzor decent in jur de 30W RMS ar fi de ajuns, cam asta e puterea efectiva scoasa de player.
0

#92 User is offline   drmuri 

• Marca: Fiat bravo 1,9 Multijet 150 CP
  • An: 2008

Posted 06 May 2012 - 11:40 PM

Merci, am sa-ti urmez sfatul.
Imi recomanzi o marca anume?
Pot eu sa fac aceasta inlocuire sau sa apelez la cineva in domeniu?Nu stiu , eu am dat jos doar carcasa din fata si am vazut boxa.Mai departe...habar n-am.
Eu , in viata de zi cu zi operez oameni, dar de ce nu si o pereche de boxe?
0

#93 User is offline   shummy 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 08 May 2012 - 01:48 AM

E recomandat sa apelezi la un service ce se ocupa cu asa ceva, ca si marca Pioneer, Hifonics , Magnat... Eu cu Pioneer am inceput au o gama mai larga si cred ca poti gasi mai repede acolo ce te intereseaza. Tine cont de dimensiuni si de puterea RMS a difuzorului. Pe fata stiu ca pot fi instalate cu inel difuzoare de 16.5 cm si pe spate cu inel de 13 cm. Din fabrica daca nu ma insel erau 13 pe fata si ~10 pe spate.

si o solutie din partea mea --> http://www.be-loud.r...TS-A/TS-A1313i/
Au un raspuns f bun in frecventa si puterea tocmai buna pentru a putea fi miscate la intregul potential de playerul original.(a se monta in spate, nu au tweetere).

iar pentru fata ---> http://www.be-loud.r...oneer/TS-H1303/
http://www.be-loud.r...TS-G/TS-G132Ci/
0

#94 User is offline   drmuri 

• Marca: Fiat bravo 1,9 Multijet 150 CP
  • An: 2008

Posted 08 May 2012 - 09:01 PM

Merci de sfat!
Pare o solutie cu un raport calitate/pret foarte bun.
As mai dori sa ma ajuti cu inca doua probleme:
1.unde gasesc inelele pe care se monteaza boxele, in cazul in care pun si pe spate boxe de 13 cm?
2.imi recomanzi sa schimb si tweeterele?
0

#95 User is offline   shummy 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 08 May 2012 - 10:44 PM

Inelele se cumpara sau intra in pretul montajului. Chiar pe site-urile ce vand difuzoare si sisteme audio auto vand separat inele. Tweeterele nu cred ca pot fi folosite in continuare decat prin inlocuirea cu cele din sistemul ales, nu stiu daca cele originale de pe fata au crossover separat, si chiar daca ar avea nu ar fi functionale pe o alta pereche de difuzoare deoarece sunt alte reglaje. Pentru a nu-ti modifica aspectul usii, ceea ce cred ca urmaresti si tu, incearca sa treci sa discuti cu un service ce instaleaza astfel de lucruri si vezi ce s-ar potrivi. Personal nu am modificat inca partea audio de pe Bravo, dar am experienta cu masinile anterioare, nu as putea sa iti confirm daca merg integrate in locul celor originale noile tweetere.

This post has been edited by shummy: 08 May 2012 - 10:45 PM

0

#96 User is offline   biggynr3 

Posted 14 May 2012 - 09:20 AM

Salutare tuturor. Am masina de mai bine de 1 an si pana acum doar o singura data mi-a dat eroarea cu check disk si asta vara trecuta.
Zilele astea am facut un CD cu muzica noua dar se pare ca este singurul CD care nu vrea sa ruleze in masina. Stie cineva motivul sau o posibila rezolvare???

- cd-ul este aceeasi marca/model ca si celelalte cd-uri cu muzica din masina pe care le pot ascula oricand
- am facut cd-ul la 8x
- tot de pe acelasi calculator am facut si celelalte cd-uri
- cand bag cd-ul in player dupa o scurta asteptare apare "Mp3" pe display , iar dupa o lunga asteptare apare "Check Disk"

Si DA, am stricat 2 CD-uri :)) din pacate si la celalalt CD aceeasi problema.. :(
0

#97 User is offline   eddyyy 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Fiat Bravo
  • Model: 1.4 T-jet 120 CP Emotion
  • An: 2009

Posted 14 May 2012 - 12:14 PM

View Postbiggynr3, on 14 May 2012 - 09:20 AM, said:

- tot de pe acelasi calculator am facut si celelalte cd-uri

Ai folosit aceeasi versiune a programului de scriere? (Nero banuniesc)
Eu la ultima instalare de windows am pus si ultima versiune de Nero care nu mai are optiunea de scriere CD data simplu, ci tot felul de alte denumiri, si dupa ceva documentare pe internet am concluzionat ca versiunea in cauza nu poate face cd-uri mp3 pt masina.
Am scris ulterior acelasi tip de CD direct cu programul din Windows 7 si a mers perfect.
0

Share this topic:

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo