== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme Inchidere Centralizata - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Inchidere Centralizata

#1 User is offline   Inu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo
  • An: 2002

Posted 05 August 2008 - 06:01 AM

salut de cateva zile mi se pare ca imi face figuri inchiderea si anume cand inchid masina de pe telecomanda cheii se aud acei motorasi care trag tija aia in jos iar dupa 2 sec se mai aude o data si lampile de semnalizare mi se aprind de 2 ori.care normal lampile de semnalizare se aprind o singura data.stie careva ceva sau ati mai patit care ceva asemanator?
0

#2 User is offline   alexuts2oo4 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Stilo 1.6 16V
  • An: 2001

Posted 03 December 2008 - 07:20 PM

Salut. Din pacate nu vin cu un raspuns, ci cu o alta problema si anume ca la mine nu se aprind lampile de semnalizare nici cand deschid si nici cand inchid masina din telecomanda. Nu stiu care ar putea fi problema dar sper sa se gasesca o rezolvare :-? . Drumuri bune
0

#3 User is offline   free2ride 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:nu pot sa spun decit ca sunt MULTEEEEE...
  • Marca: fiat..super de treaba :))
  • Model: un stilo rau ...

Posted 03 December 2008 - 09:49 PM

daca masina se inchide si deschide fara sa se aprinda lampile nu pooate fi chiar asa mare problema.
tot un electrician poate sa dezlege misterul la fata locului.
<!--fonto:Century Gothic--><span style="font-family:Century Gothic"><!--/fonto--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Nu de politie trebuie sa te feresti...vezi ca ai gropile in fatza!<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc-->
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro-->Centura de siguranta nu este necesara...cind vrei sa simti parbrizul in loc de fular! <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--fonto:Impact--><span style="font-family:Impact"><!--/fonto-->BE A BETTER DRIVER...BE SAFE <!--fontc--></span><!--/fontc-->
<a href="http://www.free2ride.9f.com" target="_blank">www.free2ride.9f.com</a> - car photos
Contact>matachecristian2003@yahoo.com
0

#4 User is offline   alexuts2oo4 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 03 December 2008 - 10:00 PM

Recomanzi pe cineva?
0

#5 User is offline   lucian.calin 

• Marca: FIAT

Posted 04 December 2008 - 03:33 PM

Salutare.

Nu este o problema ca nu se aprind semnalizarile cand inchizi sau deschizi din cheie. Este o optiune care se activeaza cu testerul dar numai daca ai un cod din 4 cifre , un cod pe un card albastru al cheilor.

Eu nu l-am primit cand am cumparat masina , mi-ar fi placut si mie sa nu mai trebuiasca sa stau sa verific daca s-au inchis usile sau nu.

Numai bine...
0

#6 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Membru al Asociatiei CLUB FIAT
  • Marca: fiat stilo 1.8 16v .punto 1.2. ritmo 130 tc abarth
  • Model: stilo sw
  • An: 2003

Posted 04 December 2008 - 03:46 PM

da se poate face la reprezenta intra in body computer si de acolo se seteaza
Cine are nevoie de ajutor sau de piese ma gasiti la tel 0742 88 39 82 sau 0770 28 08 94 ori id msg danstilo16v
www.piesefiat.go.ro in cazul in care intaziu sa va raspund aici ma puteti suna sau contacta pe messinger.Pentru avans cont banca transilvania ;Goncan Dan Robert RO18BTRL00504201s69493xx . Va multumesc
0

#7 User is offline   alexuts2oo4 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 04 December 2008 - 05:40 PM

Pf, ar fi fain sa nu fie nevoie de cardul respectiv, pentru ca nu-l am. Chiar am sa incerc, ca oricum mai am ceva de rezolvat si trebuie sa merg la AutoItalia. Am sa revin sa va zic ce-am rezolvat. 10x
0

#8 User is offline   SRI 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: EX Fiat/ Peugeot
  • Model: EX Stilo/ 307

Posted 06 February 2009 - 01:00 PM

Au....ieri am spalat masina la spalatorie ca de...era murdara....si azi dimineata...surpriza....nu se mai deschide usa dreapta fata nici din interor nici din exterior :(...geamul electric merge....ce poate sa fie?:| de la apa??? HELP
0

#9 User is offline   petronelduca 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: stilo dinamic 1.6l
  • Model: stilo

Posted 06 February 2009 - 03:59 PM

daca a fost frig peste noapte, a inghetat ceva din mecanismul de la inchidere/deschidere a usii. am patit si eu. nu forta nimic, sa nu strici ceva. la pranz, cand am redeschis masina, nu a mai avut nimic.(era mai cald).
respect
0

#10 User is offline   SRI 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 06 February 2009 - 04:56 PM

aseara in constanta mai putin de 10 grade nu au fost:(....mai astept 1-2 zile poate se usuca cva de acolo ce banuiesc ca sa udat de la spalatorie....daca nu...ma asteapta sa dau 1 milion pentru deblocare....asa am mai patit cu un Audi ,tot aceeasi usa e blocase dar la ea nu mai mergea nici geamu nici oglinda...
0

#11 User is offline   SRI 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 07 February 2009 - 03:12 PM

Back....problema rezolvata slava domnului:) 2 picioare si 3 pumni....dupa aceea am dat geamu in jos...am incercat so deschid din amandoua manerele concomitent(interior exterior).....tot nimic.....am bagat cheia in usa si am facut vre 4-5 inchideri-deschideri din yala.....si cand am tras de maner...surpriza...sa deschis usa:))...acum merge perfect(deocamdata):))...SI sa stiti ca "IARNA NU-I CA VARA" :))
0

#12 User is offline   csubu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat

Posted 19 March 2009 - 09:06 PM

salut! am o intrebare daca stie cineva un raspuns ar fii super ok!!! pana acuma cand am inchis usile din cheie si am avut gamu lasat jos dupa inchiderea usilor gamul sa ridicat singur! acuma a trebuit sa dau o borna jos sa cand lam repus la loc acuma dupa inhiderea usilor gamul nu se nai ridica singur numai daca tin cheia in pozitia inchisa 2 secunde!! este o obtiune pentru asta???? mersi!!!!
0

#13 User is offline   beberazvan_n 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: FIAT STILO

Posted 19 March 2009 - 09:45 PM

Pai eu stiu si asa am mai auzit la majoritatea, ca deschiderea sau inchiderea geamurilor se face din cheie prin apasarea pentru mai mult de 2 secunde a butonului Inchis/Deschis. Deci nu vad de ce te-ai speria de acest lucru.
0

#14 User is offline   csubu 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 20 March 2009 - 08:33 AM

salut! eu nam telecomanda in cheie dar pana acuma cand am inchis usile dupa scoaterea cheji din usa jamurile au urcat singure daca erau coborate fara sa tin rasucit cheia in pozitia inchisa in uja acuma atuncea urca numai daca tin rasutit 2 secunde!! pentru asta este o setare? era foarte util daca din gresala nam ridicat jamurile la inchiderea usilor se ridicau singure fara sa tin cheia rasucita!! mersi!!
0

#15 User is offline   beberazvan_n 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: FIAT STILO

Posted 20 March 2009 - 08:59 AM

Da chestia asta ar fi bine, sa se ridice singure geamurile, sincer n-am incercat si la mine daca este la fel, dar in meniul masinii nu am vazut nici o setare. Mergi la un electrician daca e , poate rezolva el. Bafta.
0

#16 User is offline   Dartanian 

• Model: Stilo 1,6 16V

Posted 11 June 2009 - 07:15 PM

Sal am si eu problema cu inchiderea,care nu functioneaza,daca apes pe telecomanda inchis sau deschis clipeste ledul de pe cheie dar nu se inchide,dupa ce incui masina cu cheia si ledul de pe usa sofer clipeste am fost cu ea si l-a fiat si nu i-a dat de capat,nu stiu de la ce ar fi problema.de mentionat ca am 2 chei dar nu mere nici una,chiar am schimbat si bateria .i-mi poate da careva un sfat?
1

#17 User is offline   sebastian_h 

• Model: Stilo SW

Posted 11 June 2009 - 09:13 PM

Buna . Vin si eu cu o nedumerire , am un Stilo SW din 2003 , 112k km , si am 1 problema . Inchiderea centralizata. Am fost la reprezentanta si mi-a facut testul acela electric si mi-a dat jos capitonajele la usi ( pentru treaba asta si constatarile urmatoare am dat 200 lei ) . Si urmarile au fost ca am nevoie de 2 motorase in spate ( 700 ron fiecare ) si 1 in fata ( 600 lei ) . Fara manopera. Acum eu nu stiu ce sa zic , sa dau 20 si ceva de milioane mi se pare ENORM , nu ar fi mai bine sa imi pun alta inchidere ? Astept cat mai multe pareri . De precizat ca sunt incepator si ca sunt mici sanse sa inteleg limbaje de genul dai jos usa si faci cablul X cu cablu Y in cruce etc
0

#18 User is offline   sebastian_h 

Posted 17 June 2009 - 01:28 PM

Nici o parere ?
0

#19 User is offline   animal_2000 

• Marca: FIAT
  • Model: STILO 1.6 16v Benzina/GPL 2002 105 cp
  • An: 2009

Posted 17 June 2009 - 04:09 PM

View Postsebastian_h, on Jun 17 2009, 02:28 PM, said:

Nici o parere ?

Vin si eu cu problema mea. Am cumparat un Fiat Stilo 1.6, 16v, 4 usi. Are butoane pe telecomanda si functioneaza perfect. Singura problema este ca nu pune avaria cand inchid/deschid masina (semnalizarea si avaria merg perfect).
M-am gandit ca poate nu stie masina.. si daca ii pun alarma rezolv. Zis si facut. Am fost la alarme, mi-a pus un viper, cu CAN. Totul merge perfect - dar avarie nu am cand inchid/deschid. Mi-au zis ca alarma nici nu stie sa faca ce nu stie masina si sa ma duc sa o pun pe tester le reprezentanta ca seteaza ei din computerul de bord.

Nu am avut si nu am nici o pb cu computeru de bord, nici o eroare nimic. Nu as vrea ca cei de la repr sa il resofteze cu ceva jeg de soft. Stiu cum e in Romania, si vad cum lucreaza astia de la FIAT.. de la reprezentanta.. ca is praf.. si habar nu am. Am sunat la reprezentanta si am intrebat daca se poate activa din tester optiunea cu avaria cand armez/dezarmez. Au zis ca daca alarma nu are optiunea, atunci nu se poate. Maine am programare la FIAT si o sa le zic sa puna pe tester si sa imi activeze.

Inca o chestie: Cum poate cineva de la reprezentanta din Mures sa zica un pret de 100 lei pt pus pe tester si (daca se paote activa de acolo bine) - si daca nu ? platesc 100 de lei de-a pulea ?
Am sunat la Cj si la ei toata treaba e 40 lei.. Cum se poate asa ceva ? Nu se practica aceleasi preturi pt aceleasi servicii.. cum e pusul pe tester ???

Doamne in ce lume traim !!! Doamne fereste !!!

Nu am CARD CODE. Sper sa se poata fara. Ca altfel am inteles ca e vreo 150 lei si card code-u. Si daca numa cu card se poate.. ma lipsesc de optiunea asta.. ca n-am innebunit sa dau 250 lei ca sa imi arate masina ca s-a inchis...

Vad ca aici lumea intreaba.. si nu prea revine sa spuna ce si cum a rezolvat. Eu revin si va spun ce si cum.
0

#20 User is offline   alexmanu 

• Model: stilo 1.6 16v

Posted 24 June 2009 - 02:14 PM

Salutare!!!
Sunt curios daca are cineva probleme,cu cu butonul (nr. 3)de pe cheie,adica cel care descuie doar portbagajul.Problema se manifesta astfel,in loc sa-mi deblocheze portbagajul,el imi reactiveaza inchiderea centralizata,reinchizand-o.
Mersi.
0

#21 User is offline   sebastian_h 

Posted 07 July 2009 - 05:51 PM

Revin cu stiri in cazul meu . Am platit 13 milioane ca sa imi fac geamurile fata . Nu mergea o macara si o centrala. Si surpriza ... acum merge toata inchiderea :))Brusc si-au revenit si mecanismele de la usile din spate . Asa ca in loc de 25 de mil am dat 13 si am rezolvat aproape tot . Singura chestie ciudata e ca pt a debloca usile trebuie dublu-"click" pe primul buton .

@ alexmanu Cel mai simplu e sa te duci la reprez si sa intrebi . Daca nimeresti pe unu de treaba da doua telefoane si iti zice daca e din cauza bateriei cheii sau setare comp. de bord.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo