Clima Bravo Probleme de functionare
Posted 26 January 2012 - 06:02 PM
E a 3-a oara cand mise rupe consecutiv, am un model de rotita si as vrea sa il fac la strung pentru ca mai am un an de garantie si apoi voi face reparatia pe banii mei, am vb si cu cineva si se rupt asa des din cauza ca sunt proaste calitativ si din cauza drumurilor noastre mioritice cu gropi(de la trepidatii), dar e ft greu de reprodus, si imi aduc aminte ca cineva de pe forum a facut-o la strung, dar nu mai gasesc postul si nici persoana respectiva
Posted 30 January 2012 - 09:22 PM
eu cand ne intalneam, pur si simplu pentru ca nu puteam sa vad saraca masina infundata cu frunze putrezite, la un moment dat mirosea urat in masina si nu stia de ce...
Dragul meu Shummy uite chiar nu am asteptat vreodata sa-mi putrezeasca frunzele pe masina si sa miroase urat. Nu stiu cum parchezi tu pe o alee fara copaci in "Jungla Urbana" dar daca ai garaj e minunat.Automobilele din marca Fiat au fost create pentru cei cu garaj? sau pentru cei care le achizitioneaza? Avand o problema, ma gandesc cum sa o remediez si cred ca nu toti utilizatorii de Fiat Bravo le-ar convine sa scoata din buzunar 2200 ron pentru o defectiune de genul asta.Sper sa nu ajungi si tu in situatia celor cu probleme la climatizare. Teoria cu plasa la intrarea aerului in instalatia de climatizare m-i se pare justificata si am sa o probez impotriva criticilor tale. Impuritati de genul: crengute mici,parti de frunza si alte minunatii se pot strecura pe langa filtrul de polen in instalatia de climatizare si asta stiu sigur.Sper sa nu te fi suparat.
Drumuri bune !
Dragul meu Shummy uite chiar nu am asteptat vreodata sa-mi putrezeasca frunzele pe masina si sa miroase urat. Nu stiu cum parchezi tu pe o alee fara copaci in "Jungla Urbana" dar daca ai garaj e minunat.Automobilele din marca Fiat au fost create pentru cei cu garaj? sau pentru cei care le achizitioneaza? Avand o problema, ma gandesc cum sa o remediez si cred ca nu toti utilizatorii de Fiat Bravo le-ar convine sa scoata din buzunar 2200 ron pentru o defectiune de genul asta.Sper sa nu ajungi si tu in situatia celor cu probleme la climatizare. Teoria cu plasa la intrarea aerului in instalatia de climatizare m-i se pare justificata si am sa o probez impotriva criticilor tale. Impuritati de genul: crengute mici,parti de frunza si alte minunatii se pot strecura pe langa filtrul de polen in instalatia de climatizare si asta stiu sigur.Sper sa nu te fi suparat.
Drumuri bune !
Posted 01 February 2012 - 12:18 PM
Nu o lua ca pe o critica, bineinteles ca nu ma supar, doar mi-am spus parerea, dupa ce am observat obiceiurile colegului meu. Sincer, in centrul de care ziceai, al Bucurestiului, greu gasesti zone verzi sau niste arbori, asta cel putin in zona mea. Citisem si eu cu plasa aceea dar daca va optura mizeria asta nu inseamna ca se blocheaza circularea aerului? Poate nu am inteles eu corect, dar ma gandeam ca tot trebuie indepartata manual mizeria.
PS: nu am garaj din pacate
PS: nu am garaj din pacate
This post has been edited by shummy: 01 February 2012 - 12:19 PM
Posted 04 February 2012 - 09:56 AM
La service(AUTOPARMA) mi-au spus ca piesa e din plastic si conform certificatului de garantie nu se repara pe garantie. Acelasi raspuns l-am primit si la cei de la Braila. Oricum la cei din Galati nu am mari asteptari deoarece nici filtrul de polen nu au reusit sa-l monteze cum trebuie. Sagetile care indica sensul de intrare a aerului erau dispuse invers.
Posted 29 February 2012 - 02:52 PM
Salutare la toata lumea.
Acum dupa ce zapezile au mai trecut, am zis sa plec si eu cu ea sa ma misc ici-colo. Totul bun si frumos, mai putin faptul ca nu mai baga caldura..
Am un Fiat Bravo (model nou) cu climatronic. Am incercat toate modalitatile: auto, mono, manual, nimic. Pot regla nivelul de ventilatie si functioneaza ok adica baga aer mai tare sau mai incet. De asemenea imi afiseaza si temperatura cand o reglez si pot directiona aerul cum treebuie sus, jos..mijloc..si combinatiile de rigoare.
Totusi...nu baga caldura...vine doar aer rece.
Are cineva vreo idee de la ce poate sa fie?
Multumesc!
Acum dupa ce zapezile au mai trecut, am zis sa plec si eu cu ea sa ma misc ici-colo. Totul bun si frumos, mai putin faptul ca nu mai baga caldura..
Am un Fiat Bravo (model nou) cu climatronic. Am incercat toate modalitatile: auto, mono, manual, nimic. Pot regla nivelul de ventilatie si functioneaza ok adica baga aer mai tare sau mai incet. De asemenea imi afiseaza si temperatura cand o reglez si pot directiona aerul cum treebuie sus, jos..mijloc..si combinatiile de rigoare.
Totusi...nu baga caldura...vine doar aer rece.
Are cineva vreo idee de la ce poate sa fie?
Multumesc!
Posted 02 May 2012 - 10:47 AM
Salutare.
Am si eu aceeasi problema cu aer cald la sofer, aer rece pe dreapta.
Din pacate nu mai am masina in garantie. Aveti idee care ar fi costurile pentru a rezolva aceasta problema? Trebuie neaparat scos bordul? (am inteles ca manopera ca sa-mi scoata bordul e intre 450 si 600 lei).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am si eu aceeasi problema cu aer cald la sofer, aer rece pe dreapta.
Din pacate nu mai am masina in garantie. Aveti idee care ar fi costurile pentru a rezolva aceasta problema? Trebuie neaparat scos bordul? (am inteles ca manopera ca sa-mi scoata bordul e intre 450 si 600 lei).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Keep It Real !?!

Help