== CLUB FIAT ROMANIA==: Reguli In Trafic, Normalitate Si Babuini Idioti ! - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Reguli In Trafic, Normalitate Si Babuini Idioti ! Cu si despre... "soferi"

#1 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Bravo 1.9 Mjet Sport Rosso Maranello
  • An: 2008

Posted 04 October 2008 - 08:14 PM

Intrucat nu am observat pe aici un topic dedicat, propun un topic unde sa se posteze diverse fotografii infatisandu-i pe idiotii cu care ne intalnim zi de zi in trafic. Scuzati-mi franceza, insa eu idioti ii numesc pe "gentlemen-ii" care conduc taxiuri, microbuze, masini de firma si care considera strazile ca fiind o linie alba pe care ei trebuie sa o urmeze de la punctul A la punctul B. Linie animata din cand in cand, de niste globulete ciudate, atarnate de cabluri sau pe niste stalpi, vopsite cu rosu galben si verde....si care clipocesc din cand in cand.

Am sa incep eu cu cateva poze culese in ultimele saptamani.

1. Reprezentativ, de la firma care face reclama cu responsabilitatea si normalitatea in trafic. Doi reprezentanti ai firmei, o celebra firma care vinde carburanti...dotati cu coada si blana, probabil ! Nu am avut "placerea" sa ii vad la figura.

2. si 3. Un mandru sofer de microbuz, platit cu chipsuri, la o firma oarecare. Spun platit cu chipsuri pentru ca grasimile saturate probabil au dus la "buba la cap" . Nu va lasati pacaliti de linia intrerupta.....individul a venit cale de 300-400 de metri pe contrasens, depasind coloana si s-a intamplat sa ii fac poza cand a ajuns in dreptul meu. Probabil ca a interpretat linia intrerupta drept posibilitatea de a intra pe banda pe care de fapt, trebuia sa circule.

Orice asemanare cu personaje de desene animate, filme SF sau filme cu prosti, e intentionata si nu se sanctioneaza de nici o lege. Pozele sunt cat se poate de reale si va rog sa nu va sfiiti sa puneti si voi poze de genul asta.

Si linkul, o poza a carei realizare nu mi-o asum....dar imaginea face cat o mie de cuvinte! Toate drepturile, rezervate autorului. http://media.shozu.c...20ae0a/16777231

Attached File(s)-----

This post has been edited by viperd: 04 October 2008 - 08:33 PM

0

#2 User is offline   mihye 

• Group: Members
  • Model: GP

Posted 04 October 2008 - 08:48 PM

Daca nu ai nr in fata nu te prinde nici trenul!

Attached File(s)-----

0

#3 User is offline   NicuBarbu 

• Fotograful clubului
  • PipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Model: Punto 1,3 MultiJet 70cp
  • An: 2005

Posted 04 October 2008 - 08:53 PM

Sincer, nu inteleg care e faza cu masinile de la Petrom. Ce faceau ciudat?

Posted Image
0

#4 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 04 October 2008 - 08:57 PM

Si tu Brutus ?! :) Ce ne spune culoarea rosie a semaforului ? Si ce ne spune noua hasura desenata cu galben in intersectie ? Ce ne-aduce barza noua ? Lapte, carne, branza, oua....

S-au repezit ca berbecii in intersectie. Iar in reclama promovata de firma la care lucreaza 'mnealor....se sugereaza ca daca e intersectia aglomerata, sa nu intri nici macar pe verde :)

@mihye : keep'em coming!
0

#5 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea 1.4
  • An: 2006

Posted 04 October 2008 - 09:05 PM

Nici io nu m-am prins ca Skoda stationeaza pe zona hasurata, nu se vede clar in poza. Da' de unii care fac accident si apoi scot nr. de inmatriculare si le baga in portbagaj pana la venirea serii, cand isi iau masina avariata cu platforma ce ziceti?
0

#6 User is offline   dan_es 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: BRAVO

Posted 04 October 2008 - 09:10 PM

Apropos de ce a zis Cip, vazut BMW seria 3 model 92, 93 lovit frontal, scoase numerele si luate jantele pe drumul spre poiana brasov - probabil costa mai mult transportul masinii pana la bv decat epava si jantele erau mai de valoare.
Fiat Bravo 2008 1.9 Mjet 120 HP, Maranello Red, 17", Kit Sport, tapiterie rosie, volan sport, cotiera cu reglare temperatura
[/URL]
0

#7 User is offline   flord 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Model: Panda
  • An: 2007

Posted 05 October 2008 - 10:43 AM

View Postviperd, on Oct 4 2008, 09:14 PM, said:

... sa se posteze diverse fotografii infatisandu-i pe idiotii cu care ne intalnim zi de zi in trafic. ...

Bună,
Oare nu este suficient că îi vedem toată ziua. Trebuie să mai pierdem vremea şi revăzându-i?
Sau să ne lăudăm cu ei? Ăia din provincie ie mai şmecheri :spumelagura: etc...E plină ţara de cocalari...
Hai să nu-i mai lăudăm atâta..că pentru ei promovarea asta e o laudă...
Părerea mea... :tongue:
Cu stimă, (pentru voi, nu pentru ei, evident)
BV 73 VIN - Rosso 1.2 Dynamic, 2007 & tti 550
And time....must have a stop!...The rest is silence!
0

#8 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 05 October 2008 - 03:57 PM

Nu m-am gandit ca o sa fie ca o promovare a imaginii lor.Ma gandesc ca poate, la un moment dat vor putea fi folosite, din intamplare pozele, imaginile filmate pentru suspendarea permiselor unor idioti de genul asta. Sau macar amenzile sa ii urmareasca.
Nu au voie sub nici o forma la volan. Sunt sigur ca daca vreunui berbec cum era ala cu microbuzul i-ar lua permisul vreo 3-4 luni, l-ar durea rau la buzunar si la stomac.

Si sunt convins ca nici pentru ei nu e o placere sa afle ca "mandrii" fii sau fiice ai/ale parintilor lor sunt niste idioti notorii.
0

#9 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Doblo Panorama

Posted 05 October 2008 - 06:48 PM

Soricul e gros la cei ce fac asemenea fapte. Fie ca ii punem sau nu-i punem aici, daca ei au nesimtirea ca sa faca in trafic asemenea lucruri, cu siguranta ca pozele lor aici nu-i misca ci dimpotriva. Cei ce nu au respect fata de ceilalti merita tratati ca atare si ar trebui inventat un semn/al care sa-l arate toti cei care sunt corecti alora nesimtiti... Cred ar merita un huooo de toata frumusetea.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#10 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Peugeot
  • Model: 207 1.4 HDI 70 CP Trendy

Posted 05 October 2008 - 07:06 PM

As fi tare interesat daca este vreo posibilitate legala prin care poze sau filmulete surprinse in trafic cu acesti "bizoni" pot fi trimise la politie, si pe baza lor respectivii sa fie sanctionati.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
0

#11 User is offline   d-rive 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Model: Doblo Panorama

Posted 05 October 2008 - 07:53 PM

Niciuna.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
0

#12 User is offline   Lex309 

• membru de onoare
  • PipPipPipPip
  • Interests:7 hills
  • Marca: Audi
  • Model: A4
  • An: 1998

Posted 06 October 2008 - 09:54 AM

Chiar daca nu se poate face nimic legal cu cei surprinsi facand tot felul de tampenii in trafic, macar merita "aratati cu degetul".
0

#13 User is offline   Lex309 

• membru de onoare
  • PipPipPipPip

Posted 06 October 2008 - 12:51 PM

Haideti sa imi spun si eu oful vis a vis de babuini idioti. In minunatul municipiu` iasi unde locuies de ceva vreme, mai bine zis in parcarea blocului am intalnit un specimen nu tocmi rar de babuin idiot. Se numeste babuin cu Logan, are culoare rosie, e tunat a' la bazar si pe el scrie Tuning Pilot. Are zorzoane si fel de fel de prostii si proprietarul are undeva la 45 de ani. Dovada clara ca prostia nu are varsta.
Babuinul se manifesta astfel. Desi in locul unde parchez de obicei incap cu bun simt 2 masini una langa alta, dansul facand parte din specia Babuinus Loganistus, ocupa mereu acele 2 locuri, pentru ca el se crede mai cu mot. La o simpla analiza, in locul unde parcheaza dansul (doar sa ma calce pe mine pe nervi), de obicei incap lejer masina mea si un Opel Astra break al unui vecin sau masina mea si o toyota Auris, dar la babuin nu i-a intrat asta in cap nici intr-un an de zile(bunul simt daca nu il ai in tine de mic nu se dobandeste pe parcurs).

Attached File(s)-----

0

#14 User is offline   radub 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Fiat Punto 16V
  • Model: Emotion
  • An: 2003

Posted 06 October 2008 - 08:23 PM

Catelul ala, probabil, are o privire mai inteligenta decat loganistul si probabil decat proprietarul/a masinii din poza atasata (acum cateva zile pe Sebastian)

Attached File(s)-----

0

#15 User is offline   InSaNe 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: RENAULT
  • Model: Clio
  • An: 2009

Posted 06 October 2008 - 09:45 PM

In intersectia de la McDonald's de pe frumosul Magheru, bucurestenii nostri se grabesc. Aiurea, dar... deh... astia sunt si cu astia defilam.

Mai trist este ca in intersectie zace in nesimtire si fara rost un mare domn politist care bineinteles ca nu gaseste nimic gresit in faptul ca maestrul sofer sta ca bou' in mijlocul intersectiei...

P.S. Ala chiar a stat in mijlocul intersectiei pana cand semaforul s-a facut verde. Si politistul la fel... :wallbanger:

Attached File(s)-----

0

#16 User is offline   cris.g 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Peugeot
  • Model: 207 1.4 HDI 70 CP Trendy

Posted 10 October 2008 - 12:17 PM

De dimineata, mergeam pe Iuliu Maniu dinspre Apaca spre Lujerului, cand din spate aud scartaieli puternice de cauciucuri. Ma uit in spate - un Stilo Coupe galben, ma depaseste in viteza, croseteaza printre benzi, franeaza puternic in fata unuia, iarasi face putin slalom, iarasi franeaza puternic in fata altuia iar in final face brusc dreapta si intra in Politehnica. Nu era foarte aglomerat, se putea merge civilizat si fara sa deranjeze sau sa puna in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. Nu poate fi vorba de graba, nu a scurtat cu mai mult de 30 de secunde. Deci tare as fi curios care a fost cauza manevrelor.
Mi-as dori sa cred ca nu e cineva de pe forumul nostru.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
0

#17 User is offline   Fixpix 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Linea Emotion T-Jet

Posted 10 October 2008 - 12:43 PM

poate il trecea un pipi :biggrin:
you know, atunci conteaza si 10 secunde...
0

#18 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 28 October 2008 - 03:27 PM

Fara voia mea, am trecut aseara printr-o patanie....despre care nu stiu sa spun daca m-a luminat sau m-a cufundat mai tare in neintelegerea "mintilor" creaturilor cu doua picioare care sunt bune doar la transformat oxigenul in CO2 pe o parte si metan pe de alta parte.

Conversatia a inceput in momentul in care, ajuns in parcarea din apropierea blocului in care locuiesc, vad o mandra domnisoara, cu parul galbui, ca si culoarea paiului de grau. Parcase masina in T, in dreptul masinii mele, cu toate ca erau locuri libere de parcare in parcare si nu pe trotuar. Romantismul se opreste aici....incepe dialogul :

Eu :Nu va suparati, aveti de gand sa plecati cu masina in seara asta ?
Ea : Nu, de ce sa plec ?
Eu : Fara motiv, insa mi-ati blocat iesirea din parcare.
Ea : Asa...si dumneavoastra ce voiati sa fac ?
Eu : pai in cazul in care se poate, sa parcati pe locul acesta liber de parcare! ( ii indic cu ajutorul degetului locul liber de parcare pe care ne aflam )
Ea : Nu pot, imi pare rau.
Eu : ( blocat ) Cum adica ? De ce nu ?
Ea : Pai daca parchez aici...sigur vine cineva si parcheaza si ma blocheaza in parcare.
Eu : (cu ochii umflati de mirare) Exact! Va blocheaza cineva si nu e bine. Dar dumneavoastra cum de ma blocati ?
Ea : Pai asa face toata lumea.
Eu : Daca toata lumea zgarie masinile care le blocheaza sau ocupa locurile de parcare, crezi ca ar trebui sa iti desenez si eu cu cheia pe masina ?
Ea : Bineinteles ca nu, dar asta nu are legatura cu ce discutam.
Eu : Cum sa nu aiba ? Nu mi-ai spus ca parchezi asa pentru ca asa face toata lumea ? Daca toata lumea ar manca de pe jos sau ar avea wc-ul in fundul curtii...cand nu gasesti WC, te duci si iti faci nevoile in strada ?
Ea: Hai lasati-ma cu chestiile astea. Aratati-mi un loc liber de parcare si nu mai parchez aici.
Eu: ii indic cu vreo 5 degete ( incercand sa fiu mai expresiv, am folosit ambele maini ), 3 de la o mana si 2 de la cealalta, vreo 2 locuri de parcare situate pe strada, in care nu ar fi blocat pe absolut nimeni, fiind in dreptul unor gardulete. Alte 3-4 locuri libere, in parcarea situata chiar langa blocul in care locuia "pitzipoanca"
Eu: De locurile alea ce spuneti ?
Ea : Acolo nu pot sa parchez!!
Eu: ( cu din ce in ce mai putine argumente ) De ce nu ?! :wallbanger:
Ea: Am un vecin care m-a amenintat ca imi zgarie masina si ma si bate daca parchez pe locurile alea!
Eu: (demolat)....deci ala te-a amenintat ca te rupe in doua si ti-a vorbit urat, iar pe mine care iti vorbesc frumos....spune-mi tu, ce as putea sa fac, cum sa te fac sa procesezi sa intelegi ca nu e bine ?
Ea: Nu stiu, nu ma intereseaza .
Eu: (cu rabdarea epuizata ) Mai fata, eu peste 2 ore plec cu masina...si crede-ma ca ies pe aici. Daca masina ta o sa fie in dreptul masinii mele, se soldeaza cu accident. Daca apari si tu pe afara...se soldeaza si cu victime omenesti.
Ea: Bine, o mut, dar imi garantati dumneavoastra ca nu ma blocheaza nimeni daca parchez masina alaturi ?
Eu: Nu iti garantez nimic.

Se indreapta spre masina si parcheaza plictisita si iritata, pe locul liber de parcare situat la 50 de cm de masina mea. Eu prevazator....nu am mai asteptat ora promisa....si mi-am parcat masina pe unul dintre locurile unde nu era riscul de a ma intalni cu vreun "frate, sora sau alte rude de suferinta intr-ale prostiei" domnisoarei mentionate.

Cred ca e inceputul renuntarii mele la a mai cauta normalitatea. :) Trebuie sa fac ceva, sa pot sa fiu "lovit" bine cu cateva sute de palinca in momentul in care ies pe strada.

p.s. O sa incerc sa o surprind pe biata fata in cateva poze, impreuna cu achizitia ei....avea un Logan sandel cu numar de CL.
0

#19 User is offline   catabv 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model: Punto
  • An: 2000

Posted 28 October 2008 - 06:51 PM

Eu cred ca sunt oameni care nu au educatie ca sa gandeasca si oameni care pur si simplu nu pot sa gandeasca. Mie imi vine sa rad cand imi dau seama ca am de a face cu cate un australopitecus dinasta cu care nu poti sa te intelegi logic in nici un fel.
0

#20 User is offline   Fiesta 1.25i 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Grande Punto

Posted 29 October 2008 - 12:20 PM

View Postviperd, on Oct 28 2008, 03:27 PM, said:

p.s. O sa incerc sa o surprind pe biata fata in cateva poze, impreuna cu achizitia ei....avea un Logan sandel cu numar de CL.

Poti sa-mi spui in ce zona se intampla faza asta? S-ar putea sa o stiu pe blondina
Active, 1.3Mjet 75cp, Rosu extraserie.
0

#21 User is offline   Gyno 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Interests:Muzica

Posted 29 October 2008 - 01:30 PM

ieri cand am vrut sa plec de la facultate am gasit masina blocata...

Am sunat la 112 , le-am dat numarul si datele mele .. nu stiu daca o sa se intample ceva..

Cert e ca BIZON-ul care m-a blocat, m-a facut sa stau 20 min sa il astept si cand vine, ii spun politicos " DUmneavoastra m-ati blocat...! " la care el... " Da, ma scuzati.."

Era un ciocanar cu hands-freeu la urecehe,iesea cu fi-sa si nevasta-sa din piata Timpuri noi...

L-am lasat sa plece ca nu aveam chef sa ma cert.

Attached File(s)-----

This post has been edited by Gyno: 29 October 2008 - 01:30 PM

STARJET - Swirl Turbolence Air-induction Reingeenering JET
0

#22 User is offline   viperd 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 29 October 2008 - 04:21 PM

View PostFiesta 1.25i, on Oct 29 2008, 12:20 PM, said:

Poti sa-mi spui in ce zona se intampla faza asta? S-ar putea sa o stiu pe blondina

Militari, langa sectia de Politie 21...acolo unde erau inainte constatari accidente rutiere :)
0

#23 User is offline   NicuBarbu 

• Fotograful clubului
  • PipPipPipPip
  • Model: Punto 1,3 MultiJet 70cp
  • An: 2005

Posted 29 October 2008 - 04:37 PM

O gramada din personajele prezentate de ViperD si Gyno se pot gasi aici:

PT VIPERD
PT GYNO

P.S. Gyno, ai observat ca langa tine era parcat un superb Fiat 500 vechi?

Posted Image
0

#24 User is offline   Denver 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:in cautarea fericirii.... fericirea dincolo de pasiunea pentru masini
  • Marca: FIAT IVECO
  • Model: 600D Daily
  • An: 1962

Posted 29 October 2008 - 05:09 PM

View PostGyno, on Oct 29 2008, 01:30 PM, said:

ieri cand am vrut sa plec de la facultate am gasit masina blocata...

Am sunat la 112 , le-am dat numarul si datele mele .. nu stiu daca o sa se intample ceva..

Cert e ca BIZON-ul care m-a blocat, m-a facut sa stau 20 min sa il astept si cand vine, ii spun politicos " DUmneavoastra m-ati blocat...! " la care el... " Da, ma scuzati.."

Era un ciocanar cu hands-freeu la urecehe,iesea cu fi-sa si nevasta-sa din piata Timpuri noi...

L-am lasat sa plece ca nu aveam chef sa ma cert.

nu este nevoie mereu sa ramai calm , trebuie sa mai si ripostezi totusi... cu calmitatea nu mai rezolvi nimic in ziua de azi , suntem luati de fraeri daca vorbim frumos , la fel si in cazul lui viperd , as zice eu ce i-as fi dat blondei dar tare-mi e ca iau un ban...
1962 Fiat 600D (proiect in lucru)
2005 Iveco 35C10
1981 Fiat 131 ( s-a intors la mine ! )

Masinile de curse miros a benzina si oscileaza la relanti .
0

#25 User is offline   Gyno 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Interests:Muzica

Posted 29 October 2008 - 05:28 PM

Da nicule , baga un ochi pe topicul dedicat modelullui FIAT 500 ca am pus poze :D

Ai dreptate denver... dar dupa o zi de munca si apoi si 1 seminat la facultate...iti dai seama ce chef aveam...
STARJET - Swirl Turbolence Air-induction Reingeenering JET
0

#26 User is offline   Denver 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:in cautarea fericirii.... fericirea dincolo de pasiunea pentru masini

Posted 29 October 2008 - 09:39 PM

View PostGyno, on Oct 29 2008, 05:28 PM, said:

Da nicule , baga un ochi pe topicul dedicat modelullui FIAT 500 ca am pus poze :D

Ai dreptate denver... dar dupa o zi de munca si apoi si 1 seminat la facultate...iti dai seama ce chef aveam...

da e de inteles , dar din pacate badarani vor exista in continuare , lor nu le pasa ce si cum :) sunt pur si simplu badarani , nu stiu voi dar eu indiferent de stare nervii tot ii am cu mine si unii chiar merita sa fie trasi de urechi daca pot spune si asa
2005 Iveco 35C10

0

#27 User is offline   Fiesta 1.25i 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 30 October 2008 - 12:02 PM

View Postviperd, on Oct 29 2008, 04:21 PM, said:

Militari, langa sectia de Politie 21...acolo unde erau inainte constatari accidente rutiere :)

E mica lumea. Ai cunoscut-o pe domnisoara Anca pe care eu am vazut-o o singura data. NU pot sa zic prea multe ca nu o cunosc prea bine. Foarte amuzanta intamplarea, cel putin pt mine.
Active, 1.3Mjet 75cp, Rosu extraserie.
0

#28 User is offline   Lex309 

• membru de onoare
  • PipPipPipPip

Posted 30 October 2008 - 12:53 PM

Legat de babuini sa va povestesc si eu faza. Weekendul trecut, duminica dupa ce ne intorceam de la Moeciu, ne-am oprit la castelul Bran. Masina am parcat-o in spatele unui restaurant intr-o parcare privata. Cand vin stupoare, o Skoda octavia cu numar de Bucuresti ma blocase. Aici incepe insiruirea de cuvinte obscene. Cand ma apropii de masina zic norocul meu, un numar de mobil lasat in geam. Zic ca sun la babuin, ies cu masina si ajung si eu pe restul de prieteni din urma. Iau telefonul si sun si sun si sun. Surpriza: telefonul vibra frumos in portiera babuinului. Au urmat 2 ore de cuvinte vulgare, obscenitati si alte alea. In cele din urma vine un tip ce parcase in stanga mea, pleaca si imi face loc sa ies. Cand sa las babuinul fara oglinzi la minunea lui de octavia, apare nenorocitul molfaind la o punga de cipsuri foarte calm si imi zice ca el a lasat numarul de telefon in geam. Urmeaza inca o serie de vulgaritati adresate direct de la mine catre el si am plecat, foarte amarat ca exact in momentul cand era sa il las fara oglinzi a aparut nenorocitul.
0

#29 User is offline   Denver 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 30 October 2008 - 01:34 PM

View Postlex309, on Oct 30 2008, 12:53 PM, said:

Legat de babuini sa va povestesc si eu faza. Weekendul trecut, duminica dupa ce ne intorceam de la Moeciu, ne-am oprit la castelul Bran. Masina am parcat-o in spatele unui restaurant intr-o parcare privata. Cand vin stupoare, o Skoda octavia cu numar de Bucuresti ma blocase. Aici incepe insiruirea de cuvinte obscene. Cand ma apropii de masina zic norocul meu, un numar de mobil lasat in geam. Zic ca sun la babuin, ies cu masina si ajung si eu pe restul de prieteni din urma. Iau telefonul si sun si sun si sun. Surpriza: telefonul vibra frumos in portiera babuinului. Au urmat 2 ore de cuvinte vulgare, obscenitati si alte alea. In cele din urma vine un tip ce parcase in stanga mea, pleaca si imi face loc sa ies. Cand sa las babuinul fara oglinzi la minunea lui de octavia, apare nenorocitul molfaind la o punga de cipsuri foarte calm si imi zice ca el a lasat numarul de telefon in geam. Urmeaza inca o serie de vulgaritati adresate direct de la mine catre el si am plecat, foarte amarat ca exact in momentul cand era sa il las fara oglinzi a aparut nenorocitul.

eu ii rupeam oglinzile si i le aruncam pe parbriz... lasam si numar de telefon cu 9 cifre bineinteles ca nici macar una asemanatoare numarului meu
2005 Iveco 35C10

0

#30 User is offline   free2ride 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:nu pot sa spun decit ca sunt MULTEEEEE...
  • Marca: fiat..super de treaba :))
  • Model: un stilo rau ...
  • An: 2002

Posted 30 October 2008 - 02:56 PM

VA compatimesc pe toti pentru ce ati patit.
Asa sunt cite unii.
Pur si simplu nu inteleg ca daca lasi masina cu pozitiile aprinse si mai blochezi si pe cineva,asta se intimpla cind vrei sa cumperi 2 paini sau sa scoti banii de la un bancomat,etc.
Chestiile astea dureaza sau ttrebuie sa dureze 5-7 min MAX.
Ii mai vad si pe altii,cica BAZATI,se intilnesc pe drum venind din parti diferite si stau de vorba prin geam.
In loc sa plece cind te apropii asteapta sa-i claxonezi,mai ramin 10 sec sau mai mult si dupa aceea daca se urnesc.
Eu la astia le-as arunca un Molotov pe masina!
<!--fonto:Century Gothic--><span style="font-family:Century Gothic"><!--/fonto--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Nu de politie trebuie sa te feresti...vezi ca ai gropile in fatza!<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc-->
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro-->Centura de siguranta nu este necesara...cind vrei sa simti parbrizul in loc de fular! <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--fonto:Impact--><span style="font-family:Impact"><!--/fonto-->BE A BETTER DRIVER...BE SAFE <!--fontc--></span><!--/fontc-->
<a href="http://www.free2ride.9f.com" target="_blank">www.free2ride.9f.com</a> - car photos
Contact>matachecristian2003@yahoo.com
0

Share this topic:

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users