== CLUB FIAT ROMANIA==: Ambreiaj Picat ! 19000 Km - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ambreiaj Picat ! 19000 Km

#61 User is offline   Diomet 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:All
  • Marca: FIAT/Toyota
  • Model: Linea/Yaris 1.4 77CP Dynamic/1.4 90 D-4D
  • An: 2008

Posted 25 February 2010 - 09:37 AM

View Postsuru, on 24 February 2010 - 08:58 PM, said:

am primit doar raspunsuri si amanari verbale.nu mai accept decat in scris negru pe alb

Asta a functionat la mine cand mi-au schimbat panoul central cu o gura de aerisire crapata. Nu strica sa ceri in scris pentru OPC ca nu ti se schimba materialele proaste la o masina noua.
Posted Image
Diomet
0

#62 User is offline   cata_sun 

• Marca: FIAT
  • Model: Croma
  • An: 2007

Posted 25 February 2010 - 02:54 PM

Eu am alta problema legata de ambreiaj, dar nu la acelasi model ci la Croma. De noua, in marsarier miroase foarte rau ambreiajul, in special cand il "fortez" un pic la urcarea pe o bordura sau la viteza mai mare (prima data am zis ca a luat foc ceva).
La revizia de un an le-am semnalat celor de la reprezentanta problema, nici nu au vrut sa se uite, au zis ca trebuie schimbat ambreiajul :(. Deocamdata il las asa, in rest functioneaza foarte bine.
0

#63 User is offline   suru 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: linea emotion
  • Model: 1.3multijet 16v

Posted 25 February 2010 - 08:10 PM

azi am fost la fiat.directorul de service a constatat ca ambreiajul nu merge cum trebuie si a comandat unul de la bucuresti.daca maine ajunge voi fi programat luni la service.
Am fost informat ca va fi data jos cutia pentru constatare.dupa parerea lui e fisurata placa de presiune.vor sa constate daca e vorba de utilizare necorespunzatoare sau defectiune.
Eu in ultimul an am facut doar 15000km in regim normal fara flueraturi de roti,patinari iarna,nu am tractat nimic niciodata si nu locuiesc in zona de munte unde sa urc dealuri ca sa fie fortat.nici macar la semafor nu stau cu ea in viteza si ambreajul calcat.am mers cat se poate de normal.daca vor spune ca e utilizare necorespunzatoare voi incerca la opc iar apoi in instanta pentru ca masina mea dupa 2 ani arata mai bine de 10 ori decat masina lor de drive test si a fost intretinuta foarte bine.
Am aflat de la ei ca data trecuta nu a fost schimbat la 43000 ci la 34000km.acum am 56000km.Asta inseamna in mare ca merg 30000km cu o placa de presiune.Am eu ghinion sau masina are alta defectiune.Nu stiu ce sa mai cred.Stie cineva ce marca e kitul de ambreaj original si ce marca e ca piesa de skimb?
www.timisoarataxi.blogspot.com
0

#64 User is offline   suru 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: linea emotion
  • Model: 1.3multijet 16v

Posted 03 March 2010 - 06:42 PM

update:
astazi am lasat masina la fiat sa dea jos cutia si sa caute defectul.kitul de ambreiaj a sosit dar au constatat ca e dusa o bucsa sau doua de la furca ambreajului fapt care a facut rulmentul sa calce stramb pe placa si sa strice 2 kituri ambreaj in 56000km.bine ca am 3 ani garantie ca altfel era o problema.
e un defect constructiv care la prima demontare si skimbat de ambreaj a scapat cu vederea si a mai distrus un kit.
au comandat bucsele azi de la bucuresti si se pare ca maine vor fi montate si primesc inapoi masina.
sper sa fie ok si sa nu mai aud sau sa rostesc cuvantul "ambreiaj" . [-O<
www.timisoarataxi.blogspot.com
0

#65 User is offline   mark 

• Marca: fiat
  • Model: linea
  • An: 2009

Posted 26 June 2011 - 05:01 PM

View PostMusashi, on 20 October 2008 - 02:35 PM, said:

SALUT !
Pentru cei care se gandesc sa devina posesori de linea 1.3 multijet , va dau un sfat, ganditi va de mai multe ori.
Pe langa alte probleme mai mici sau mai mari , acum cateva zile , la revizie am fost anuntat ca am si ambreiajul defect. Precizez ca am 18 ani de soferie , conduc normal( fara excese ), nu este din cauza mea.

FOARTE IMPORTANT !
CITITI CU ATENTIE CARTEA DE GARANTIE LA CAPITOLUL EXCLUDERI DE LA GARANTIE

AMBREIAJUL NU SE REPARA PE GARANTIE NICI DACA VA CADE LA 15 KM. ( ESTE TRECUT ALATURI DE ULEI ,PLACUTE DE FRANA ETC )

PAREREA MEA ESTE CA ACUM INCEP SA APARA CU ADEVARAT PROBLEMELE ACESTEI MASINI.

INTELEG SA NU DAI GARANTIE LA AMBREIAJ PESTE UN ANUMIT NUMAR DE KM, DAR LA 19000 KM NICI LA DACIA 1100 NU CADEA.

ORICUM MAAARREEEE ATENTIE CU ACEASTA MASINA !

TOATE BUNE !

0

#66 User is offline   mark 

• Marca: fiat
  • Model: linea
  • An: 2009

Posted 26 June 2011 - 05:11 PM

Buna ziua De aproximativ o luna,in momentul in care calc ambreiajul se aude un zgomot. Cred ca este rulmentul de presiune. Are ceva daca mai circul cu el asa, facand zgomot? Ce se poate intampla ? Trebuie schimbat tot ce tine de ambreiaj? Mentionez ca nu patineaza inca ambreiajul Cu stima
0

#67 User is offline   adonis 

• Marca: Fiat
  • Model: Linea 1.4 77 magari

Posted 27 June 2011 - 10:36 AM

View PostDORU -TCF, on 29 October 2008 - 06:32 PM, said:

Dupa symbol nu intoarce nimeni capul. :lavolan:

Si dupa Linea, daca o tii in parcare cu ambreiajul defect, cine intoarce capul?
0

#68 User is offline   adrian2008 

• Model: Linea Tjet Emotion

Posted 05 August 2011 - 07:47 PM

In cazul meu problema e inversa. Adica se aude un usor harait in partea stanga, dar dispare imediat ce calc ambreiajul. Cum ridic piciorul de pe ambreiaj, haraitul reapare. Este perceptibil si in habitaclu. Sa fie din cutie sau are ceva rulmentul de presiune?
M-am uitat sub masina si nu vad niciun semn de scurgeri de ulei de la cutia de viteze. Totul e uscat. La drum se comporta foarte bine. Masina e un Tjet 1,4/120CP din 2008 si am doar 22000KM.
0

#69 User is offline   adrian2008 

• Model: Linea Tjet Emotion

Posted 24 September 2011 - 03:36 PM

Am rezolvat problema in service la Fiat, pe garantie. Se pare ca au fost rulmentii din cutia de viteza ce tineau de arborele primar. Cu ocazia aceasta am depistat si o flansa telescop ce avea probleme.
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing