Stiu ca a mai fost postat acum ceva timp un url cu eLearn de la Grande Punto insa nu am apucat sa-l iau,rugamintea mea este dc cineva il are sa-l uploadeze separat pe un site si sa pun un link sa-l putem descarca pentru ca cred ca in curand o sa ne facem noi serviceul la masina decat cu neprofesionistii astia de la serviceurile Fiat,niste tzarani:(
Va multumesc anticipat!!!
Page 1 of 1
Rugaminte
Posted 23 October 2008 - 10:45 AM
Aceeasi rugaminte o am si eu
STARJET - Swirl Turbolence Air-induction Reingeenering JET
Posted 23 October 2008 - 01:04 PM
Contactati-ma pe mess va rog, am impresia ca il am eu pe hard.
Fac un ftp si luati de la mine , diseara cel tarziu, pentru ca maine sunt cu plecarea la moeciu
Fac un ftp si luati de la mine , diseara cel tarziu, pentru ca maine sunt cu plecarea la moeciu
Fiat GP 2007 1,2 8v 65 ponei Active :D Blue Suggestivo, stock.

INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI (FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)

INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI (FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
Posted 19 August 2011 - 01:45 PM
Am instalat si eu elearn si cand il accesez imi spune sa introduc cd-ul cu baza de date...
La ce se refera si de unde pot face rost de aceasta baza de date?
Multumesc
La ce se refera si de unde pot face rost de aceasta baza de date?
Multumesc
Posted 30 September 2011 - 06:47 PM
re all,
Vreau si eu daca se poate eLearning-ul, sincer sa fiu, sunt nou pe aici si nu stiu id-ul tau de mess, spune-mi cum am putea sa luam legatura.
Cu respect multumesc,
Vreau si eu daca se poate eLearning-ul, sincer sa fiu, sunt nou pe aici si nu stiu id-ul tau de mess, spune-mi cum am putea sa luam legatura.
Cu respect multumesc,
This post has been edited by fiatino: 30 September 2011 - 06:48 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help