Eu cred ca o sa ma duc la intalnirea de la Sighisoara sa vad cum e
Detalii Si Impresii Fiat 500
Posted 23 March 2009 - 04:55 PM
TIR esti fericit...in Valcea sunt cateva fiat 500. In Curtea de Arges este unul singur..al meu.
Iar la Bucuresti la intalnirea de sambata de la Junior eu eram cu cea de a doua masina fiat 500 pe langa shaishnoo. Asta este, deocamdata suntem raritati. Dar asa se uita lung lumea dupa noi.
A fost fain sambata.. un pic pre frig si din pacate nu am putut ramane si la partea a doua, cea de la Dino. Sa speram ca urmatoarele sa fie si mai faine.
Vasi
Iar la Bucuresti la intalnirea de sambata de la Junior eu eram cu cea de a doua masina fiat 500 pe langa shaishnoo. Asta este, deocamdata suntem raritati. Dar asa se uita lung lumea dupa noi.
A fost fain sambata.. un pic pre frig si din pacate nu am putut ramane si la partea a doua, cea de la Dino. Sa speram ca urmatoarele sa fie si mai faine.
Vasi
Posted 27 April 2009 - 06:02 PM
Unde-i nea Vasile cu ciocanu' sa regleze usa care nu se inchide cum am vazut in uzina la Logan? Nimic nu stiu nimic strainii astia. De asta avem asa multe probleme cu Fiaturile noastre, nu da nimeni cu ciocanu' in ele la uzina
This post has been edited by Lup: 27 April 2009 - 06:02 PM
Power is nothing without control.
Posted 08 June 2009 - 06:59 PM
Ciao tuturor!Sunt abia de 2 zile pe acest site si nu pot sa ma abtin sa fac un comment.In ultimii 2 ani am lucrat in Italia unde mi-am si cumparat un Fiat 500.Fiat 500 nu este o masina de lux sau de facut impresii prin oras...este o masina utila.Recunosc sincer ca nu am facut decat schimbul de ulei in acesti 2 ani chiar daca masina este destul de veche si cu aproape 100000 de km.Nu m-am putut abtine s-o las acolo si am adus-o in tara unde ma costa 270 de euro taxa de prima inmatriculare.Cred ca este masina cea mai economica din cate s-au fabricat pana acuma(am bagat benzina de 60 de euro din Italia pana in Cluj!).
Posted 07 July 2009 - 05:23 PM
rus.gabriel, on Jun 8 2009, 07:59 PM, said:
.Recunosc sincer ca nu am facut decat schimbul de ulei in acesti 2 ani chiar daca masina este destul de veche si cu aproape 100000 de km.
Deci pana la urma Fiaturile sunt foarte fiabile,din pacate o sa incepi sa ai probleme din cauza incompetentilor din service-urile fiat
Pleaca odata din Ghencea
Free Steaua
Free Steaua
Posted 07 January 2010 - 01:26 PM
Cea mai buna solutie este sa i dai mechanicului o mica atentie si sa stai langa masina asa cum am facut eu la revizie cu a mea si a fost super ok dar se fura la greu langa rampa unde era a mea era un panda a unei tipe cica sa i schimbam filtrele au suflat filtrul de aer l au pus la loc si filtrul de ulei nici nu l au schimbat rusinos
Posted 24 February 2010 - 10:29 PM

Sign In
Register
Help

MultiQuote

[/URL]