== CLUB FIAT ROMANIA==: Lame ştergător - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lame ştergător 300 RON

#31 User is offline   ieronim77 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:F.I.A.T.
  • Marca: FIAT
  • Model: GRANDE PUNTO 1.4, 8v, 77cp
  • An: 2008

Posted 10 July 2010 - 04:48 PM

Fix acelasi model l-am luat si eu! Apropo: se scot foarte greu, la fel si de montat. De curiozitate spune-mi si mie: ce scrie pe plasticul ala de prindere, cumva CHAMPIONS ? Bafta!
Esti inteligent cand crezi jumatate din ce ti se spune si esti intelept daca stii sa alegi jumatatea adevarata !
0

#32 User is offline   florio 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 12 July 2010 - 08:08 AM

Salut!
Da, scrie CHAMPIONS. De (de)montat se (de)monteaza ceva mai greu decat cele originale, dar asta poate fi si un lucru bun :)
:happywave:
GP 1.3 Multijet 75 CP
0

#33 User is offline   ieronim77 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 12 July 2010 - 02:20 PM

View Postflorio, on 12 July 2010 - 08:08 AM, said:

se (de)monteaza ceva mai greu decat cele originale, dar asta poate fi si un lucru bun

Stiu ! Nu se mai pot fura asa usor, cum mi le-au furat mie. Mersi de raspuns. Bafta!
Esti inteligent cand crezi jumatate din ce ti se spune si esti intelept daca stii sa alegi jumatatea adevarata !
0

#34 User is offline   postudor 

Posted 08 November 2010 - 08:51 AM

Eu mi-am schimbat recent stergatorul de pe partea pasagerului. Mi-am luat un KONTAKT MULTI ADAPTER 15" cm si sunt foarte multumit de el.
Acesta contine o serie de adaptoare, dintre care unul si pentru GP, care se potriveste de minune :). Zgomot nu face mai deloc dar sa vad cat rezista si cum se va comporta in viitor. Pretul a fost de 21 lei, destul de mic comparativ cu unul original.
0

#35 User is offline   horrry 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Gpunto 1.9 120 CP
  • An: 2006

Posted 08 November 2010 - 09:04 AM

Salut. Eu dupa ce am trecut prin toate tipurile de stergatoare, am ajuns din nou la cele originale si sunt foarte multumit de ele. M-au costat amandoua 137 de lei, fata de cele bosch care m-au tinut doar 3 luni si costa aprox 2 mil eu zic ca e o afacere.:D
0

#36 User is online   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 08 November 2010 - 10:08 AM

Daca tot e discutia despre stergatoarele de GP vreau sa va reamintesc ca se poate adopta si o alta solutie aici , foarte simplu,eficient si ...ieftin. Costuri: stergator mare de 26' (65cm) - 17lei; stergator mic de 15' (38cm) - 13 lei >>> produse : MegaDrive.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#37 User is offline   Kruselu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Grande Punto 1,3 JTD 75 CP

Posted 01 March 2011 - 01:01 PM

Salut,
Set stergatoare la Italoparts pt Grande Punto la 90 ron.
Daca ii rogi, livreaza si in Bucuresti.
0

#38 User is online   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Grande Punto 1.2 8v

Posted 01 March 2011 - 06:01 PM

Stergatoarele de la Italoparts sunt bune calitativ si la un pret OK, iar daca mai esti si membru al Asociatie Club Fiat beneficiezi de un discount ;).
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#39 User is offline   ieronim77 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 01 March 2011 - 10:04 PM

View Postcdmitica, on 01 March 2011 - 06:01 PM, said:

iar daca mai esti si membru al Asociatie Club Fiat beneficiezi de un discount

Pai nu stiu cat de avantajos este =)) de ex: ceva costa 110 lei si beneficiezi de livrare gratuita, dupa ce se aplica reducerea, sa zicem ca, va costa 97 lei si nu mai beneficiezi de livrare gratuita. Sau nu mai este plafon minim ?
Acum: stergatoarele sunt calitative si sunt chiar la pret OK, doar o nelamurire inca mai am : de ce spun ei ca sunt Bosch cand de fapt sunt champions ? Poate suna mai bine si e o firma mai cunoscuta...
@Kruselu: ce ai vrut sa zici prin "daca ii rogi livreaza si in Bucuresti" ?? Pai livreaza, cum sa nu livreze; toata ziua le vad masinile prin traficul din Bucuresti, doar nu se plimba de placere prin oras. :biggrin:
0

#40 User is offline   treft 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: fiat
  • Model: grande punto 1.4 dynamic 8v 77cp

Posted 02 March 2011 - 03:41 PM

Nu cred ca merita sa dati o gramada de bani pe niste stergatoare,puteti cumpara stergatoarele si la 30ron pe set...eu mi-am cumparat si le am si acum,au tinut destul cam 8luni si inca mai merg...
Acum mi-a cumparat un amic din italia stergatoare originale la pretul de 17euro...la noi vad ca se poarta ''japca''...kit ambreaj in italia 145euro...in romania 200-250euro...precizez ca ambele kit-uri sunt Valeo...
numai bine si drumuri fara gropi... :lavolan: :osanale:
0

#41 User is offline   corwyn 

Posted 05 March 2011 - 05:35 PM

Mi-era torsionat rau stergatorul de la sofer si mi-am luat de la Carrefour ce vedeti in poza, Performax-Procar - Aveau vreo 10 dimensiuni si un tabel pe care aparea si GrandePunto la modelul 650mm.
Luat, montat, fixat in 3 minute, sterg perfect. M-au costat 17 RON.

PS: Montatul a durat 3 minute, dar pana m-am prins cum sa montez mi-au trebuit doua ore :wallbanger: ... au stergatoarele 5 seturi de prinderi cu bucatele interschimbabile - in total vreo 12 bucatele de plastic (pentru GP au fost necesare doar doua) si fara instructiuni... puzzle nu alta :rolleyes:

Attached File(s)-----

0

#42 User is offline   xsilviux 

• Model: Grande Punto 1.4 77CP

Posted 19 May 2011 - 08:14 PM

Eu am gasit in bazar marca Kontakt, sunt distribuite de SC CONEX DISTRIBUTION SA Iasi si au o multime de sisteme de prindere, printre care si cel compatibil cu GP. Cel lung, de 28 inch (desi original parca e de 27 inch se potriveste perfect) a costat 30 lei, iar cel scurt 25. Nu fac zgomot, le am deja de 1 an, am trecut si peste iarna si inca sunt in stare buna. Nu se compara totusi cu cele originale (ca design in primul rand) insa pretul este cu mult mai mic.
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online