(Pitus,roby_lup) va multmuesc pentru sfaturi,tin sa precizez ca am plecat cu masina din service,am plecat cu ea,la fel cum am si venit...
cei de la service nu au fost foarte sociabili,mi-au spus ce anume trebuie sa fac,adica sa caut pe cineva cu un alt fiat punto,si apoi mi-au scos masina de pe rampa si au spus sa revin cand am descoperit de unde este problema...au spus ca lor nu le este greu sa schimbe bobina,ca doar sunt banii mei...insa ar trebui sa le urmez sfatul...zis si facut,acum incerc sa aflu de unde este cauza...
am vorbit cu un amic care este mecanic,iar maine urmeaza sa ma prezint la el...nu m-am dus la el de prima data pentru ca m-a sfatuit sa pun masina pe tester,pentru ca el nu are pentru masina mea...maine o sa ma duc la el,sper sa ma ajute...o sa imi notez ceea ce ai scris si o sa-l rog sa faca intocmai...
sincer ma sperie chestia cu ECU,stiu ca o sa ma coste foarte multi bani,iar eu nu dispun de ei acum si am nevoie de masina...sper totusi sa fie bobina,sau nu stiu...
o sa revin maine cu mai multe date despre ceea ce am facut

....
inca o observatie,masina de ceva timp(saptamani bune),la acceleratie se auzea ca si cum toba ar fii sparta,foarte usor,dar se auzea,acum vad ca se aude pronuntat,cred ca acel sunet este cauzat de cilindrul defect...este posibil sa se intample asta,adica acel cilindru sa lucreze cand da cand nu,si apoi sa cedat de tot...???
o seara placuta si multumesc pentru raspunsuri...