Salut,
Care-i treaba cu suspensia sport? Aici ma gandesc la amortizoare si arcuri.
Pe langa faptul ca coboara masina (ceea ce e un pic ciudat, pt ca atunci cand a fost conceputa a fost testata cu unele caracteristici ce tu le modifici acum) aduce ceva avantaje reale? Are cineva montata asa ceva pe Stilou? Ca idee generala, la cat s-ar ridica un set de 4 amortizoare si arcuri sport?
Merci,
Vice.
Page 1 of 1
Suspensie Sport
Posted 03 April 2010 - 08:56 AM
vice, on 25 January 2009 - 01:58 PM, said:
Salut,
Pe langa faptul ca coboara masina (ceea ce e un pic ciudat, pt ca atunci cand a fost conceputa a fost testata cu unele caracteristici ce tu le modifici acum) aduce ceva avantaje reale? Are cineva montata asa ceva pe Stilou? Ca idee generala, la cat s-ar ridica un set de 4 amortizoare si arcuri sport?
Merci,
Vice.
Merci,
Vice.
Salut! Chiar ieri am intrat intr-un tuning si am vazut cam ce preturi sunt: de ex in Suceava cel mai ieftin set de 4 amortizoare si 4 arcuri sport cu reglaj pe inaltime in acel shop era la 500 Euro, nu mai zic ca avea si la 1500 Euro setul...
deci ceva de genul...
amortizoare.jpg (63.51K)
Number of downloads: 101
nu mai cita mesajul anterior in totalitate!
Posted 19 December 2011 - 03:32 PM
eu am set complet de amortizoare si arcuri FK, nu stiu cat au costat, dar un lucru e cert: sunt f dure, a coborat mult masina si am observat k pot ataca virajele mult mai violent ca inainte.
Posted 25 December 2011 - 10:25 AM
Salut.Si eu am amortizoare si arcuri sport.Asa am cumparat masina dar dupa ce am mers cu un stilo cu suspensii normale pot spune ca se simte diferenta in favoarea suspensiilor sport.Masina sta mai bine pe drum si in curbe si arata si foarte bine coborata.Singurul dezavantaj e ca trebuie sa ai grija la borduri si numai poti sa urci masina peste tot.
Life in the fast lane
Posted 07 January 2012 - 07:02 PM
Si daca traim in Romanica ar trebui sa umblam toti cu masini stock si cu garda la sol cat mai mare nu?
Nu e un motiv sa nu parcurgem acei cativa km prin tara asta cu un zambet pe buze...
Si eu am suspensii si arcuri sport, pot spune ca merita toti banii. Daca nu te deranjeaza faptul ca simti mai puternic gropile si denivelarile, e totul ok.
Nu e un motiv sa nu parcurgem acei cativa km prin tara asta cu un zambet pe buze...
Si eu am suspensii si arcuri sport, pot spune ca merita toti banii. Daca nu te deranjeaza faptul ca simti mai puternic gropile si denivelarile, e totul ok.
This post has been edited by Decadurabolin: 07 January 2012 - 07:04 PM
Ham ham sunt o pasare.
Posted 20 January 2012 - 01:42 PM
Eu am vazut kit-uri cu 280-300 euro setul, arcuri Eibach si amortizoare Bilsten. Ma bate si pe mine gandul la asa ceva cand voi fi nevoit sa schimb amortizoarele.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help