Page 1 of 1
Buy Back?
Posted 25 January 2009 - 03:57 PM
Stie cineva daca Fiat are sistemul BUY BACK?
Daca da in ce orase?
Daca nu , de ce nu o fac?
Daca da in ce orase?
Posted 25 January 2009 - 04:08 PM
Eu am avut ocazia sa dau albea + o diferenta ca sa-mi iau un GP Starjet Dinamiq dar au fost alte prioritati la vremea aceea si am lasat-o balta.....in luna iulie anu trecut mi s-a zis ca se va face o evaluare a masinii( la ochiometru mi-a zis in jur de 8 000 euro) si restu cum vreau in rate sau cash.
Posted 22 February 2009 - 01:02 AM
Oficial exista sistemul BUY BACK,..in realitate nici un dealer fiat nu il practica..., sau daca il practica ..doar in cazuri exceptionale.
Posted 22 February 2009 - 10:28 AM
Am intrebat eu la AP in vara lui 2008 si mi-au spus ca daca masina nu are toate reviziile la reprezentanta - inclusiv schimbarea distributiei
nu ii intereseaza. Deci, in 2 ani, costurile de intretinere se ridica la cca 3000 de ron. Stiti cat imi ofereau pe masina? Eu am cerut 6500E iar ei imi dadeau PANA in 5500E. Misto afacere...
Posted 22 February 2009 - 06:51 PM
Eu asta vara m-amprogramat sa imi evalueze masina ...au zis ca ma suna ei.......si nici pana in ziua de azi nu m-au sunat
Posted 26 February 2009 - 09:12 PM
Chestia cu sunatul am patit-o si eu, pana nu am dat telefon nu mi-au zis nimic, mai bine ii suni din saptamana in saptamana sa-i stresezi pana te baga in seama:)
Posted 26 February 2009 - 09:15 PM
Mai bine alegi alta firma...care e mai serioasa si isi respecta clientu...
Posted 28 February 2009 - 12:36 AM
pallini, on Jan 25 2009, 03:57 PM, said:
Stie cineva daca Fiat are sistemul BUY BACK?
Daca da in ce orase?
Daca da in ce orase?
Da...despre acest sistem de Buy - Back......am discutat cu cineva de la autoitalia si trebuia sa se introduca in sistem, acum 1 an....deocamdata .....nimic:(
Europa credea ca venim so vizitam
Surpriza suntem aici s-o invadam
Jos CeNzUrA!
Surpriza suntem aici s-o invadam
Jos CeNzUrA!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help