Uite o stire care are legatura cu cele afirmate in postul anterior.
Revizii costuri, probleme, nelamuriri, pareri, idei, sugesti
Posted 19 April 2012 - 12:07 PM
pana la urma tot la ei ma duc sa fac revizia dar o sa o tin sus si tare sa raman langa masina, le propun sa semnez o foaie pe proprie raspundere ca stau langa masina daca zic ceva legat de protectia muncii.... sper sa mearga...
Posted 22 April 2012 - 08:40 AM
rares22, on 19 April 2012 - 12:07 PM, said:
pana la urma tot la ei ma duc sa fac revizia dar o sa o tin sus si tare sa raman langa masina, le propun sa semnez o foaie pe proprie raspundere ca stau langa masina daca zic ceva legat de protectia muncii.... sper sa mearga...
Sa ai grija la ce cantitate si ce tip de ulei i-ti pun(vezi ce a patit Mikey).Daca te duci cu gura mare(le ceri sa vorbesti cu seful de service) or sa te lase sa intri in service,cel putin pe mine m-au lasat cand am schimbat flansele la amortizoare.I-ti urez bafta.
Posted 23 April 2012 - 07:14 PM
Silvio27, on 22 April 2012 - 08:40 AM, said:
Sa ai grija la ce cantitate si ce tip de ulei i-ti pun(vezi ce a patit Mikey).Daca te duci cu gura mare(le ceri sa vorbesti cu seful de service) or sa te lase sa intri in service,cel putin pe mine m-au lasat cand am schimbat flansele la amortizoare.I-ti urez bafta.
am rezolvat altfel eu sunt la facultate in brasov si m-am dus azi la reprezentata de aici si un tip foarte de treaba mia laut frumos cartea service si mi-a zsi de fata cu mn uite ne uitam pe lista exact pe foaie de intretinere ce iti trebuie si mi-a calculat foarte frumos a zis ca pot sa stau unde vreau langa masian imi da inapoi si piesele schimbate imi baga selenia oricum o sa revin cu costul total al reviziei ,sper sa imi rezolve directia pe garantie deoarece imi trage dreapta si am volanul putin stramb revin peste o sapt cu parerei despre AutoBrescia din Brasov.
Posted 03 May 2012 - 08:34 PM
am facut revizia intr-un final ,revizia de 30 de mii de km la Autobrescia Brasov TIpul care mi-a luat masina foarte de treaba Mihai il cheama te lasa sa stai langa masina si sunt foarte serviabili .
Revizia a costa 830 de lei constand in schimbat filtre : ulei,polen, motorina, aer filtru de motorina 177 de lei de polen 77. uleiul selenia 5w 220 de lei 5 litrii in motor au intrat 4.3 , manopera 80 de lei pe ora mi-au pus o ora jumatate pe scurt sunt multumit .
P.S : cel mai usor filtru de schimbat este cel de polen si de aer pe care o sa mi le schimb singur dupa garantie .
Revizia a costa 830 de lei constand in schimbat filtre : ulei,polen, motorina, aer filtru de motorina 177 de lei de polen 77. uleiul selenia 5w 220 de lei 5 litrii in motor au intrat 4.3 , manopera 80 de lei pe ora mi-au pus o ora jumatate pe scurt sunt multumit .
P.S : cel mai usor filtru de schimbat este cel de polen si de aer pe care o sa mi le schimb singur dupa garantie .

Help