Instalatie Xenon Pe Fiat Linea!
Posted 15 December 2009 - 12:49 PM
Posted 15 December 2009 - 05:07 PM
<a href="http://zeland.com.ua/articles/62-transerfing-realnosti.html" target="_blank">трансерфинг реальности</a>
Posted 27 December 2009 - 12:27 AM
Posted 27 December 2009 - 11:04 AM
Posted 27 December 2009 - 12:03 PM
miulescu_andrei, on 27 December 2009 - 12:27 AM, said:
Asta pana o sa intalnesti unul care are proiector pentru cei „iluminati”, sau iti mai tranteste si un stroboscop de ai sa crezi ca ai ajuns in paradis.
Un amic a patito. Noroc ca soseaua era la nivel si s-a pomenit in grau.
Posted 28 December 2009 - 09:48 AM
Si unde ai vrea sa se uite? Din cauza acestor specimene eu trebuie sa incetinesc pentru a evita accidente sau iesiri in decor.
Chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Eu prefer sa conduc noaptea la drumuri lungi si cam acolo e plaja de viteza cu care merg si nici macar nu folosesc faza lunga pentru ca merg pe drumuri circulate.
Vazusem pe un blog un clip comparativ intre far normal, becuri albe/albastre puse pe far normal si xenoane adevarate in far cu lupa. Intuiti usor rezultatul.
Ca fapt divers sa va povestesc ceva. Convins de un amic, mi-am cumparat o ministatie de radio-receptie asemanatoare tiristilor (care se dovedeste mai mult decat utila) si dupa cum spunea si Afganu li se aprind in ochi faruri sanatoase de tir si li se umple si frigiderul.
Posted 28 December 2009 - 07:44 PM
Posted 29 December 2009 - 11:02 AM
Fixpix, on 28 December 2009 - 07:44 PM, said:
...daca e ceata. Am avut mai avut pe unul care ma chiora cu proiectoarele, l-am lasat sa ma depaseasca si apoi i le-am aprins si eu si imi dadea avarii. Cred ca proverbul ala cu "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" se aplica bine in situatia asta. Intr-un an si jumatate cred ca le-am folosit de 2 ori pe ceata si le mai aprins ziua cand sunt in afara.
Posted 29 December 2009 - 06:57 PM
iar apropo de viteza , mai am putin pana la vara cand imi iau o kawasaki ,asta e imi place viteza ,cine nu crede am filmare cu linea 14, care fuge cu 200km 5 min si 190 35 min continuu , iar peste o saptamana am poze in service cand schimbam uleiu:))
Posted 30 December 2009 - 09:23 AM
Posted 30 December 2009 - 01:19 PM
O sa vezi ca duap ce il iei o mica greseala ( de exemplu accea e a semnaliza ORICE schimbare de directie ) o sa devina crima cu premeditare.
Ai grija cu xenoanele , pe motociclete care nu s pregatite de montare bat aiurea rau.
Si ia-ti totusi o motocicleta, ( Honda) nu Kawa
La multi ani si asfalt uscat
Posted 19 February 2010 - 11:42 AM
Am o intrebare pentru cei care au montat xenon: cum va descurcati cu xenon pe ceata? Dar cand ninge din fata?
24 feb. 2010:
Deja mi le-am pus... Philips. 450 lei. 6000K. Balastrele mi le-a pus cel de la care am cumparat kitul in aripi, in locasuri parca facute special pentru asa ceva. In seara asta nu sunt incantat de ele, intrucat cel din stanga bate foarte sus. Cu farurile puse pe pozitia 3, inca supar pe cel din fata mea in oglinda retrovizoare. De asemenea, multumesc pe aceasta cale subofiterului de la politia rutiera care m-a oprit si a inteles ca sunt si eu foarte suparat de becurile mele si nu m-a amendat. Sunt orbitoare, intr-adevar! Nu cred ca Linea a fost gandita pentru asa ceva. Am sa revin maine dupa ce merg sa vad ce naiba are stanga de bate foarte sus...
26 feb. 2010:
Am fost la un oarecare service (nu la Fiat) si mi-au reglat farurile. Cel din stanga este la maxim dat in jos si tot nu se corecteaza total fascicolul de la bec. Iar cel din dreapta, care ziceam eu ca lumineaza bine "arunca" lumina cam dispersat, adica cum nu trebuie! In concluzie, nu aveam ce face cu banii si i-am aruncat pe o instalatie xenon. Sau atat de prost este sistemul de oglinzi la linea ca nu poti pune xenon... nu stiu ce sa mai zic! O sa incerc sa schimb becurile intre ele sa vad ce se intampla.
Inca o data: nu are nimeni cu Linea instalatie xenon?
Posted 02 March 2010 - 03:06 PM
am avut si eu probleme cu prima instalatie xenon 35w ... ma semnalizau toti de pe sens opus din cauza radiografiilor
dar... am investit 4.5 mil intr-o instalatie de 55w (siemens hid) cu telecomanda de intensitate ...si de atunci nu mai am probleme... mentionez ca merg cu noul kit xenon pe treapta 1 de putere (din 5 trepte)...
concluzia? Merita investitia, mai ales ca nu mai deranjez partenerii de trafic.
Posted 02 March 2010 - 08:52 PM
In foto se poate vedea o diferenta destul de mare intre dimensiunile becurilor, mai ales in zona filamentului, care, repet, cade in centrul optic al oglinzii.
Attached File(s)-----
-
bulb.jpg (346.36K)
Number of downloads: 77
http://
блог
Posted 05 March 2010 - 11:39 AM
Posted 05 March 2010 - 05:27 PM
Attached File(s)-----
-
screenshot.jpg (217.67K)
Number of downloads: 99 -
screenshot0.jpg (172.53K)
Number of downloads: 109 -
screenshotp.jpg (199.06K)
Number of downloads: 70
http://
блог
Posted 15 March 2010 - 02:29 AM
-pune-ti xenoane daca mergi noaptea in afara localitatii cu 190/h-
M-am lamurit in totalitate. O sa dau fuga la cel mai apropiat garaj sa-mi pun xenoane in 7-8 trepte. Doar 5 nu cred ca imi ajung.Pe undeva e logic ca la 190/h esti destul de aproape de viteza luminii si daca ai faruri normale masina tinde sa lase lumina in urma, astfel daca atunci cand stai pe loc ai avea sa zicem o raza de bataie de 100-200m, la viteza amintita ea se reduce semnificativ la 50-60m de botul masinii.
Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa ofenzez pe nimeni. Fiecare isi pune ce vrea. Probabil ca incep sa imbatranesc...
Posted 02 April 2010 - 08:16 PM
Multijet, on 15 March 2010 - 02:29 AM, said:
Probabil ca incep sa imbatranesc...
In mod cert asta e semn clar de batranete. Dar totusi ai vazul bun de nu simti diferente intre xenon si halogen ....
Posted 12 April 2010 - 10:04 AM
Posted 12 April 2010 - 10:02 PM
sper ca nu te incadrezi in categoria cu respect mentionata.
da', a propos, am un principiu : daca mere' bine, de ce palaria mea sa schimb ?!?
ambele faze merg tzutz, supermultumit de lumanarile din dotare.
o sa fac comparatia cu Philips blue vision + Philips ... (alta mai tare, ceva cu rally) cand o sa le montez pe Espero, ca au ramas alea stock, de acu' cinshpe ani.
Posted 16 November 2010 - 12:30 AM
Acum m-am resemnat, mi-am cumparat H7 100w clare 2 buc, H1 100W clare pe faza lunga si acum pot spune ca nu mi-a mai ramas nici un taran cu faza lunga in fata. Nu trebuie faza lunga ci doar un flash de max 1 sec si scimba imediat. Diferenta este foarte mare. Pe faza scurta sunt un pic mai deranjante decat cele stock dar in nici un caz ca xenoanele. Asa ca daca pe ceilalti nu ii intereseaza de tine , pe tine de ce sa te doara de ei?
Eu nu mai risc sa mor sau sa omor pe cineva Doamne Fereste ca sa protejez prostii care merg cu faza lunga. Nu mai spun ca, cand ma intorceam de la mare noaptea, in afara localitatii, la 120 km/h mi-a intors loganul ala nou de politie cu radar la aprox 30m in fata mea si a intrat pe un drum lateral de am fost nevoit sa folosesc ABS-ul. Faza dura a fast ca in momentul in care l-am vazut ca vrea sa vireze, am pus piciorul pe frana dar in acelasi moment am dat si faza lunga de nu am vazut in fata mea de cat o usa mare de logan pe care reflecta inscriptia "POLITIA" si prin geam un verzuliu care pesese mainile la cap si se ferea de impact!. Nu mai stiu ce .... or fi facut ca nu am oprit, am lasat-o la 70 km/h si nu au mai venit dupa mine. Ma gandisem ca m-a luat radarul! Dar chiar atat de kamikaze sa fii sa opresti pe unul doar pentru o amenda ca nu se punea problema de luat permisul!
Posted 16 November 2010 - 02:54 PM
This post has been edited by isa: 16 November 2010 - 02:56 PM
Posted 16 November 2010 - 03:02 PM
Poate dai de vreunu cu TIR care are 5-6 proiectoare pe cabina sa-ti puna in ochi. Apoi iti vei schimba parerea instantaneu.
Posted 16 November 2010 - 09:07 PM
isa, on 16 November 2010 - 02:54 PM, said:
Salut !
Pentru o mai buna vizibilitate pe ploaie sau ceata recomandate sunt becurile cu o lumina alba.
Daca ai proiectoare de ceata, o sa ai mai multa vizibilitate, dar iti dai seama ca nu va fi la fel ca atunci cand ai becuri albe si pe faza scurta...
Eu in locul tau, tot becuri albe mi-as pune.Acum pe masina am becuri Philips Nightguide, de care sunt foarte multumit si ti le recomand.
Posted 16 November 2010 - 10:12 PM
sorry, da' asta e un semn ca ti se opresc degeaba banii pentru pensie, dom'le miulescu.
sper ca intre timp ti-ai schimbat parerea.
Posted 16 November 2010 - 10:43 PM
In ceea ce priveste instalatia electrica nu necesita nici o modificare, si nu este nici un fel de problema, de eroare nici nu mai zic. Instalatia este proiectata sa reziste la solicitari mult peste puterea stock. ontajul nu impune nici un fel de risc decat daca se modifica instalatia
Posted 01 December 2010 - 03:35 PM
Posted 04 December 2010 - 06:56 PM
Posted 19 December 2010 - 10:47 AM
Cu garantia e alta prostie si depinde cat de tare esti pentru ca nu modifici nimic.Balastul intra in mufa halogenului si consumul scade de la 55w la 35w.
A mele au costat 250ron.E foarte simplu sa le montezi.Si apropo de firme nu va lasti pacaliti de firme renumite.NU EXISTA XENOANE AFTER MARKET "PHILIPS',"SIEMENS" SAU "MADE IN JAPAN".Exista denumire de firma de xenoane care este "made in japan"Sunt tepe de la cei care incearca sa vanda fake-uri.Mai bine cumperi un kit no name pe care scrie vip hid sau hid.
Mai nou se gasesc xenoane H7R pentru faruri clare fara lupa care au o banda neagra pe xenon si nu lasa lumina sa bata in ochii altora.
Am un prieten cu vw sharan care are xenon k al meu si la el bate aiurea si primeste blitzuri.La mine pe linea sunt ok.
Majoritatea taranilor de oras au insa in loc de xenoane becuri albastre de 100w care imita xenoanele.

Help