== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme ambreaj - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 12 Pages +
  • « First
  • 10
  • 11
  • 12
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme ambreaj

#331 User is offline   maryus_fiat 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat Punto 1.2 8v
  • Model: Punto
  • An: 2001

Posted Yesterday, 12:43 AM

Nu prea as crede ca ar fi vorba de semeringul respectiv cu toate ca ar fi mai ok asa.Ideea e ca de la o vreme imi si topaie masina cand plec de pe loc.Oricum il mai las o vreme asa si daca vad ca face mai rau nu am decat sa pun inapoi kitul vechi de ambreiaj.Ideea e ca eu am schimbat asta-vara ambreiajul degeaba,deoarece am un huruit in cutia de viteze si multi mi-au zis ca sigur e din ambreiaj,fapt ce a dus la schimbarea acestuia.Ambreiajul vechi de pe masina are 60k kilometrii si vreau sa spun ca e intact,arata ca nou si discul si placa si rulmentul.Eventual o sa le pun tot ce cele vechi pt ca nu aveam probleme cu el insa ma deranjeaza foarte tare ca un chit nou care pana acum nu mi-a facut probleme poate sa ma lase dintr-o data fara niciun simptom inainte.Multumesc
0

#332 User is offline   DeViAnS 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Audi
  • Model: A4 131 HP
  • An: 2005

Posted Yesterday, 11:12 AM

in cazul asta ar ramane volanta, ori are o problema, ori ambreiajul nu a fost centrat..
Audi A4 AVF 131 HP
Posted Image
Ex: Fiat Punto 1.9 JTD + X = 102 HP
0

#333 User is offline   maryus_fiat 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat Punto 1.2 8v
  • Model: Punto
  • An: 2001

Posted Yesterday, 01:01 PM

Cum anume se centreaza ambreiajul are o pozitie anume?Arr fi trebuit sa faca de la bun inceput.Astazi,minune am mers cu ea si nu mai face nimic,nu patineaza ambreiajul oricat de tare as accelera in orice treapta.Ciudata masina.Mentionez inca o data ca nu s-a schimbat cu nimic cursa ambreiajului,pedala e moale,ciudat e ca nu mai topaie ca ieri la plecarea de pe loc.E posibil sa fie de la pompa de ambreiaj care din cauza frigului de afara sa nu mai lucreze bine?Eu stiam ca o data ce incepe sa patineze,patineaza in permanenta.Multumesc
0

#334 User is offline   DeViAnS 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Audi
  • Model: A4 131 HP
  • An: 2005

Posted Today, 03:15 AM

este stiut faptul ca odata cu trecerea anilor, si lichidul de frana, care este folosit si la cilindrul ambreiajului, isi pierde proprietatile, iar acum cu frigurile astea poate nu mai lucreaza cum trebuie. Cat despre ambreiaj, acesta se centreaza la montare, pentru ca cadea perfect placa de presiune & volanta pe el, o montnare imprecisa duce la tocirea lui prematura cat si a trepidatii, in special la cuplare. Cauta pe Google si o sa gasesti o serie de scule speciale .. imagini etc..
Audi A4 AVF 131 HP
Posted Image
Ex: Fiat Punto 1.9 JTD + X = 102 HP
0

Share this topic:

• 12 Pages +
  • « First
  • 10
  • 11
  • 12
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic