Pacat ca nu se gandeste nimeni sa imbunatateasca infrastructura rutiera, astfel s-ar imbunatati si siguranta rutiera. Au venit cu prostia asta numita pompos "noua strategie de siguranta rutiera" care nu va schimba absolut nimic. Pana nu o sa avem drumuri pe care sa circulam in siguranta pot sa inaspreasca sanctiunile cat vor, nu se va schimba nimic. Politia o sa puna cate 7 radare in cascada in boscheti la panda fix in locurile unde poti accelera fara sa fii in pericol, de exemplu la iesirile din sate ca sa mai ciupeasca ceva.
Am facut saptamana trecuta 12 ore pana la Arad. Sunt 600 km, mi se pare inadmisibil...si sa mai vina si Garcea sa ma intrebe "Da` unde va grabiti asa?" ca m-a prins cu 65 la ora la iesirea dintr-un sat.

Cam asa se sporeste siguranta rutiera in Romania. Politia sta la panda in locuri unde pericolul e minim si rezultatul e evident: suntem tara cu cele mai multe accidente rutiere grave din UE. Si tot asa va ramane situatia si dupa aceasta "strategie" penibila, gandita doar ca sa scoata politia romana mai multi bani, atata timp cat drumurile vor ramane subdimensionate pentru vremurile in care traim.
This post has been edited by alex87_stilo: 22 February 2012 - 10:37 AM