alinutza, on Nov 21 2007, 06:07 PM, said:
mda pana la urma mi-au schimbat in 2 saptamani senzorul respectiv , toate bune si frumoase , dupa 2 zile apare din nou aceeasi problema ... iar la service , de data asta cica s-a blocat centrala de airbag si trebuie inlocuita cu totul ...
la intrebarea mea din ce cauza? ... mi-au zis ca se mai intampla si dupa inca o luna de asteptare mi-au schimbat si aceasta parte cred ca se numeste centrala de airbag , cel mai bine spus partea electrica de la airbag ...
p.s. va recomand cu incredere sa va duceti la service-ul fiat peruggia din str. 1 decembrie 1918 din cate am inteles sunt mai seriosi astia
Eu m-am dus cu ea tocmai la Perugia pentru un control de computer la masina recent achizitionata (second, dupa unele service-uri starea ei fiind buna, cel putin din punct de vedere mecanic - 7600km) si discutia a fost urmatoarea:
"E groasa domnule! E praf masina! A fost lovita, refacuta pe camp. Trebuie inlocuite urgent urmatoarele:
-centrala airbag
-airbag sofer+pasager
-senzor frontal airbag
-centuri de siguranta sofer+pasager (cea din dreapta nu blocheaza)
-airbagurile laterale ies ok la test dar sunt sub semnul intrebarii, trebuie inlocuite si ele
-lafel si senzorii de soc laterali"
"Pai de ce spuneti ca a fost lovita? Mecanic se vede? Care e starea ei din punctul asta de vedere?"
"Mecanic nu are nimic"
"Pai daca ar fi fost lovita si refacuta nu s-ar fi vazut? Cel putin indreptarile de lonjeroanele nu sunt prea usor de ascuns, sa para ca noua..."
"Totul poate fi inlocui" (ceea ce e ciudat avand in vedere ca fac parte din sasiu)
"Dar airbagurile sunt prezente?"
"Nu stim, pentru asta trebuie demontat dar asta e altceva"
Cam asta a fost cea mai importanta parte a discutiei, restul a fost in stilul specific meseriasilor din romania, total lipsit de profesionalism dar asta e.
Nu cred ca are sens sa mai spun si oferta pe care au facut-o ei si valoarea... De garantie mi-au spus ca nici nu poate fi vorba... Masina e adusa din Germania si chiar daca are garantie internationala nu ar fi prima data cand dealerii Fiat din Romania ar cauta orice motiv ca sa se eschiveze.
E adevarat ca este posibil sa aiba si dreptate dar avand in vedere interesele si reputatia nu tocmai buna a celor de la Perugia mi-e greu sa-i cred chiar daca asa ar fi.
Orice idee despre unde as putea merge pentru o a doua parere sau ce altceva se mai poate face pentru verificare ar fi binevenita.
Bafta
This post has been edited by victord_21: 08 March 2008 - 01:23 AM