Revizie 60000 Km Piese schimbate, costuri, serviceul care a efectuat revizia
Posted 11 April 2011 - 07:14 PM
Pe baza serie masinii se stie fiecare consumabil, curea , rulment etc.
Poti sa incerci sa cumperi piesele de la Italoparts.
Si cu piesele respective sa te duci la service.
Posted 11 April 2011 - 08:43 PM
cdmitica, on 11 April 2011 - 07:14 PM, said:
Pe baza serie masinii se stie fiecare consumabil, curea , rulment etc.
Am intrat p Italoparts si vad ca nu au modelu cu motor de 1.2...e vreo diferenta la piesele mentionate de mine la un Gp cu motor de 1.4 ??
Posted 11 April 2011 - 08:58 PM
Cred ca la orice firma de piese te-ai duce iti vor cere ZFA-ul, asa ca nu cred ca vei avea probleme in aceasta privinta.
Cei de la Italoparts nu au decat foarte putine produse pe site. Suna la ei si sunt sigur ca te vor rezolva.
Cei de la Italoparts nu au decat foarte putine produse pe site. Suna la ei si sunt sigur ca te vor rezolva.
This post has been edited by f3br4: 11 April 2011 - 09:01 PM
Posted 06 July 2011 - 09:11 AM
Pentru cei care schimba si pompa de apa recomand sa achzitionati piesa OEM deoarece cele aftermarket au mai putine palete si nu vor asigura o dezlocuire de lichid corespunzatoare.
Comparatia a fost facuta intre 3 modele aftermarket si original.
Comparatia a fost facuta intre 3 modele aftermarket si original.
Posted 05 January 2012 - 07:12 AM
Buna dimineata si la multi ani!
In dimineata asta o sa ma duc sa-i fac revizia de 60.000 km GP-ului 1.4 77CP. Pe langa ulei + filtre, or sa mai intre bieletele antiruliu (sper sa nu gaseasca si bucse nasoale) , kit distributie, probabil kit ambreiaj (daca o fi cazul), si mai vedem de restul. O sa merg pe la 9 in service sa facem constatarea. Va tin la curent cu pretul pieselor + manopera.
In dimineata asta o sa ma duc sa-i fac revizia de 60.000 km GP-ului 1.4 77CP. Pe langa ulei + filtre, or sa mai intre bieletele antiruliu (sper sa nu gaseasca si bucse nasoale) , kit distributie, probabil kit ambreiaj (daca o fi cazul), si mai vedem de restul. O sa merg pe la 9 in service sa facem constatarea. Va tin la curent cu pretul pieselor + manopera.
Nu conduc prea repede, zbor prea jos...
Posted 09 April 2012 - 09:25 PM
Curea Distributie Bosch + Rulment Ruvile + curea utilitati = 240 RON (in regie propie) [1.2 8V 65 armasari], acum 2 saptamini.Urmeaza Dex cu distributia
si doreste si garantie, poate plateste 900 RON la Perugia, parca atita i-au zis.
si doreste si garantie, poate plateste 900 RON la Perugia, parca atita i-au zis.
Posted 09 May 2012 - 06:51 PM
Sal am achizitionat acum 2 saptamani un Gp adus din Olanda cu putin peste 71000 de km. De la prima cheie s-a auzit un zdranganit in dreptul capacului de distributie. Multi, mecanici, mi-au spus ca ar fi una din patine. As dori sa stiu si eu cam cat ar costa schimbul (manopera) intr-un "servis" mai inchegat din bucuresti. Iar optional cat ar costa chitul de distributie cu tot cu faimoasa garnitura de la capacul de distributie?
Multumesc!
Multumesc!

Help