== CLUB FIAT ROMANIA==: Eroare Tester " Senzor Abs&asr Scurtcircuit/intrerupt" - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Eroare Tester " Senzor Abs&asr Scurtcircuit/intrerupt" Cablu ABS intrerupt!

#1 User is offline   silgal191 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo 1. 8 16v
  • An: 2002

Posted 08 March 2009 - 09:44 PM

Salut! In weekend am schimbat rulmentu de pe spate, am cumarat rulment nou, incorporat in butuc cu ABS.
Din pacate nu e de acolo problemea cu ABS&ASR failure. Aceasi eroare pe tester " intrerupere sau scurticirucitt" . Deci daca am schimbat senzor am schimbat rulmentul cu cititor ABS. De unde mai poate provenii eroarea semnalata de tester? Sa fie intrerupt cablul? Nu stii unde gasesc o schema sistemuli ABS. Mai exact a cablurilor .? Un calbu ce vine de la computerul de ABS. pana ajunge la roata este direct? Unde sa mai uneste, doar acolo unde se schimba senzorul ? Cand iese din caroserie nu existe o asemenea MUFA ( legatura)
Multumesc!
0

#2 User is offline   syncmaster17glsi007 

• Marca: FIAT
  • Model: Stilo 1.6 16V

Posted 09 March 2009 - 04:09 PM

View Postsilgal191, on Mar 8 2009, 09:44 PM, said:

Salut! In weekend am schimbat rulmentu de pe spate.....

salut ... am si eu o problema cu unul din rulmentii de pe spate ...se aude un vuiet groaznic in masina pe la vreo 110-120km la ora vuie rau de tot.....mai nou si la 60-70 km/h incepe. Am vorbit la autoitalia si imi pot aduce pe comanda butucul respectiv cu rulment cu tot asa am inteles ca se schimba daca masina are abs, esp ....
pretul e de 382 de lei plus manopera inca 250 de lei ..... Oare ma descurc sa-l schimb de unul singur ? am vazut in e learn cam care sunt pasii ,....problema e ca nu imi dau seama care butuc trebuie schimbat stanga sau dreapta ....se potrivesc de pe o parte pe allta??? daca ma poti ajuta cu ceva sfaturi, pareri raman dator. mersi. robert
0

#3 User is offline   silgal191 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model: Stilo 1. 8 16v

Posted 10 March 2009 - 10:22 AM

Salut! Sa incepem cu pretul, e ENORM. La UNIX AUTO costa cel mai scump 295 ron. iar manopera m-a costat 50 ron, la un alt service decat reperezentata. Da, se schimba relativ usor. se da jos roata se desface etrierul si se scoate butulcul. max 20 min Sincer nu stiu daca se potriveste stanga/dreapta.
0

#4 User is offline   x.fun 

• Model: Stilo
  • An: 2006

Posted 02 February 2012 - 11:05 PM

Salut.

Stie cineva ce valoare trebuie sa aibe un senzor ABS.Al meu,cel care nu functioneaza,masurat cu un aparat pe scara de 20k, arata ca are 15,50.Cel care functioneaza arata 5,50...ideea e ca pana la 40km/h intra ABS-ul si pe uscat si dupa 40 imi apare eroarea.Culmea e ca am facut unghiul de fuga si a bocanit ala cu un ciocan la o piulita ca era blocata si aproximativ o saptamana a functionat corect ABS-ul.Ma intereseaza valoarea ca sa stiu ce sa schimb sau e vreo modalitate de a afla mai usor care e problema.Daca e senzorul sau rulmentul?
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online