Page 1 of 1
Tetiere Din Fata Albea
Posted 12 March 2009 - 02:05 PM
Imi spuneti si mie va rog cum se scot tetierele din fata?
Am luat niste huse noi si trebuie sa scot tetierele ca sa pot sa pun husele dar nu reusesc, cele din spate au niste butoane si s-au scos usor, dar cele din fata nu au nici un buton...
Mersi.
Am luat niste huse noi si trebuie sa scot tetierele ca sa pot sa pun husele dar nu reusesc, cele din spate au niste butoane si s-au scos usor, dar cele din fata nu au nici un buton...
Mersi.
Posted 12 March 2009 - 05:48 PM
Posted 02 April 2009 - 03:00 PM
Eu mi-am pus huse si char daca le-am taiat sa imi intre pe tetiere, chiar arata bine. Am sa pun niste poze sa vedeti cum a iesit.
Europa credea ca venim so vizitam
Surpriza suntem aici s-o invadam
Jos CeNzUrA!
Surpriza suntem aici s-o invadam
Jos CeNzUrA!
Posted 02 April 2009 - 04:37 PM
Atunci cand le scoti e bine sa le festonezi pe margine sa nu ai surpriza sa se descoasa pe margini. Sau daca mai vrea cineva sa cumpere huse pentru albea, sunt unele modele gata decupate in dreptul tetierelor. Oricum ar fi, atentie la cele pe care le decupati singuri sa nu gresiti dimensiunile spatarelor.
A studia şi a nu gāndi este o risipă. A gāndi şi a nu studia este periculos. Confucius
Posted 19 September 2009 - 12:04 AM
Si-a comandat careva huse pentru Albea pe www.huse.ro ??!! sint seriosi ?.........fac huse ca lumea sau sint de doi lei ?.......cip tu esti la curent cu tot ce misca pentru albea..........zi o vorba
Posted 19 September 2009 - 09:48 AM
Eu mi-am luat huse din Cora, o sa fac o poza sa le vedeti. Le-am descusut si le-a tras nevasta-mea o cusatura ca sa intre corect. Avand in vedere ca mi-a placut aspectul, am dat mai putina importanta finisajelor, mai ales ca pe huse scrie "Airbag" in dreptul centurii de siguranta. M-au intrebat deja vreo doi inşi: Albea are airbaguri laterale? Nu, dom'le, husele sunt asa. Dar mai mor astia cu Loganul de ciuda
Posted 19 September 2009 - 01:45 PM
am un coleg care si-a luat huse de la huse.ro pentru Megane2.
calitate buna, bancheta din spate super ok, fermoar pentru cotiera + huse separate pentru bancheta fractionata.
problema e la scaunele din fata, la sezut, pe unde sunt plasticele alea care contin comenzile de inclinare, inaltare a scaunelor.
acolo le prinzi naspa.
dar daca pentru montaj scoti scaunele din fata se aseaza super.
...si sunt cam scumputze husele...
calitate buna, bancheta din spate super ok, fermoar pentru cotiera + huse separate pentru bancheta fractionata.
problema e la scaunele din fata, la sezut, pe unde sunt plasticele alea care contin comenzile de inclinare, inaltare a scaunelor.
acolo le prinzi naspa.
dar daca pentru montaj scoti scaunele din fata se aseaza super.
...si sunt cam scumputze husele...
Posted 21 September 2009 - 11:18 AM
Va multumesc pentru informatii.............am sunat la huse.ro si au zis ca husele se potrivesc brici ca-s facute pentru fiecare model in parte..........cam scumpe dar daca se potrivesc bine e ok.......
Share this topic:
Page 1 of 1

Help