leu22, on Mar 18 2009, 09:14 PM, said:
stai linistit ca nu curge daca o sudeaza bine! A mea e sudata de 1 an si 25000 km si nu are nici o picatura de ulei!
Sudeaz-o cu incredere, si eu am sudat-o pe a mea la un pret foarte bun, poate cel mai bun din Bucuresti, aveam o crapatura de vreo 3, 4cm si am dat 900 de mii(90ron), pe unde mai intrebasem(am mai dat vreo 3 telefoane sa ma interesez de pret) cereau cam 1milion(100ron) pe cm, vreau sa zic ca mi-au facut treaba foarte buna, m-am dus cu cutia desfacuta la ei, mai mult ca sigur o vor vrea si pe a ta tot asa, trebuie curatata de ulei si daca e mare gaura va trebui sudata si pe interior(in limita spatiului) apoi polizata, eu cand m-am interesat de cutii la dezmembrari, cel mai mic pret il gasisem de 400 euro, nu stiu cum ti-a oferit tie cineva una cu 500ron...foarte putin, atentie la ce cumperi, e bine s-o vada un mecanic....oricum, daca nu ti-ai rezolvat problema pana acum, da-mi un mesaj pe mess la ID olimpic18, chiar si offline, raspund cu prima ocazie si poate vb si la tel daca te intereseaza sa o sudezi...in rest numai bafta!
PS din tot ce am auzit pana acum, se pare ca fiaturile au o problema cu cutia de viteze, putine masini cu ea nestricata, vb de modelele mai vechi...
Nu mai cita postul anterior in totalitate, nu are nici un sens!
This post has been edited by NicuBarbu: 13 April 2009 - 05:10 PM